Manchester City – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 30.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
  • Etihad Stadium
  • Január 31. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán sem hagynak bennünket unatkozni, jön az angol első osztályú bajnokság következő fordulója. Holnap több meccs jön, amelyekről szeretnénk beszámolni, köztük a Manchester City – Burnley, amit nehéz lenne azzal vádolni, hogy majd nagy izgalmakat hoz el nekünk.

Visszatér korábbi sikerei helyszínére Vincent Kompany, aki játékosként szép győzelmeket ért el az Etihad Stadionban, most azonban az ellenfél edzőjeként fog szerepelni. Az újonc Burnley azon van, hogy stabilizálja helyét az élvonalban, de nehéz tavasz elé néznek, az ősz jelentős részét a piros vonal alatt töltötték.

A City pedig szeretné tartani a lépést a Liverpool csapatával, akik vezetik a PL mezőnyét.

Jöjjön a Manchester City – Burnley találkozó!

Manchester City

Küzdelmes meccseken van túl Pep Guardiola együttese, a Manchester City előbb a bajnokságban harapott majdnem fűbe, majd az FA Kupában. A PL-ben a Newcastle csapatához látogattak, akik legutóbb a Ligakupából ütötték ki a St. James’ Parkban a Cityt. Ezúttal is közel álltak a bravúrhoz, 2-1-re még vezettek is, végül aztán Oscar Bobb, egy fiatal saját nevelés, meghozta a győzelmet. No meg Bernardo Silva és a sérülésből felépülő Kevin De Bruyne.

A belga irányító a Tottenham elleni FA Kupa-meccsen is a padról szállt be, és nem túlzás azt állítani, hogy nélküle is dominált az együttes. Oscar Bobb ezúttal is gólt szerzett, de ezt nem adták meg, és sokáig úgy tűnt, nem szakad meg a City nyeretlensége a White Hart Lane-en. Egészen a 88. percig döntetlenre állt a meccs, ekkor Nathan Aké döntötte el a továbbjutás sorsát.

Feltétlenül nyernie kell a Citynek ahhoz, hogy tovább üldözhessék a Liverpoolt, és akkor már az olyan apróságokat ne is említsük, hogy akár az előzésre is sor kerülhet a jövőben, hiszen mentálisan biztosan megrogytak a vörösök azáltal, hogy Jürgen Klopp távozik a szezon végén, no meg egymás után játszanak a Chelsea-vel és az Arsenallal.

A City otthon jó, de nem annyira jó. Veretlenek, ám már háromszor pontot vesztettek, emellett hatszor nyertek.

Van némi esély arra, hogy Erling Haaland újra pályán legyen, Manuel Akanji még várhatóan kimarad a keretből. Felépült viszont John Stones és Ederson.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovacic – B. Silva, De Bruyne, Doku – Alvarez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.11.Premier League
burnley
0:3
man city
Premier League
2023.03.18.FA Kupa
man city
6:0
burnley
FA Kupa
2022.04.02.Premier League
burnley
0:2
man city
Premier League
2021.10.16.Premier League
man city
2:0
burnley
Premier League
2021.02.03.Premier League
burnley
0:2
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

Most már a negyedik mérkőzés óta nem tud nyerni a Burnley, Vincent Kompany együttese viszont legalább azt elmondhatja magáról, hogy volt ideje pihenni. Utoljára 12-én léptek pályára, azóta töltődhetnek. Akkor a Luton elleni kiesési rangadón ikszeltek, közel is jártak a győzelemhez Zeki Amdouni góljának köszönhetően, de a 92. percben gólt kaptak. Ez nem jött jól, a győzelem segíthetett volna a felzárkózásban, így viszont maradt a kiesőhely.

Az ő FA Kupa-meccsükkel foglalkoznunk nem kell, ugyanis nem volt, már a harmadik fordulóban kiestek a Tottenhammel szemben.

Szóval maradjunk a bajnokságnál: A Burnley most a 19. helyet foglalja el, mindössze 12 pontot szereztek az ősszel. Ha ez így megy tovább, akkor a bennmaradás csak ábránd marad, és jövőre ismét a Championshipben találkozhatunk velük.

Csatárok terén nem állt jól a gárda, Amdouni, Foster és Rodríguez sem termelte a gólokat, ezen talán majd David Datro Fofana változtathat, aki elhagyta Berlint, visszatért a Chelsea-hez, hogy egyből kölcsönadják.

Távozott – kölcsönben – Scott Twine, Michael Obafemi, Darko Churlinov és Dara Costelloe.

Hiányzók: Charlie Taylor, Jordan Beyer, Luca Koleosho, Nathan Redmond, valamint ott van még Hannes Delcroix, Aaron Ramsey és Sander Berge, akik még a sérültek listáján vannak, de már pályára léphetnek.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Vitinho, O’Shea, Al Dakhil, Ekdal – Gudmundsson, Brownhill, Cullen, Odobert – Foster, Amdouni

Tippelde

A helyzet elég egyértelmű. Az idegenben nem túl hatékony (2-2-6) nem lesz elég ahhoz, hogy megközelítsék a Manchester Cityt.

Tippjeink a következők:

1.: Man City győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső