RB Leipzig – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2024.02.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 12.
2024. február 13. kedd, 21:00 RB Arena
Leipzig
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ezen a héten, illetve a jövő héten is rendeznek meccseket, szóval nem fogunk unatkozni. Kedden a City mellett a torna egy másik nagy esélyese, a Real Madrid is pályára lép, és ahogy az angolok, ők is idegenben kezdenek. A királyi gárda szeretné megcsípni az újabb BL-serleget, az első útjuk pedig az RB Leipzigen át vezet.

Sokan mondják, hogy Carlo Ancelotti együttese idén annyira nem meggyőző, és hajlok afelé, hogy van igaza a kritikusoknak. Mégis ott vannak az első helyen a bajnokságban – épp a hétvégén arattak magabiztos sikert a második helyezett ellen -, megnyerték a Szuperkupát Spanyolországban, valamint a BL első hat meccsét is hozták. Nem mondom, hogy minden gond nélkül, de hozták…

Gondok vannak viszont egyértelműen a Lipcsénél, Willi Orbán és Gulácsi Péter csapata nincs a legjobb formában, és egy Real Madrid elleni meccs előtt ez nem túl jó előjel…

Jöjjön az RB Leipzig – Real Madrid találkozó!

RB Leipzig

Nem igazán indult jól az új év a Lipcse számára. A csapat eddig öt tétmeccsen van túl a Bundesligában, melyből hármat elvesztett, egyszer ikszelt, és csak egyet nyert meg. Azt is az Union Berlin ellen, ami ebben a szezonban nem akkora szó.

A három vereséget követően úgy tűnt, a Schäferék elleni siker visszarántja őket a helyes útra, de a hétvégén az Augsburg otthonában ikszeltek. Betalált Lois Openda és Benjamin Sesko, de ez sem volt elég. Előbbi ráadásul kihagyott egy tizenegyest a mérkőzés végén. Kezdőként szerepelt Willi Orbán és Gulácsi Péter is, előbbit a 68. percben cserélték le, utóbbi végig a pályán volt.

A Lipcse a Bajnokok Ligájában a Man City mögött simán jutott a legjobb tizenhat közé, a Young Boys és a Crvena zvezda nem jelentett problémát Marco Rosénak.

Hazai pályán idén három meccsükből kettőt is elbuktak, ami nem jó jel, a Frankfurt és a Leverkusen győzött náluk.

Sokat jelent Orbán visszatérése a védelembe, minden bizonnyal ezúttal is kezdő lesz a magyar válogatott, ahogy Gulácsi is átveheti Janis Blaswich helyét. Az egyedüli hiányzó ezúttal is Amadou Haidara lesz, mindenki más bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Lukeba, Orbán, Raum – Schlager, Kampl – Olmo, Simons – Sesko, Openda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.10.25.Bajnokok Ligája
leipzig
3:2
real madrid
Bajnokok Ligája
2022.09.14.Bajnokok Ligája
real madrid
2:0
leipzig
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Nagy rangadó előtt állt a Real Madrid, amely a védelem szempontjából igencsak nehéz helyzetben van. A Girona elleni rangadó előtt kiderült, hogy sem Antonio Rüdiger, sem pedig Nacho nem áll majd rendelkezésre, így Aurélien Tchouaméni és Dani Carvajal kénytelenek voltak a védelem belsejébe húzódni. És lehozták a melót, méghozzá tökéletesen, Artem Dovbykék nem tudták bevenni Lunin kapus hálóját. A másik oldalon viszont potyogtak a gólok, Jude Bellingham kétszer villant, Vinicius Jr. óriási gólt lőtt, valamint betalált még Rodrygo is.

A királyi gárda előnye így most öt pont a Gironával szemben, ez egy kicsit megnyugtathatja őket.

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, nem minden alkalommal játszottak jól, mégis mindig nyertek, hat győzelemmel léptek túl a csoportszakaszon.

A Real Madrid mestere ezúttal is a védelem miatt aggódhat, ami elég volt a Girona ellen, nem biztos, hogy elég lesz a BL-ben. Ám nincs mit tenni, Rüdiger további két hétre kidőlt, Nacho szereplése kétséges, és könnyen lehet, hogy inkább nem kockáztat a mester.

Sérült még Jude Bellingham is, ami nagy érvágás, de Brahim Díaz megmutatta már, hogy tudja az angolt feledtetni.

A többi sérült: Thibaut Courtois, David Alaba, Eder Militao.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vasquez, Tchouaméni, Carvajal, Mendy – Kroos, Valverde, Camavinga – Brahim – Vinicius Jr., Rodrygo

Tippelde

Nem hittük, hogy a Real ennyire simán intézi majd el a Gironát, és most nem hisszük, hogy a Lipcsén is átgyalogolnak. Openda remek formája miatt legalább egy gólra számítunk a hazaiaktól is, összességében azonban előnyösebb helyzetben a spanyolok.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső