Nottingham Forest – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 23.
Nottingham Forest
Teljesítmény:
V N V D D
  • The Nottingham Forest Stadium
  • November 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Reggel úgy döntöttünk, az angol első osztály 13. fordulója megint olyan izgalmas mérkőzéseket tartogat, hogy egy találkozóról sem akarunk lemaradni.

Úgyhogy emiatt ma még a Nottingham Forest – Brighton meccs jön, holnap pedig Kerkez Milosék mellett a vasárnapi két találkozó is műsorra kerül.

A Nottingham Forest idén is elköltött egy valag pénzt a csapat megerősítésére, de ez a kísérlet megint nem úgy tűnik, hogy olyan nagyon sikeres volt. A Forest nem áll kiesőhelyen, de az elköltött pénz tekintetében csalódást keltő ez a szezon. Eddig.

De nem csak nekik, a Brighton is küszködik. A remek kezdés után, mintha egy villanykapcsolót lenyomtak volna, kihunyt a fény az Amex környékén, és Roberto De Zerbi együttese hosszú ideje nem tapasztalta meg, milyen is bajnoki mérkőzést nyerni. Pedig ebben a csapatban sok van, de valami nincs, ami miatt nem jönnek a győzelmek sem.

Ami a sportfogadás szakértőit illeti, hát ők inkább a sirályok mellett állnak. A Powbetnél 2.28 a vendéggyőzelem, 3.10 a hazai, 3.60 a döntetlen.

Nottingham Forest

Nehezen lehet kiismerni a Nottingham Forest csapatát. Hiába alkotják egyénenként jó játékosok, csapatként nem funkcionál jól a gárda, és a tabellán így nem tudnak megindulni felfelé. Most is az alsóházban szerepelnek, a 14. helyet foglalják el, a kiesést jelentő 18. hely nyolc pontra tőlük. Látva, hogy kik vannak ott, kik vannak mögöttük, biztonsággal lehet állítani, hogy idén nem lesznek kiesési problémáik.

Az Aston Villa elleni mérkőzésen Odysseas Vlachodimos bekerült a kapuba, a Nottingham pedig egyből nyert. A görög maradt a West Ham ellen, akkor pedig őt is felavatták, a fővárosi együttes 3-2-re nyert, nem sikerült meglovagolni tehát az élcsapat elleni sikert. A vendégek góljait Taiwo Awoniyi és Anthony Elanga szerezték.

A megszerzett pontok jó része hazai pályán született, 13-ból 9-et is otthon szereztek, két győzelmük, három döntetlenük van.

Ezúttal nincs sok sérült, ez pedig igazán üdítő újdonság Steve Cooper számára. Most csak Felipe, Gonzalo Montiel és Callum Hudson-Odoi maradnak ki.

A várható kezdőcsapat:

Vlachodimos – Aina, Boly, Murillo, Toffolo – Sangaré, Mangala, Danilo – Gibbs-White, Awoniyi, Elanga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.26.Premier League
nottingham
3:1
brighton
Premier League
2022.10.18.Premier League
brighton
0:0
nottingham
Premier League
2017.03.04.Championship
nottingham
3:0
brighton
Championship
2016.08.12.Championship
brighton
3:0
nottingham
Championship
2016.04.11.Championship
nottingham
1:2
brighton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brighton

Nagyon nem stimmelnek a dolgok a Brighton háza táján. Lehet, hogy De Zerbi túl nagy fába vágta a fejszéjét, helyt kéne állniuk az EL-ben, a bajnokságban, miközben a fiatalokat is fejleszteni kéne. Lehet, nem is De Zerbi vágta nagy fába a fejszéjét, hanem a játékosoknak sok ez még.

Egy dolog biztos: A Brighton immár nem az az üde színfolt, mint tavaly. De még lehetnek, hiszen idén is bizonyították, hogy képesek a remek játékra. Viszont a sérülések keresztülhúzzák az olasz számításait, erről egy kicsit később.

Lássuk inkább, milyen eredményeket értek el eddig. Mostanában nem jókat, ezért is vannak a 9. helyen. Teljes mérlegük 5-4-3, az utóbbi időben, ahogy mondtam is, győzni nem tudtak. Szeptemberi az utolsó siker, azóta kiestek a Ligakupából, és hat meccsen nem nyertek a PL-ben.

De – ha innen nézzük – összességében öt meccse veretlenek…

Mint mondtam, marha sok a hiányzó: Mahmoud Dahoud eltiltott, Pervis Estupinan, Danny Welbeck, James Milner, Lewis Dunk, Solly March, Julio Enciso és Tariq Lamptey mind sérültek, lehet, hogy Evan Ferguson sem lesz pályán egy kisebb rúgás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, Webster, van Hecke, Igor – Baleba, Gilmour – Buonanotte, Fati, Mitoma – Joao Pedro

Tippelde

Nagyon sok alapember hiányozni fog a vendégektől, így a Nottingham győzelmi esélyei megnőttek alaposan.

Tippjeink a következők:

1.: Nottingham Forest győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső