Aston Villa – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 29.
Aston Villa
Teljesítmény:
D D N N V
  • Villa Park
  • Január 30. 21:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Newcastle United
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kemény rangadónak ígérkezik a következő meccsünk. Bár az első fordulóban is erre számítottunk, és a meccs minden volt, csak rangadó nem. A Newcastle akkor leiskolázta Unai Emeryéket, és 5-1-gyel küldték haza a Villát.

Most azonban kissé változott a helyzet, a birminghami együttes a negyedik helyen, a BL-ről álmodozó ellenfelük pedig csak a középmezőnyben. Ettől függetlenül az Aston Villa – Newcastle United nagyon érdekes összecsapás lesz.

Hazai pályán nem igazán van ellenfele a Villának, a sérülésektől tizedelt szarkák pedig nem biztos, hogy megfelelő partnerei lesznek majd Ollie Watkinséknak minőség terén. De persze gömbölyű a labda, miért is ne lehetne esélye Eddie Howe-éknak?

Aston Villa

A szezon egyik legmeglepőbb csapata az Aston Villa, ám ha utána nézünk a dolgoknak, kiderül, hogy itt semmi meglepő nincs, csak kőkemény munka és hozzáértés. A birminghami együttesbe tavaly szezon közben érkezett meg Unai Emery, aki egyből Európába vezette a csapatot, a nyáron pedig olyan szintű munka kezdődött meg, hogy borítékolhattuk, a Villa jól fog szerepelni. És ez így is van, a gárda most a negyedik az angol bajnokságban, olyan csapatokat előznek meg, mint a Manchester United, a Chelsea vagy a Tottenham, de jóval mostani ellenfelük előtt járnak.

Az együttesnek vannak azért gyengébb pillanatai, de összességében a drukkereik elégedettek lehetnek.

A csapat négy meccs óta ismét veretlen, kétszer győztek, kétszer ikszeltek. A Burnley legyőzése papírforma volt, ahogy a Middlesbroughé is. Az Everton elleni döntetlenre nem sokan számítottak, kevesebben, mint arra, hogy a Chelsea ellen ikszelnek. A hétvégén az FA Kupában a Stamford Bridge-en harcolták ki az újrajátszást, bár ez nem biztos, hogy fedi a valóságot, ugyanis a Villa jobb volt. Talán majd otthon…

Mint ahogy otthon fognak játszani most is, és fűti őket az őszi eredmény a United ellen. Akkor ugyanis 5-1-re kikaptak. Azóta sem szaladt bele ekkora verésbe a gárda, ráadásul otthon nincs náluk jobb csapat a PL-ben. Kilenc győzelem mellett egyszer ikszeltek, ki még nem is kaptak.

A télen kölcsönadták Nápolyba Leander Dendonckert, valamint Filip Marschallt az MK Donshoz. Ja, és megvásárolták a 18 éves jobb-bekket, Kosta Nedeljkovicot, akit egyből a fejlődés érdekében elpasszoltak korábbi együtteséhez, a Red Starhoz.

Beszéljünk még a hiányzókról, mert abból is akad pár: Pau Torres, Lucas Digne, Jacob Ramsey, Jhon Duran, Bertrand Traoré, Tyrone Mings és Emiliano Buendía sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, D. Carlos, Moreno – Douglas Luiz, Kamara – Bailey, McGinn, Diaby – Watkins

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.12.Premier League
newcastle united
5:1
aston villa
Premier League
2023.07.24.Barátságos Mérkőzés
newcastle united
3:3
aston villa
Barátságos Mérkőzés
2023.04.15.Premier League
aston villa
3:0
newcastle united
Premier League
2022.10.29.Premier League
newcastle united
4:0
aston villa
Premier League
2022.02.13.Premier League
newcastle united
1:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle United

Ellentétben a Villával, a Newcastle-nek nem lesz szüksége újrajátszásra, két góllal győzték le az FA Kupa negyedik fordulójában a Fulhamet, ezzel továbbléptek. A találkozón Sean Longstaff és Dan Burn szerezték a vendégcsapat góljait, és egy kiegyenlített mérkőzésen tudtak győzni.

A bajnokságban már nem megy ilyen jól, régóta nem fordult elő, hogy a Newcastle egymás után négy bajnokit is elveszítsen. Most ez a szitu. Utolsó győzelmüket épp a Fulham ellen jegyezték, azóta viszont kikaptak a Lutontól, a Nottinghamtől, a Liverpooltól és utoljára a Man Citytől.

Ott akár nyerhettek is volna, az utolsó percben még ikszre álltak, aztán végül Guardioláék kiharcolták a sikert.

A tabellán elfoglalt helyezésük abszolút csalódás, mérlegük 9 győzelemből, 2 döntetlenből és 10 vereségből áll. Idegenben kifejezetten gyengék, csak egyszer nyertek, kétszer ikszeltek és hét alkalommal kaptak ki.

Hiányzókból továbbra sincs hiány: Joelinton, Nick Pope, Joe Willock, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Matt Targett, Callum Wilson, Miguel Almiron és Jacob Murphy sem léphet pályára. Almiron talán felgyógyul, de a többiekre nem lehet számítani. És még ott van Sandro Tonali is…

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Schär, Botman, Burn – Longstaff, Miley, B. Guimaraes – Almiron, Isak, Gordon

Tippelde

Nem hiába olyan jó otthon a Villa. Nem csak alsóházi ellenfeleket intéztek el, hanem az élcsapatok közül is sokan nyeretlenül távoztak. És az idegenben gyengélkedő Newcastle, amelyből legalább kilencen, de lehet, hogy többen fognak hiányozni, nem okozhat gondot. Ám az ősszel is valami hasonlót gondoltunk, amikor a szarkák 5-1-re nyertek.

Tippjeink a következők:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső