Manchester City – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 02.
Manchester City
Teljesítmény:
D N D N N
  • Etihad Stadium
  • április 03. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Aston Villa
Teljesítmény:
N D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló egyik rangadója következik. A hétközi fordulóban nem sok igazán izgalmas mérkőzésre kerül majd sor, ezek közül kiemelkedik a szerdán megrendezésre kerülő Manchester City – Aston Villa. A harmadik és a negyedik helyezett csatája. Jogosan kúszik fel az ember hátán az adrenalin, a két csapat között mindössze öt pont a különbség. Ám jegyezzük meg azt is, hogy Unai Emeryék egy mérkőzéssel többet játszottak.

Guardiola zsinórban másodszor bukott pontokat, így most megint lépéshátrányba kerültek a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Sőt, a címvédésért folytatott küzdelemben. Lemaradásuk három pont, a Villa elleni esetleges hiba akár a bajnoki címbe is kerülhet…

Manchester City

Két meccs, két rangadó, két pont. Ez a Manchester City mérlege a Premier League-ben. Két győzelemmel bizony itt erőteljesen az első helyre ugorhattak volna, azonban sem a Liverpoolt (a válogatott szünet előtt), sem pedig az Arsenalt (most hétvégén) nem tudták megverni. Előbbivel 1-1-et, utóbbival 0-0-t játszottak.

Nagyon sok kritika érte őket a mérkőzést követően, mert hiába uralták a meccset, hiába volt több gólszerzési lehetőségük, a győzelem nem jött össze. Különösen Erling Haaland kapott komoly beszólásokat, nem először sül be fontos mérkőzéseken a norvég.

A City most a tabella harmadik helyén áll, egy ponttal az Arsenal és néggyel a Liverpool mögött. Már egyikkel sem játszik, így annyira nincs saját kezében a sorsa. A többieknek bukniuk kell, ha Guardiola címet akar védeni.

Ne feledjük, hamarosan jön a Real Madrid elleni mérkőzés a Bajnokok Ligájában, arra is készülnie kell a csapatnak, így a Villa ellen némi tartalékolásra is lehet esetleg számítani. Bár mi ebben kételkedünk, túl fontos ez a meccs nekik.

Hazai pályán a csapat veretlen, 10 győzelem és 5 döntetlen a mérlegük.

Hárman nem biztos, hogy játszhatnak, Ederson felépülőben, ahogy John Stones és Kyle Walker is.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Akanji, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri – Foden, De Bruyne, B. Silva, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.06.Premier League
aston villa
1:0
man city
Premier League
2023.02.12.Premier League
man city
3:1
aston villa
Premier League
2022.09.03.Premier League
aston villa
1:1
man city
Premier League
2022.05.22.Premier League
man city
3:2
aston villa
Premier League
2021.12.01.Premier League
aston villa
1:2
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Aston Villa

A Villa ugyan mostanában tud hektikusan – és egy fokkal gyengébben a megszokottnál – játszani, de még mindig tartják negyedik helyüket. Persze ez nem csak rajtuk, hanem a mögöttük levő Tottenhamen is múlik, akik nemrég már elvették tőlük ezt, de egy vereség után vissza is adták. Még így is van egy elmaradt mérkőzésük, tehát nincs megnyugodva Unai Emery és legénysége.

A Villa hazai pályán meglehetősen masszív csapat, és a hétvégén a Wolverhampton sem okozott problémát. Pedig a vendégeknek több lehetőségük, több kapura lövési kísérletük volt, többet birtokolták a labdát és magasabb xG-vel zártak, az eredmény mégis 2-0 lett. Moussa Diaby mellett Ezri Konsa talált be.

A Villa idegenbeli meccsein szokott inkább szenvedni, bár ez is barokkos túlzás. Mérlegük ugyanis 7-4-4, és hetek óta nem kaptak ki távol saját közönségüktől.

Ami miatt gondban lehetnek, az a sérültek és eltiltottak száma. Utóbbi csoportba John McGinn tartozik, az előbbibe pedig Boubacar Kamara, Emiliano Buendia, Tyrone Mings, valamint kétséges még Jacob Ramsey, Matty Cash és Ollie Watkins játéka.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Konsa, D. Carlos, P. Torres, Moreno – Bailey, Tielemans, D. Luiz, Rogers – Diaby – Duran

Tippelde

Manchesterben nem könnyű nyerni, nem is sikerült ez még idén senkinek. A Villa kellemetlen csapat, ha jó napot fognak ki, de több rangadón kiderült már, hogy ez nem mindig jön össze. Ha tudásuk legjavát nyújtják, még akár pontot is szerezhetnek.

Fő tippek:

1.: Manchester City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső