Bayer Leverkusen – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 24.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
D D N N N
  • BayArena
  • április 27. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárunk egy német mérkőzéssel, ami szintén a nagy rangadók közé sorolható. Úgy tűnik, mára csak ilyeneket tudtam kiválasztani. Ugyan a Bundesliga már eldőlt, de sok nyitott kérdés van még. Többek között az, kihúzza-e a VfB Stuttgart a dobogón. Vagy legalább az első négyben? Mert ha igen, akkor indulhatnak a BL-ben, az pedig hatalmas szó lenne egy olyan együttestől, amelyik tavaly majdnem kiesett.

A Bayer Leverkusen annak ellenére sem lassít, hogy már bajnokok, Xabi Alonsoékból kivették a vereséget, egyszerűen nem tudják, hogyan kell kikapni. Van még feladatuk, a Német Kupában a fináléba jutottak, az EL-ben pedig az elődöntőbe. Így játékban kell tartaniuk a legjobbakat.

Jó meccs van kilátásban, jöjjön a Bayer Leverkusen – VfB Stuttgart találkozó!

Bayer Leverkusen

Hiába a bajnoki cím, Xabi Alonsoék nem lassítanak. Ahogy fent is mondtam, nem küldheti a fakót pályára innentől minden bajnokin, mert más sorozatokban még várnak rájuk fontos meccsek. Hamarosan a Kaiserslautern ellen a kupadöntőben, valamint az Európa-liga elődöntőjében az AS Roma ellen kell pályára lépniük.

Így hát természetes volt, hogy a Borussia Dortmund ellen is a legjobbakkal állnak ki, nem fognak tartalékolni. A kemény mérkőzés nagyon döntetlenre hajlott, de a hajrában a hazaiak vezetést szereztek, közel járt első vereségéhez a Leverkusen. Ilyen azonban már többször is volt az idényben, mégis mindig megoldották. Most is. A 97. percig kellett rá várni, de Josip Stanisic találata megakadályozta a vereséget. A bajnokság szempontjából tehát ez teljesen mindegy volt Wirtzéknek, őket az első helyről már nem lehet letaszítani.

Valamennyi rotációt simán el tudok képzelni a Stuttgart ellen, hamarosan utazniuk kell az olaszokhoz, és most nem kéne megsérülni egyetlen kulcsjátékosuknak sem.

Két támadó, Adam Hlozek és Borja Iglesias sérülés miatt nem áll rendelkezésre, míg Granit Xhaka eltiltott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapie – Stanisic, Palacios, Andrich, Tella – Hofmann, Adli – Schick

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.06.Német Kupa
bayer leverkusen
3:2
vfb stuttgart
Német Kupa
2023.12.10.Bundesliga
vfb stuttgart
1:1
bayer leverkusen
Bundesliga
2023.05.14.Bundesliga
vfb stuttgart
1:1
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.11.12.Bundesliga
bayer leverkusen
2:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2022.02.12.Bundesliga
bayer leverkusen
4:2
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfB Stuttgart

A Sebastian Hoenness által irányított VfB Stuttgart az ezüstéremért is csatában volt (vagy van), ám a lehető legváratlanabb helyen buktak pontokat a hétvégén: a Werder Bremen otthonában. A brémaiak csak a tabella alsó felében foglalnak helyet, plusz nagyon rosszul is ment nekik a játék az utóbbi időben, valahogy mégis megfogták Guirassyékat.

Talán lebecsülték őket, talán csak kijött a fáradtság a csapaton, nem tudni, mindenesetre Deniz Undav gólja csak szépségtapasznak volt jó, 2-1-re kikapott a Stuttgart.

Még így is a harmadik helyen állnak, de ha ezúttal sem tudnak nyerni, a Lipcse – vagy a Dortmund – a nyakukra léphet.

Bárhogy is alakuljon, nagyon szépen teljesít idén a Stuttgart, a kiesésközeli élmény már rég nem aktuális, és valamelyik európai kupában mindenképp szerepelni fognak.

Idegenben erősek, de azért sebezhetők is. Kilenc győzelmük és hat vereségük van.

Vannak, akik nem játszhatnak a meccsen, Angelo Stiller eltiltott, Dan-Axel Zagadou, Samuele di Benedetto, Josha Vagnoman és Nikolas Nartey pedig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Stergiou, Anton, Ito – Leweling, Karazor, Millot, Führich, Mittelstadt – Undav, Guirassy

Tippelde

A veretlen bajnoki címet nem akarja annyira elengedni a Leverkusen, első bajnoki címük így igazán speciális lenne. Mondjuk enélkül is.

Nem fogják feltartott kézzel hagyni a vendégeket nyerni, ahogy a legutóbb, úgy most is teljes erőbedobással fognak küzdeni EL ide vagy oda.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Powbet játékán 4.500.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső