Olympiakosz – Ferencváros: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.02.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 14.
Olympiakosz
Teljesítmény:
N V N N V
  • Georgios Karaiskakis Stadion
  • Február 15. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Ferencváros
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Íme a meccs, amire nagyon sokan vártak kishazánkban. Újra pályán a Ferencváros, Dejan Stankovic együttese csütörtök este Görögországban igyekszik majd előnybe kerülni, és még egyet lépni a Konferencialiga trófeája felé. Egyáltalán nem lesz könnyű dolguk. Az Olympiakosz ugyanis rengeteg változáson ment keresztül, új edző, új igazolások érkeztek, nem túlzás állítani, nagyon megerősödtek.

Mindezek ellenére nem gondolnám, hogy feltartott kézzel kell pályára lépnie Varga Barnabáséknak. Főleg neki nem, aki visszatérése óta ontja magából a gólokat.

Beszélhetünk meg tippelhetünk előzetesen az Olimpiakosz – Ferencváros mérkőzésről, de azzal nem megyünk semmire. Nézzük, mit tud mostanában a két együttes!

Olympiakosz

Egészen elképesztő, de az Olympiakoszt már idén a hatodik edző irányítja. A pireuszi együttes a szezont még Michellel kezdte meg, akit José Anigo, majd Diego Martínez váltott. Egyikük sem ült sokáig a padon, Anigo két és fél hónapot, Martínez fél évet. Martínez bukását a Volos elleni döntetlen okozta (meg előtte a kapott ötös a Freiburgtól), a Spanyolországban dolgozó Carlos Carvalhal megmentő szerepre érkezett. Egészen 65 napig gondolták azt a drukkerek, hogy ebből lehet is valami, majd a portugált is kirúgták. Sotiris Sylaidopoulos csak három napon át vezényelt, mielőtt bejelentették az újabb spanyol edző érkezését (az elmúlt öt évben ő az ötödik spanyol edző), a tavaly EL-t nyerő José Luis Mendilibar vette át a csapat irányítását.

A gárda elnöke, Evangelos Marinakis szívén viseli a csapat sorsát, és fejébe vette, hogy alapos tisztítást, erősítést hajt végre a télen. Ennek következtében egymás után jelentette be az új labdarúgókat, a nagyobbnál nagyobb neveket.

Kölcsönvették Jovanét a Sportingból, leigazolták Nelson Abbey-t (Reading), megszerezték Ruben Vezot (Levante), David Carmot, Fran Navarrot (FC Porto), André Hortát (Braga), Chiquinhot (Benfica) és Gelson Martinst.

Veretes névsor, amivel kezdeni is lehet valamit, ám csodát nem kell várni a csapattól. Igaz, a hétvégén meggyőző sikerrel hangoltak, az OFI Krétát 4-0-ra intézték el Georgios Masouras, Ayoub El Kaabi, Daniel Podence és Konstantinos Fortounis góljaival.

Előtte azonban a Pana elleni rangadót 2-0-ra elvesztették.

A bajnokságban csak negyedik az Olympiakosz, hét pont a hátrányuk a PAOK-kal szemben.

Otthon egyáltalán nem rosszak, szerintem sokat elárul róluk az, hogy a West Hamet (még az EL-ben) 2-1-re megverték… Legutóbbi tíz meccsükből haton győztek, négyen kikaptak.

Sérültek: Youssef El Arabi, Gelson Martins, Panagiotis Retsos, Doron Leidner.

A várható kezdőcsapat:

Paschalakis – Rodinei, Biancone, Carmo, Ortega – Chiquinho, Hezze – Masouras, Fortounis, Podence – El Kaabi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
1996.09.24.UEFA Kupa
olympiacos
0:1
ferencváros
UEFA Kupa
1996.09.10.UEFA Kupa
ferencváros
1:0
olympiacos
UEFA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ferencváros

Hivatalos a keret, amivel a Fradi a tavasznak fut neki. Három lehetőségük volt változtatni, amit már meg is tettek: Keretbe került Henry Wingo, Habib Maiga és Kenan Kodro, kikderült Anderson Esiti, Owusu Kwabena és Adama Traoré. Plusz a távozó Sigér Dávid is.

A Fradi Maigán és Kodron kívül még megszerezte az örmény válogatott Edgar Sevykiant, úgy tűnik, neki még várni kell a bemutatkozásra.

A Fradit dirigáló Dejan Stankovicnak az Olympiakosz elleni meccs mellett bőven kell koncentrálnia a bajnokságra is, hiszen jelen pillanatban nem vezetnek, a Paks megelőzi őket. Az elmúlt két hétben három meccset is játszottak az NB1-ben, a Kisvárdát 3-1-re, az MTK-t 5-1-re, a Debrecent pedig 2-1-re verték meg. Akinek igazán megy mostanában, az Varga Barnabás. A válogatott támadó az elmúlt három meccsén öt gólig jutott.

Felépült Henry Wingo, ami egy kicsivel több lehetőséget ad Stankovicnak a jobboldalon, Makreckist feljebb is tudja játszani, neki pedig az az eredeti posztja, nem a jobb-bekk.

Várhatóan nem egy támadó csapatot küld majd pályára a mester, egy szűk vereség is elég lehet a visszavágóra, a döntetlen vagy a győzelem pedig még jobb volna. A mostanában látott 4-1-4-1 lehet a nyerő ezúttal is, Abu Fanival, Loncarral és Maigával a pálya közepén.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Makreckis, Cissé, Mmaee, Ramírez – Maiga – Zachariassen, Loncar, Abu Fani, Marquinhos – Varga

Tippelde

Szoros meccs is lehet ebből, de az Olympiakosznak vannak most olyan játékosai, akik alaposan meglephetik majd a Fradit. Podence nemrég még a PL-ben játszott, Carmo, Navarro, Chiquinho a portugál élvonalban, és még lehetne sorolni. Szóval, ha a Fradi mondjuk 2-1-re kikap, nem feltétlenül kell szomorúnak lenni miatta…

Tippjeink a következők:

1.: Olympiakosz győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Nyerj értékes ingyenes fogadásokat, illetve jegyet az EB-re vagy a BL-döntőre az Unibetnél!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső