Manchester City – Manchester United: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 30.
Manchester City
Teljesítmény:
V D N N N
  • Wembley Stadium
  • Június 03. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester United
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jön egy újabb kupameccs, de ezúttal nem egy nemzetközi kupa döntője. Angliában szombaton délután rendezik meg a Manchester City – Manchester United mérkőzést az FA Kupában. A legnagyobb hagyományokkal bíró angol sorozatról beszélünk, ráadásul egy városi rangadó ez, még szép, hogy nem hagyjuk ki a mai meccseink közül.

A Manchester United már egy kupa tulajdonosa, ők nyerték meg a Ligakupát, a Manchester City meg a bajnokságot, lényegében jogos, hogy ők ketten vannak itt. Erik ten Hagnak ez az utolsó tétmeccse idén, aztán kezdhet a csapat megerősítésébe, míg Guardiolára még vár egy BL-finálé.

Remek főpróba lesz ez az Inter előtt, a sportfogadás szerelmesei pedig vakarhatják a fejüket, melyikük fogja magasba emelni a kupát.

A Greatwin oldalán 1.54-ért található a City győzelme, a United 6.10-ért vihető, a döntetlen 4.70.

Manchester City

Magabiztosan, de mégis némiképp váratlanul nyerte meg a Manchester City az angol bajnokságot, nem tudták a címet elvenni tőlük. Pedig valamikor február vagy március tájékán Pep Guardiola bejelentette, hogy nincs tovább, a PL elúszott, akkora az előnye az Arsenalnak. Ők innentől kezdve az FA Kupára és a Bajnokok Ligájára koncentrálnak. Aztán mégis ők emelhették magasba a trófeát két hónappal később.

Az utolsó meccsen már az is belefért, hogy kikapjanak, Guardiola valami egészen egyedivel próbálkozott taktika terén, a kezdőben pedig azért jócskán akadtak változások a legjobb csapathoz képest. Így a Brentford győzni tudott. De ez már nem számított. Sem nekik, sem a győztes félnek.

Az FA Kupában kemény sorsolással kezdett a City, előbb a Chelsea-t, majd az Arsenalt verték ki. Innen jöttek a könnyebb ellenfelek, a negyeddöntőben a Bristol City, az elődöntőben meg a Burnley. Easy, ahogy Rossi mester mondta az NL-sorsolás után.

Manuel Akanji, Jack Grealish és Ruben Dias is kisebb sérüléssel küzd, ahogy Kevin De Bruyne sem százszázalékos. Lehet, hogy Guardiola úgy van vele, nem kockáztat, és mivel várhatóan az Inter ellen mind a négyet kezdetni akarja, nem fogja pályára küldeni őket.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Walker, Laporte, Aké – Stones, Rodri – B. Silva, Alvarez, Güngogan, Foden – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.14.Premier League
man united
2:1
man city
Premier League
2022.10.02.Premier League
man city
6:3
man united
Premier League
2022.03.06.Premier League
man city
4:1
man united
Premier League
2021.11.06.Premier League
man united
0:2
man city
Premier League
2021.03.07.Premier League
man city
0:2
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Szerintem a MU szurkolói elégedettek lehetnek. Csapatuk hatalmasat lépett előre, mióta Erik ten Hag elhagyta az Ajaxot miattuk. Az első év persze nem volt tökéletes, nehezen indult, de aztán – talán Cristiano Ronaldo távozása a vízválasztó – belelendültek. Megnyerték a Ligakupát és a bajnokságban a harmadik helyen végeztek.

A csapat épp most hétvégén harcolta ki a bronzérmet, amely nem csak a dobogó legalsó fokát jelenti, nem csak azt, hogy ők Anglia harmadik legjobb csapata, hanem azt is, hogy megint a Bajnokok Ligájában szerepelhetnek. Ehhez a Fulhamet győzték le 2-1-re. Góljaikat Jadon Sancho és Bruno Fernándes szerezték.

Ten Hag is valamennyire igyekezett tartalékolni, kezdett Dalot (Wan-Bissaka helyén), Maguire és Malacia (Varane és Shaw helyett), Fred (Eriksent helyettesítette) és Garnacho (aki a sérült Antony helyett lépett pályára).

Az idáig vezető útjuk egy fokkal talán könnyebb volt: Everton, Reading, West Ham, Fulham, Brighton.

A hírek szerint Antony tudja majd vállalni a játékot szombaton, de Marcel Sabitzer, Lisandro Martínez, Donny van de Beek, Phil Jones nem.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw – Casemiro, Eriksen – Antony, B. Fernándes, Rashford – Martial

Tippelde

Egy fokkal könnyebb helyzetben a United, hiszen nekik ez a meccs a szezon csúcsa, míg a Citynek csak az előszobája annak. Ők igazán a BL-döntőre készülnek. Nem jelenti ez azt, hogy nem akarnak majd nyerni, csak azt, hogy a United számára ez fontosabb mérkőzés.

Mi úgy hisszük, a City jobb csapat, de a MU jobban akarja majd a sikert. Ebből pedig kijöhet egy jó kis meccs, ahol mindkét fél a kapuba talál majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső