Wolverhampton – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 04.
Wolverhampton
Teljesítmény:
V V N V D
  • Molineux Stadium
  • December 05. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rég nem volt már hétközi forduló az angoloknál, de most újra lesz kedden, szerdán és csütörtökön is pár meccs. Méghozzá az élvonalból, szóval a múltheti angol-dömping folytatódik. A Wolverhampton szűk vereséget, a Burnley fölényes győzelmet ért el szombaton, most pedig egymás ellen lépnek pályára.

A Burnley-nek úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér, ugyanis a szezon során eddig – ezt a mérkőzést leszámítva – csak egyszer nyertek. A siker ellenére azt még nem érték el, hogy a piros vonal fölé kerüljenek, de egy győzelemmel ez is megoldhatóvá válna.

Ehhez azonban lesz pár szava Gary O’Neil együttesének is.

Az online sportfogadás szakértői szerint nyerni fognak a hazaiak, az Unibetnél 1.86 a Wolverhampton győzelme, 3.90 a döntetlen, 4.40 a vendégsiker.

Következzen a Wolverhampton – Burnley találkozó!

Wolverhampton

Sokat elárult Mikel Arteta ünnepléséről, mennyire sikerült megszorongatnia a Wolverhamptonnak az Arsenalt szombaton. Gary O’Neil együttese sokáig kétgólos hátrányban volt, és nem úgy tűnt, hogy van bármi keresnivalójuk az Emirates-ben, de aztán az utolsó percekben Matheus Cunha szépített, és a találkozó ismét nyílttá vált. A Wolverhampton viszont hiába akart, több alkalommal már nem tudták mattolni David Rayát, sorozatban második vereségüket érték el. Nem sokat ér, de legalább megnehezítették a favorit dolgát.

A csapat továbbra is a középmezőnyben, jelenleg a tabellán a 13. helyen állnak. Mérlegük négy győzelemből, három döntetlenből és hét vereségből áll.

Amire építhetnek – főleg egy újonc ellen – az a hazai mérlegük. Eddig ugyanis kétszer nyertek, kétszer ikszeltek és kétszer kaptak ki, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy négy kör óta veretlenek a Molineux Stadionban.

Tegnap José Sát le kellett cserélni a mérkőzés elején, ám nem úgy tűnik, hogy hosszabb időt ki kéne hagynia a portugálnak, elvileg már O’Neil számolhat vele kedd este is. Ha nem, úgy Bentley kap még egy lehetőséget.

Joao Gomes és Mario Lemina öt sárga lapja miatt szombaton nem játszhatott, azonban az eltiltás letelt, ott lehetnek mindketten a kezdőben. Aki hiányozni fog, az Rayan Ait Nouri, Joseph Hedges és Pedro Neto.

A várható kezdőcsapat:

Bentley – Semedo, Kilman, Dawson, Toti, Bueno – Lemina, Gomes, Bellegard – Cunha, Hwang

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.24.Premier League
burnley
1:0
wolverhampton
Premier League
2021.12.01.Premier League
wolverhampton
0:0
burnley
Premier League
2021.04.25.Premier League
wolverhampton
0:4
burnley
Premier League
2020.12.21.Premier League
burnley
2:1
wolverhampton
Premier League
2020.07.15.Premier League
burnley
1:1
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

Sokat kellett várni rá, de megvan Vincent Kompany együttesének idei második bajnoki győzelme. Nem is akármilyen győzelem! Egy Burnley-hez hasonló kiscsapatnak létfontosságú, hogy azokat az együtteseket, akik velük hasonló szinten vannak, legyőzzék. Nos, a Sheffield United kéz a kézben került fel a Burnley-vel, mondhatni, azonos szintet képviselnek. A tegnapi eredmény után viszont ebben sokan elbizonytalanodtak. Koleoshoék ugyanis meg sem álltak öt gólig, megsemmisítették a másik újoncot. Az említett ifjú szélső is betalált, valamint Jay Rodriguez, Jacob Bruun Larsen, Zeki Amdouni és Josh Brownhill is.

Ez segített egy picikét megszilárdítani Kompany helyzetét, hiszen azért már biztosan felmerült a vezetőségben az edző kirúgása. Miért is ne merült volna, amikor a Burnley kiesőhelyen van, mióta elkezdődött a bajnokság?

Most is ott vannak, ám egy győzelemmel előzhetnek a hét közben. Mérlegük 2-1-11, idegenben pedig 1-1-4.

A csapatból hárman nem lesznek ott a keddi meccsen, Lyle Foster továbbra is mentális egészségének felépítésén dolgozik, Arijanet Muric beteg, Jack Cork pedig egy kisebb rúgás miatt nem állhat rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Vitinho, O’Shea, Beyer, Taylor – Bruun Larsen, Berge, Brownhill, Koleosho – Rodriguez, Amdouni

Tippelde

A szombati siker segíthet, de azért nem kell ettől csodát várni. A Burnley a mérkőzésen esélytelenebb, nem hiába annyira gyenge az idegenbeli mérlegük, amennyire.

A Wolverhampton állta a sarat az Emirates-ben, és most egy szerényebb képességű csapat ellen győzelemre játszhatnak.

Tippjeink a következők:

1.: Wolverhampton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól az első és a második félidőben is

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső