Tottenham – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 30.
Tottenham
Teljesítmény:
V D N N V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Január 31. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk az angol első ligában, mert vár még ránk két izgalmas mérkőzés! A Tottenham fogadja otthon a nyeretlenségét megszakító Brentfordot. Könnyen lehet, hogy a legtöbben sima hazaira számítanak, azonban a méhek aduásza visszatért, és ő boríthatja a papírformát. Ivan Toney-ról van szó, aki többhónapos eltiltás után góllal tért vissza, és biztosan lendületet ad majd a hiányzókban dúskáló Brentfordnak.

A hazaiak mestere, Ante Postecoglou szeretné elfeledtetni szurkolóival az FA Kupa-kudarcot, melyet a Spurs a múlt héten a Manchester City ellen ért el. Ehhez pedig feltétlenül győzniük kell szerdán.

Következzen a Tottenham – Brentford mérkőzés!

Tottenham

Alaposan átszabta a keretét a télen Ange Postecoglou. A görög-ausztrál mester, aki a nyáron érkezett a Celtictől, elküldte kölcsönbe Djed Spence-et, Ivan Perisicet, Ashley Phillipset, Sergio Reguilónt, Eric Diert, Japhet Tangangát és végleg távozott Hugo Lloris.

Az érkezők oldalán két játékost találhatunk, a 25 milliórt megvásárolt Radu Dragusint (aki állítólag kikosarazta a Bayern Münchent a Tottenham miatt), valamint Timo Werner, aki kölcsönben csatlakozott a kerethez.

Kell is az erősítés, mert máskülönben a csapat nem éri el a céljait, ami szerény véleményem szerint az, hogy a bajnokságban a legjobb négy között végezzenek, és elindulhassanak a BL-ben.

Az biztos, hogy kupát már nem fognak nyerni, a Ligakupából már korábban kiestek, a múlt héten pedig az FA Kupától is elköszöntek, miután 1-0-ra kikaptak a Manchester Citytől. Hiába verték őket öt meccsen át otthon, ezúttal esélyük sem volt. A kapura abszolút nem voltak veszélyesek, nem is lehetett más a meccs eredménye, mint vendégsiker.

A bajnokságban az ötödikek, 8 pontra az elsőtől, viszont három pontra a másodiktól. Szóval nem annyira irreális, hogy a fővárosiak végül a dobogón, annak közelében, vagy legalább a negyedik helyen végeznek.

Otthon 7-0-3-mal állnak, sorozatban három győzelemnél járnak, előtte sorozatban háromszor kaptak ki.

Három játékos a válogatottnál, három pedig sérült: Alejo Veliz, Manor Solomon és Giovani Lo Celso tartozik az utóbbi csoportba, míg Yves Bissouma, Pape Sarr és Son Heung-min az előbbibe.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – P. Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Höjbjerg, Bentancur – Kulusevski, Maddison, Werner – Richarlison

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.13.Premier League
brentford
2:2
tottenham
Premier League
2023.05.20.Premier League
tottenham
1:3
brentford
Premier League
2022.12.26.Premier League
brentford
2:2
tottenham
Premier League
2022.04.23.Premier League
brentford
0:0
tottenham
Premier League
2021.12.02.Premier League
tottenham
2:0
brentford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford

No, Ivan Toney megmutatta, hogy kell visszatérni a pályára! Az angol válogatottban is megforduló csatár egy szabadrúgásból szerzett góllal „debütált”, az eltiltását letöltve ismét vezére lehet a Brentfordnak.

Ami viszont sokkal fontosabb Toney góljánál, az az, hogy a Brentford újra nyerni tudott. Nem semmi meccs volt, oda vissza forogtak veszélyben a kapuk, végül a hazaiak háromszor vették be az ellenfél kapuját, eggyel többször, mint a Forest. Toney mellett Ben Mee és Neal Maupay talált a hálóba.

Ha nem is sokkal, de legalább egy kicsit stabilizálta helyét a méhek társasága, és hat pontra eltávolodtak a Lutontól. Mérlegük most 6-4-10, de ez a jövőben lehet sokkal jobb is Toney-val, a sérülésből és különböző válogatottakból visszatérőkkel együtt.

A Brentford idegenben csak kétszer nyert, de hatszor kikapott, egyszer ikszelt…

Hiányzók: Saman Ghoddos, Yoane Wissa, Frank Onyeka (ANK), Christian Nörgaard, Kevin Schade, Aaron Hickey, Bryan Mbeumo, Rico Henry (sérülés), míg Sergio Reguilón nem léphet pályára az anyaegyüttese ellen.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Collins, Pinnock, Mee – Roerslev Rasmussen, Damsgaard, Janelt, Jensen, Lewis-Potter – Maupay, Toney

Tippelde

Úgy gondolom, a Brentford újra a középmezőny, valamint a felsőház tagja lehet, ezzel a kerettel azonban a Tottenham otthonában nem biztos, hogy sokat el fognak tudni érni.

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső