Southampton – Coventry: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 08.
Southampton
Teljesítmény:
D V D N N
  • St. Mary Stadium
  • április 09. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most már a szurkolók is rájöttek, csapatuk minden bizonnyal csak a rájátszás folyamán juthat fel az élvonalba. És az nagyon necces lesz. A Southampton elszúrta a szezon második felét, nem is kicsit. Így teljesen lemaradtak a Leicester – Ipswich – Leeds United triótól, akik majd egymás között eldöntik, ki megy és ki marad.

A Soton célja nem lehet más, minthogy megőrizze a negyedik helyet. A Coventry pedig a maradék hat fordulóban azért küzd, hogy megelőzze a Norwich csapatát és ott legyenek a rájátszásban. Mert az ő céluk is a feljutás.

Izgalmas mérkőzés várható, teljesen háromesélyes találkozó lesz a Southampton – Coventry.

Southampton

Az idény elején annak ellenére a bajnoki cím egyik legfőbb favoritjának tartottam a szenteket, hogy rengeteg alapember távozott. Eladták a keret meghatározó játékosainak jó részét, távozott James Ward-Prowse, Romeo Lavia, Tino Livramento, Mohammed Salisu, Nathan Tella, Moussa Djenepo, Mislav Orsic, Armel Bella-Kotchap, Duje Caleta-Car, Mohamed Elyounoussi, miközben Theo Walcott és Willy Caballero visszavonult.

Jött egy új edző, akinek fel kellett építenie valami újat. Ahhoz képest Russell Martin nem végez rossz munkát, mert a Soton ott a negyedik helyen, és szinte biztosan ott lesznek a rájátszásban.

De az is tény, hogy most mélyrepülést hajtanak végre. Háromra nőtt a nyeretlenségi sorozatuk, miután a Blackburn otthonában sem tudtak nyerni. Ezt még el is tudtuk képzelni, de az, hogy egy gól sem esett, azt már nehezen. Márpedig ez történt. A meccs 0-0 lett, igazságos döntetlen.

A Soton előzni már nem igazán tud reálisan nézve. Hátrányuk tizenegy pont a Leeds-cel, tizenkettő az Ipswichcsel, tizenhárom a Leicesterrel szemben.

Mögöttük viszont jön a WBA, hatpontos a lemaradásuk. És a play-off során nem mindegy, hol végez egy csapat…

Otthon 12-3-4-es a mérlegük, ami nem rossz, de nem is a legjobb. Előttük öt jobb csapat is van.

Martin már belengette, hogy a hétvégi csapathoz képest lesznek változások, Che Adams és Will Smallbone is a kezdőbe kerülhet.

Továbbra is sérült Juan Larios és Ross Stewart, más hiányzó nincs.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens – Aribo, Downes, Smallbone – Brooks, Adams, Armstrong

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.13.Championship
coventry
1:1
southampton
Championship
2022.02.05.FA Kupa
southampton
2:1
coventry
FA Kupa
2012.04.28.Championship
southampton
4:0
coventry
Championship
2012.01.07.FA Kupa
coventry
1:2
southampton
FA Kupa
2011.11.05.Championship
coventry
2:4
southampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry

Amilyen gyengén kezdtek, olyan jól folytatták a Coventrynél, megint ott a lehetőségük a rájátszásra. Mi lenne, ha az idény elejét sem rontanák el? Akkor talán még az automatikus feljutás sem lenne távoli… mindezt egyébként úgy, hogy Viktor Gyökerest a nyár folyamán eladták Portugáliába, a Sporting csapatának.

A sarkantyúsok a tabella hetedik helyét foglalják el, és hátrányuk csak négy pont az előttük álló Norwichcsal szemben. Ez még bőven behozható, főleg, hogy a kanárik a hétvégén kikaptak, főleg, hogy a Coventry egy mérkőzéssel le van maradva.

A gárda egyébként a hétvégén egy nagyon nehéz ellenfelet tudott legyőzni, a bajnoki címre is esélyes Leeds Unitedot, Ellis Simms és Haji Wright góljaira egy válasza volt a vendégeknek.

Idegenben nem rosszak, ám hazai pályán sokkal jobbak. Mérlegük 8-4-8, az utóbbi időben csak a WBA-tól kaptak ki.

És miután a Soton elég kétarcú csapattá vált, simán esélyesek a pont vagy pontok megszerzésére.

Miután Jamie Allen továbbra is sérült, Josh Eccles és Ben Sheaf játszik majd a középpálya közepén. Szintén sérült Sakamoto Tatsuhiro, aki idén már nem fog tudni játszani.

A várható kezdőcsapat:

Collins – Van Ewijk, Thomas, Kitching, Bidwell – Sheaf, Eccles, Wright, O’Hare, Palmer – Simms

Tippelde

Én azt mondom, itt a Coventrynek van keresnivalója. Háromesélyes meccs, sok függ attól, a Soton a szezon eleji arcát, vagy a mostanit fogja-e mutatni.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Döntetlen vagy Coventry győzelem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső