Monaco – Lille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 23.
Monaco
Teljesítmény:
N N N D N
  • Stade Louis II
  • április 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lille
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Menjünk át egy kicsit a francia első osztályba. Szerda este ott három meccset rendeznek, de mi csak kettőről fogunk beszélni, a PSG soron következő találkozója nem tűnik annyira izgalmasnak.

Viszont a Monaco – Lille már annál inkább! No meg a Marseille – Nice, de az még várat magára.

Dobogóra vágyó csapatok meccse következik, a Monaco az ezüstöt akarja megkaparintani, a Lille… szintén. Ha a vendégek nyernek, felugranának a harmadik helyre, a Monaco pedig megerősítené második helyét.

A Brest fáradni látszik, itt az idő, hogy megelőzzék a liga szürke lovát. Mondjuk ahhoz a hercegségben kellene nyerni. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de azt igen, hogy ez most nehéz lesz.

Monaco

Nagyot lépett az ezüstérem felé a Monaco együttese a hétvégén, akkor ugyanis szintén egy rangadót játszottak. Senki nem gondolta volna, hogy majd a Bresttel kell megküzdeniük az ezüstért vagy úgy en bloc, bárkinek küzdenie kéne az elmúlt években a kiesés elől menekülő kiscsapattal, de nagyon összekapták magukat Le Douaronék.

Bárhogy is, az sem volt elég a hercegségbeliek ellen, Denis Zakaria, valamint Minamino Takumi góljaival a vendégek nyertek. És mivel nyertek, előztek is.

A Monaco fellépett a PSG mögé, igaz, rájuk már nem lesznek veszélyesek, a különbség kettejük között tizenegy pont.

Megnyugodni még nem kell, hiszen az ezüst sincs kézben. A Brest bármennyire is kiengedett most, attól még csak két pont a difi köztük, plusz ott van még a Lille – a mostani ellenfél – 52 ponttal, vagyis csak három pontra Ben Yedderéktől.

A II. Lajos Stadion gyepén a legények több negatív meglepetést okoztak már, egyáltalán nem mondhatjuk, hogy ez a hely valami különleges erővel bírna. A csapat mérlege 7-3-4, és fontos még az, hogy a legutóbbi – Rennes elleni – siker előtt heteken át voltak nyeretlenek iitt.

Hiányzók: Wilfried Singo, Eliesse Ben Seghir (mindkettőt a Brest ellen állították ki a hosszabbításban), Aleksandr Golovin, Caio Henrique, Ismail Jakobs (sérülés).

A várható kezdőcsapat:

Majecki – Vanderson, Kehrer, Maripan, Salisu – Fofana, Zakaria – Minamino, Ben Yedder, Diatta – Balogun

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.29.Ligue 1
lille
2:0
monaco
Ligue 1
2023.05.14.Ligue 1
monaco
0:0
lille
Ligue 1
2022.10.23.Ligue 1
lille
4:3
monaco
Ligue 1
2022.05.06.Ligue 1
lille
1:2
monaco
Ligue 1
2021.11.19.Ligue 1
monaco
2:2
lille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lille

Nem sikerült a bravúr, pedig Paulo Fonsecáék nagyon közel álltak hozzá. Az Európa-konferencialiga negyeddöntőjében 2-1-es hátrányból várták az Aston Villa elleni visszavágót, és konkrétan uralták a meccset. Hamar ledolgozták a hátrányukat, sőt jó ideig továbbjutásra is álltak, miután Yusuf Yazici és Benjamin Andre is kapuba talált.

A Villa magához képest gyenge volt, de még így is találtak egy gólt, így a hosszabbítás és a tizenegyespárbaj következhetett. Ott Emiliano Martínez hozta a formáját, vagyis bunkón viselkedett és zseniálisan védett, a Villa ment a legjobb négy közé.

Egyébként a második gól szerzője, a kapitány, Benjamin André, valamint Nabil Bentaleb hibáztak.

Maradt a bajnokság, ahol viszont még a Bajnokok Ligája indulás sincs kizárva. Biztosan ez a cél, a Brest alig egy pontra, ráadásul a Lille-nek eggyel kevesebb meccse van.

A hétvégén hozták a kötelezőt a Strasbourg ellen, Jonathan David góljával győzték le az alsóházi ellenfelet.

Idegenben kifejezetten gyengék, mérlegük 3 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség.

Sérültek: Andrej Ilic, Samuel Umtiti, Ignacio Miramon.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Santos, Alexsandro, Yoro, Ismaily – B. Andre, A. Gomes – Yazici, Haraldsson, Gudmundsson – David

Tippelde

A Lille idegenbeli szereplése okoz némi zavart nálam, de nyugodtabbak lehetnek attól drukkereik, hogy a Monaco sem hibátlan otthon, sőt attól elég messze vannak.

A mérkőzés szórakoztató lehet, hiszen két alapvetően támadó csapat találkozik. A tét azonban nagy, így szükséges lehet a taktikázgatásra is…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső