Oroszország – Szerbia: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 18.
Oroszország
Teljesítmény:
N D N D V
  • Dinamo Stadium
  • Március 21. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Szerbia
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon nehéz az átállás a klubmérkőzésekről a válogatott meccsekre. Ezen a héten csak ez jut nekünk – leszámítva pár angol másod – és harmadosztályú találkozót, amiről azért még ritkán, de szoktunk beszélni.

Maradnak a (számunkra) tét nélküli meccsek, néhány Eb-pótselejtező, meg egy halom barátságos meccs. Egy különleges találkozóval indítunk, csütörtökön Oroszország és Szerbia mérkőzik meg egymással. Régóta nem beszéltünk orosz meccsről, melynek oka az, hogy a háborút kirobbantó oroszokat a FIFA és az UEFA is száműzte soraiból. Egy-két barátságos meccset ugyan játszottak, de lényegében tényleg kiutálták őket, és senki nem szeretne ellenük pályára lépni. A szerb szövetségnek azonban nem volt büdös Oroszországba utazni, a játékosoknak mondjuk erről lehet, hogy más a véleménye.

Sokat azért nem kell ennek tulajdonítani, de megmondom őszintén, az egész hetünk ilyen „semmilyen” mérkőzésekkel lesz tele, mint amilyen az Oroszország – Szerbia találkozó lesz.

Oroszország

Az oroszokat a háború kirobbanása után szankcionálta az UEFA és a FIFA, ennek értelmében a mai napig nem szerepelhetnek hivatalos mérkőzésen, kizárták őket minden létező sorozatból, legyen az klub – vagy válogatott szinten. Az oroszok azóta azért játszottak néhány válogatott meccset, de mindegyik csak felkészülési találkozó volt, és hát az ellenfelek sem a minőségükről voltak híresek.

A gárda Kirgizisztánnal, Tádzsikisztánnal, Üzbegisztánnal, Iránnal, Irakkal, Egyiptom U23-as csapatával, Katarral, Kamerunnal, Kenyával és Kubával csapott össze. Őket nem zavarta az ellenállás, mivel baráti kapcsolatot ápolnak politikai szempontból az országgal.

És most jön Szerbia, a legnagyobb név azóta, hogy Oroszország inváziót kezdeményezett.

Nem szeretném ezen a vonalon vezetni ezt a tippet, így ezzel ezt a részt lezártnak tekintem.

A válogatott anno a VB-ért pótselejtezőt játszhatott volna, a horvátok elleni vereség után kerültek második helyre a csoportjukban. Aztán jött a kizárás.

Ezen válogatott meccsek alatt egyszer, Egyiptomtól kaptak ki 2-1-re, a többin ikszeltek vagy nyertek. Utoljára Kubát 8-0-val indították útnak.

Most már negyedik éve Valeriy Karpin vezeti a válogatottat, aki folyton próbálja az új csapatot felépíteni, a keret gyorsan változik, persze vannak meghatározó tagjai. A mostani keret magját a hazai környezetben futballozók adják, de van jó néhány idegenlégiós is a csapatban.

Hazai pályán az utolsó négy meccsükön három győzelmet arattak, illetve ikszeltek Kenyával.

A teljes keret:

Kapusok: Matvey Safonov, Alexander Maksimenko, Andrei Lunev

Védők: Yuriy Gorshkov, Maksim Osipenko, Aleksandr Silyanov, Yevgeny Morozov, Igor Diveev, Sergei Volkov, Arsen Adamov, Yevgeny Harin, Danyiil Khlusevich

Középpályások: Arsen Zakharyan, Dmitry Barinov, Anton Miranchuk, Sergei Pineyev, Danil Glebov, Ivan Oblyakov, Daler Kuzyaev, Aleksey Miranchuk, Aleksander Golovin, Aleksander Chernyikov, Danil Prucev, Anton Zinkovsky, Andrei Mostovoy

Támadók: Konstantin Tyukavin, Fedor Chalov, Ivan Sergeyev

A várható kezdőcsapat:

Safonov – Volkov, Osipenko, Morozov, Silyanov – Kuzyaev, Glebov, Al. Miranchuk – Oblyakov, Chalov, Golovin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.18.Nemzetek Ligája
szerbia
5:0
oroszország
Nemzetek Ligája
2020.09.03.Nemzetek Ligája
oroszország
3:1
szerbia
Nemzetek Ligája
2016.06.05.Barátságos Mérkőzés
szerbia
1:1
oroszország
Barátságos Mérkőzés
2013.11.15.Barátságos Mérkőzés
oroszország
1:1
szerbia
Barátságos Mérkőzés
2011.08.10.Barátságos Mérkőzés
oroszország
1:0
szerbia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Szerbia

Szerbia számunkra ismerős lehet, a mögöttünk évben kétszer is elgyepáltuk Dragan Stojkovic csapatát, ezáltal pedig megelőztük őket a selejtezőcsoportban. Magyarország gond nélkül ott lesz az Európa-bajnokságon, de ott lesz Szerbia is, csoportmásodikként, négy ponttal a magyarok mögött lemaradva végeztek.

Ez persze csalódást keltő, főleg, hogy világszínvonalú kerettel rendelkeznek. Ám Szerbiában nem annyira népszerű a futball, a vízilabda, kézilabda vagy a kosárlabda is előttük van, no meg több embert mozgat meg egy Djokovic-meccs, mint a szerb fociválogatott.

A szerb válogatott a legutóbbi meccsét Bulgária ellen játszotta novemberben, akkor dőlt el, hogy kijutnak az EB-re. A balkáni rangadón 2-2-t játszottak a bolgárokkal, Milos Veljkovic mellett Srdjan Babic talált be.

A szerb csapat számára ez igazából nem egy fontos találkozó. Ennek ellenére Stojkovic egyfajta főpróbaként gondolhat rá, mert egy olyan keretet állított össze, mely már az EB-re készül.

A teljes keret:

Kapusok: Vanja Milinkovic Savic, Predrag Rajkovic, Djordje Petrovic

Védők: Milan Gajic, Nikola Milenkovic, Erhan Masovic, Strahinja Erakovic, Matija Nastasic, Strahinja Pavlovic, Aleksa Terzic

Középpályások: Sasa Lukic, Sergej Milinkovic Savic, Sasa Zdjelar, Srdjan Mijailovic, Andrija Zivkovic, Mijat Gacinovic, Filip Kostic, Dusan Tadic, Lazar Samardzic

Támadók: Samed Bazdar, Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Aleksandar Mitrovic

A várható kezdőcsapat:

V. Milinkovic-Savic – Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic – Zivkovic, Lukic, Samardzic, Kostic – Tadic, S. Milinkovic-Savic – Mitrovic

Tippelde

Az orosz válogatott jövője nagyon kérdéses, jó ideig nem láthatjuk őket tétmérkőzésen. Viszont régóta nem volt ilyen előkelő ellenfelük, biztosan mindent bele fognak adni az EB-re készülő szerbek ellen. Minden ilyen meccs előtt el fogom mondani: Óvatosak legyetek, mert könnyen lehet, hogy itt nem a futballon lesz a hangsúly. Különösen ezen a találkozón igaz ez.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső