Lazio – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 25.
Lazio
Teljesítmény:
N N N V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • április 27. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Verona
Teljesítmény:
N D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Alakul a mai nap, sikerült olyan meccseket választani, amely bizonyára a többség érdeklődését felkelti. Mondjuk az első meccsünk nem egy kifejezett rangadó, de mindkét csapat számára fontos, így szint biztos, hogy nem fognak unatkozni azok, akik a Lazio – Verona mellett döntenek.

A mérkőzést szombaton este rendezik, a kupa elődöntőjéből – emelt fővel – kipottyanó Sarri-legények egy kiesőjelöltet fogadnak.

Miután a Lazio képtelen a konzisztens jó játékra, nem tudjuk kijelenteni, hogy biztosan ők nyernek. De azért elég sanszosnak tűnik…

Lazio

A Coppa Italia elődöntőjében győzedelmeskedett a Lazio a hét közepén, mégsem örülnek ennek. Ahogy a felvezetőben említettem, emelt fővel búcsúztak, hiszen egy kétgólos hátrányt tudtak ledolgozni, amit az első mérkőzésen szedtek össze a Juventus csapatával szemben. A visszavágón 50 perc játék után egy új találkozó kezdődött, addigra már 2-0-ra vezettek a fővárosiak Taty Castellanos duplájának köszönhetően. De a végén a vendégek szépítettek, összesítésben így ők voltak a jobbak és kerültek a döntőbe. Ott majd az Atalanta lesz az ellenfél…

De most maradjunk a Lazionál, amelynek ez volt az egyetlen esélye arra, hogy valami komolyabbat érjen el. A Bajnokok Ligájából kiestek a Bayern Münchennel szemben, a bajnokságban pedig csak a hetedik helyen állnak.

Ez is európai kupát ér, de a BL után az Európa-konferencialigában indulni nem okoz teljes megelégedést.

Azt azért ki lehet jelenteni, hogy most elkapta a fonalat a csapat, a Serie A-ban az utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, és csak három pont választja el őket az ötödik AS Romától. Igaz, Llorentéék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ma este pótolják az Udinese ellen félbeszakadt találkozójukat.

A hétvégén a Genoa otthonában Luis Alberto góljával sikerült nyerni, aki bejelentette, hogy távozik az idény végén, felbontja a szerződését, és még a maradék fizetésére sem tart igényt.

Esélyes a sikerre a gárda, még úgy is, hogy azért az Olimpico gyepén akadtak már idén meglepetések. Öt vereségnél jár a Lazio, háromszor ikszeltek, nyolc alkalommal nyertek.

Négy játékosára nem számíthat Sarri, közülük ketten alapembernek számítanak: Ivan Provedel, Mattia Zaccagni, Manuel Lazzari és Kamada Daichi sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Mandas – Patric, Casale, Gila – Marusic, Vecino, Kamada, Lazzari – Felipe Anderson, Luis Alberto – Castellanos

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.09.Serie A
verona
1:1
lazio
Serie A
2023.02.06.Serie A
verona
1:1
lazio
Serie A
2022.09.11.Serie A
lazio
2:0
verona
Serie A
2022.05.21.Serie A
lazio
3:3
verona
Serie A
2021.10.24.Serie A
verona
4:1
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Verona

Az olaszok értenek a feszültségkeltéshez, az idei bajnokságban nagyon izgalmasan alakul a tabella hátsó része is. Egy csapat már kvázi kiesett, de két kiadó hely még van. Erre pedig jelen pillanatban legalább hat csapat pályázik. Közöttük van a Verona is, de egyelőre Marco Baroniék sikeresen menekülnek.

Kellett a hétvégi siker a kiesési rangadón, az Udinese csapatát egy góllal győzték le, ennek Diego Coppola volt a szerzője.

A Verona meglehetősen meggyengült, emlékszem, Igor Tudor idejében még egy nagyon erős kerettel rendelkező középcsapat voltak, mostanra azonban…

És még így is simán kiharcolhatják a bentmaradást. A mögöttük levő Empoli – Udinese – Frosinone – Sassulolo négyesből kettőt kell ott tartani, a Frosinone most három, a Sassuolo öt pontra tőlük.

Idegenben mindössze 11 pontot szereztek, kétszer nyertek, ötször döntetlent értek el, tízszer kikaptak.

Juan Manuel Cruz játéka kétséges, Pawel Dawidowicz biztosan kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Centonze, Coppola, Magnani, Cabal – Serdar, Silva – Mitrovic, Folorunsho, Lazovic – Noslin

Tippelde

Hiába jobb csapat a Lazio, a Verona ellen nem igazán megy nekik. Az elmúlt öt meccsből egyet nyertek meg, egyszer kikaptak, háromszor ikszeltek. Számít-e most a hazai csapat jó formája vagy ez is kevés lesz?

Fő tippek:

1.: Lazio győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg a Jackpotot az 5.200.000 Ft-os összdíjazású versenyen!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső