Brentford – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 02.
Brentford
Teljesítmény:
D V V D V
  • Brentford Stadium
  • április 03. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szimpatikus csapatok mérkőzése következik, akik épp nem a legjobb szezonjukat futják. Ja, azt mondtam, hogy ma csak Premier League meccsekről fogunk írni? Ha nem, akkor most mondom. Az Arsenal meccse után jöjjön a Brentford – Brighton mérkőzés, ami még úgy is okozhat majd izgalmakat, hogy – mondom – a két csapatnak nem igazán megy.

A méhek konkrétan a tabella utolsó harmadában (mióta feljutottak a PL-be ilyen még nem történt velük), a Brighton pedig csak a középmezőnyben.

Hogy melyik csapat nyeri meg ezt a találkozót, nem tudni, tippjeink viszont vannak. Annyit előre elárulunk, hogy a bukik szerint nagyon háromesélyes a meccs…

Brentford

Nem gondolnám, hogy most, ilyen helyzetben, ennyivel a vége előtt megérné kirúgni Thomas Frank mestert a Brentford kispadjáról, de nem nekem van egy Premier League-ben szereplő csapatom, így erről nem tudok nyilatkozni. Az biztos, hogy a dán sokat tett le az asztalra, emiatt pedig nem kéne elhamarkodottan megválni tőle.

A Brentford tény és való, hogy nem szerepel jól idén. Egyáltalán. Korábban már említettem, hogy a kulcsemberek kiesése állhat a háttérben leginkább, ez a keret nem annyira bő, hogy 4-5 alapjátékos sérülését is elbírja.

Miután Ivan Toney visszatért, felvillant a remény, hogy a Brentford még megmenti a szezont, de most már az megmentés volna, ha a csapat nem esne ki, sőt, ha nem kéne folyton a hátuk mögé nézni.

A kiesőhelyen álló Lutonnak 22 pontja van, előttük ott van még a Nottingham Forest és az Everton, szóval a 27 pontos méhek nem érezhetik magukat biztonságban.

Nem sikerült győzniük a hétvégén, de legalább egy őrült meccsen egy pontot otthon tartottak. A Manchester United elleni találkozón két dolognak lehetett örülni: 1.: Kristoffer Ajer góljának a hosszabbítás 9. percében (előtte Mason Mount a 96.-ban szerzett vezetést), 2.: Bryan Mbeumo visszatérésének, aki 15 mérkőzést hagyott ki bokasérülése miatt.

Otthon a Brentford 4-5-6-os mérlege az egyik leggyengébb, és ez nem túl biztató, de a MU ellen jól mozogtak, győzelmet érdemeltek volna, így tehát az a mérkőzés talán ad nekik némi önbizalmat.

Sérült még mindig bőven van, Christian Nörgaard, Ethan Pinnock, Rico Henry, Josh Dasilva, Aaron Hickey, Ben Mee és Kevin Schade sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Zanka, Ajer, Collins – Roerslev Rasmussen, Jensen, Janelt, Reguilón – Mbeumo, Toney, Wissa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.06.Premier League
brighton
2:1
brentford
Premier League
2023.07.26.Barátságos Mérkőzés
brentford
0:2
brighton
Barátságos Mérkőzés
2023.04.01.Premier League
brighton
3:3
brentford
Premier League
2022.10.14.Premier League
brentford
2:0
brighton
Premier League
2022.07.26.Barátságos Mérkőzés
brighton
0:1
brentford
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton

A Brighton kemény meccs előtt állt, a Liverpool otthonában kellett volna valamiféle eredményt elérni. Az együttes jól meglepte a vörösöket, Danny Welbeck ugyanis a második percben kapuba talált, innentől azonban sok jó nem történt a sirályokkal. Még az első félidőben egyenlített a bajnoki címre törő Pool, majd Szoboszlaiék a győzelmet is megszerezték.

Az eredmény szoros meccset sejtet, de ez nem igazán volt az, a Pool több góllal is nyerhetett volna. A De Zerbi által irányított Brighton továbbra is nagyon kétarcú csapat, ez a szezon számukra már valószínűleg lefutott.

Nem látom esélyét, hogy nagyon nagy eredményeket el tudnának érni, de kétségtelenül van bennük kraft, van bennük fantázia, így jövőre egy kissé hosszabb kerettel De Zerbiék ismét a nemzetközi kupaszereplést vehetik célba.

A csapat egyébként két győztes meccs után kapott ki újra, a tabellán pedig a 9. helyet foglalják el. Tőlük egy pontra a Newcastle, kettőre a West Ham, hatra a MU, tehát feltétlenül még mondjuk az EKL-ről nem kell lemondani. De ahhoz sok minden szükséges…

Idegenben 4-3-8-as mérlegük van, és az utolsó ötből négy meccsüket elbukták.

Sérült Jack Hinshelwood, James Milner, Billy Gilmour, Solly March és Mitoma Kaoru, kérdéses Joao Pedro játéka.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, Dunk, van Hecke – Lamptey, Gross, Baleba, Estupinan – Adingra, Welbeck, Buonanotte

Tippelde

Két csalódást keltő csapat meccse jön, ami nem lesz csalódást keltő. Hajtani fognak mindketten a győzelemre, ők is tisztában vannak vele, hogy ez nyerhető meccs mindkettejük számára.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Brentford győzelem vagy döntetlen

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső