Leicester – Sheffield Wednesday: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.02.13.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 12.
Leicester
Teljesítmény:
N N N N D
  • King Power Stadium
  • Február 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
N V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralévő részében a világ hatodik legerősebb bajnokságából hoztunk néhány meccset nektek. Hétközi fordulót rendeznek a Championshipben, ahol egyszerre tisztul és zavarodik össze a kép. Tisztul, mert a Leicester egyre inkább közeledik a bajnoki címhez, zavarodik, mert mögötte viszont semmi sem biztos. Például nem biztos a Sheffield Wednesday helyzete sem. A szezon közben kinevezett menedzser, Danny Röhl, egy kicsit fel tudta rázni a fiúkat, ez azonban még nem jelent automatikus bennmaradást. Sokat kell még melóznia a Sheffieldnek, hogy a piros vonal fölé kerüljenek, és szükség lesz meglepetésekre is. Például a King Powerben…

Következzen a Leicester – Sheffield Wednesday mérkőzés!

Leicester

Lassan már semmi és senki nem akadályozhatja meg abban a Leicestert, hogy egyévnyi száműzetés után ismét a legjobbak között, a legmagasabb szinten játsszanak. Pár meccset kell már csak megnyerniük, hogy bajnoknak mondhassák magukat, és láthatóan ez meg is lesz, más szint a Leicester, és más szint a többiek gyülekezete.

A nyáron érkező Enzo Maresca jó igazolásokkal, okos döntésekkel erősítette meg a Leicestert, említsük csak meg Stephy Mavididit vagy Henry Winkset, akik mindketten jó szolgálatot tesznek és főszereplői annak, hogy a csapat az első helyen áll. Nem is akármekkora különbséggel. A második helyen álló Southamptonnal szemben tizenegy pont az előnyük (a szentek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak), a második Leeds Uniteddal szemben pedig tizenkettő.

A legutóbbi három meccsüket megnyerték, a hétvégén a Watford otthonában csikarták ki a győzelmet Patson Daka és Roberto Pereira góljaival. Hazai pályán eddig 37 pontot szereztek, csak két csapat tudta őket megverni (Leeds United, Hull City), egy pedig egy pontot elrabolni (Ipswich). Maradék 12 meccsüket megnyerték.

Ami biztos, hogy Marc Albrighton, Jannik Vestergaard és Wilfred Ndidi sérülés miatt ki fog maradni. Stephy Mavididi visszatérhet a kezdőcsapatba, Patson Daka gólja után megtarthatja a helyét elöl.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Pereira, Doyle, Faes, Justin – Dewsbury-Hall, Winks – Fatawu, McAteer, Mavididi – Daka

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.29.Bajnokok Ligája
sheffield wednesday
1:1
leicester
Bajnokok Ligája
2020.08.29.Barátságos Mérkőzés
leicester
0:0
sheffield wednesday
Barátságos Mérkőzés
2014.04.04.Bajnokok Ligája
leicester
2:1
sheffield wednesday
Bajnokok Ligája
2013.12.03.Bajnokok Ligája
sheffield wednesday
2:1
leicester
Bajnokok Ligája
2013.03.09.Bajnokok Ligája
leicester
0:1
sheffield wednesday
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield Wednesday

Menekül a kiesés elől a Sheffield Wednesday, de lehet, hogy nem elég gyorsan. Az októberben kinevezett Danny Röhl adott némi lendületet, azonban a Wednesday még mindig a piros vonal alatt található, a 23., vagyis utolsó előtti helyen.

A 21. helyen levő Huddersfield egyébként öt pontra van, nem lehetetlen tehát az a küldetés, hogy őket is maguk mögé utasítsák. Egy nagyot léptek efelé a hétvégén, amikor otthon megverték a Birminghamet a kiesési rangadón. Az eredmény 2-0 lett, a legjobb a meccsen Ike Ugbo volt, aki mindkét találatot jegyezte.

A csapatnak ez volt a hetedik győzelme az idényben, mellette öt döntetlenjük és tizenkilenc vereségük van. Ami egy kissé aggasztó, az a kapott gólok száma, abból ugyanis kereken 50 van a nevük mellett.

Idegenben csak a Rotherham teljesít náluk rosszabbul. Mérlegük 2-1-12.

Hárman sérültek a vendégeknél is: Dominic Iorfa, Josh Windass és Callum Paterson.

A várható kezdőcsapat:

Beadle – Valentín, Bernard, Famewo, Johnson – Poveda, Bannan, Vaulks, Gassama – Ugbo, Cadamarteri

Tippelde

Kellenek a bravúrok a vendégektől, és lehet, hogy van annyira elbizakodott a Leicester, hogy most a vendégek megfogják őket. Erre azonban nem sok az esély. Lehet, hogy egy szoros meccs lesz ebből, de a rókák győzelmét butaság lenne megkérdőjelezni.

Tippjeink a következők:

1.: Leicester győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Fogadj meccsekre az Ivibetnél, és nyerj akár 350.000 Ft-os ingyenfogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső