Middlesbrough – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.08.05.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 01.
Middlesbrough
Teljesítmény:
D D V N D
  • Skonto Stadion
  • Augusztus 05. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Millwall
Teljesítmény:
V D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot már végig a szigetországban töltjük, méghozzá a másodosztályban. Nem csak azért, mert „csak ez van”, azért is, mert nagyon kedveljük az angol második vonalat. Nem hiába tartják a világ egyik legerősebb bajnokságának, ezt minden évben bebizonyítják. Most is egy érdekes szezonra van kilátás. Az előzetes esélyek alapján a három PL-ből kieső csapat és a többiek között akkora a különbség, hogy simán vissza fognak jutni a szentek, a rókák meg a pávák…

Ez nem jó hír Michael Carricknek és csapatának, a Middlesbroughnak. Tavaly majdnem összejött a feljutás, ahogy ellenfelüknek, a Millwallnak is. Na jó, ők valamivel távolabb voltak ettől, végül még a rájátszásról is lemaradtak egy drámai utolsó fordulós meccs miatt.

Talán majd az új idény meghozza az áttörést a csapatoknak? Lehet…

Ami biztos, hogy az első fordulós meccsük a kör egyik leginkább várt mérkőzése. A bet365 oldalán 1.85 a hazai siker, 4.20 a vendég, 3.40 az iksz. A sportfogadás szakértői tehát inkább a Boro győzelmében hisznek. És ezzel nincsenek egyedül.

Következzen a Middlesbrough – Millwall meccs!

Middlesbrough

Az előző szezonban a Middlesbrough együttese egészen a rájátszásig menetelt, ott aztán az elődöntőben estek ki. Szerintem meglepő módon. Mert a Coventry nem volt jobb csapat náluk, a két meccs alapján inkább volt ez egy ikszes párharc, de végül Viktor Gyökeresék egyetlen találattal jobbnak bizonyultak. Ráadásul azt a gólt a Riverside-ban kapták, emiatt a kiesés még jobban fájt.

Michael Carrick legénysége most ismét azon van, hogy hét év után elkerüljenek a Championshipből. A Manchester United korábbi játékosa (és aztán megbízott vezetőedzője) új életet lehelt a csapatba, mióta átvette az irányítást, a gárda rohamosan fejlődik. Ám a Championship mezőnye kemény és ez a legkiegyensúlyozottabb bajnokság, így közel sem biztos, hogy ebben az idényben is hasonlóan jó eredményeik lesznek, mint voltak legutóbb.

Carrick a kapusai között tartott nagytakarítást, Joe Lumley, Luke Daniels és Liam Roberts is távozott, szóval három új kapust is szerződtettek. Az első számú majd Seny Dieng lesz, aki a QPR csapatától érkezett. a mezőnyben Alex Gilbert, Morgan Rogers, Sam Silvera és Rav van den Berg csatlakozott. Igazi kulcsember nem igazán távozott, talán Marc Bolát lehetne kiemelni.

Szerintem a csapat szezonját nagyban fogja befolyásolni a tény, hogy a gárda legértékesebb játékosa, a fél Európa által csábított Chuba Akpom marad-e. Voltak hangok az átigazolásáról, azok azonban mostanság elcsitultak.

A gárda felkészülési mérkőzései alapján nem mondhatni, hogy erős formában van: hét meccs, két győzelem, három döntetlen, két vereség. A legminőségibb ellenfelük a Real Betis volt, amelytől 1-0-ra kikaptak.

Sérült nincs, mindenki készen áll a kezdésre.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Smith, Fry, McNair, Coulson – Howson, Hackney – Forss, Akpom, McGree – Hoppe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.14.
middlesbrough
1:0
millwall
2022.10.08.
millwall
2:0
middlesbrough
2022.03.12.
millwall
0:0
middlesbrough
2021.11.20.
middlesbrough
1:1
millwall
2021.03.20.
millwall
1:0
middlesbrough
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Millwall

Gary Rowették szintén bánhatják az előző szezon végét. A Millwall annyira szétesett, hogy lecsúsztak a hatodik helyről. Az utolsó fordulóban a Blackburn ellen hazai pályán harcolhatták volna ki a play-offot, ha győznek, minden rendben lett volna, és most talán arról beszélünk, hogy a gárda hosszú évek kihagyása után ismét az első osztályban szerepel. De nem így lett, 4-3-ra kikaptak, drámai meccs volt, és nagy szomorúság a szurkolóknál.

Rowett folytatja a munkát, és ahogy tavaly, úgy idén is azon lesz, hogy a csapat még tovább fejlődjön. A szokásos középmezőnybeli helyezést most már maguk mögött hagynák.

A csapat állománya nem változott, Scott Malone, Mason Bennett és Ryan Sandford igazolt el, illetve visszatért Oliver Burke a Bremen csapatába, a magyar Styles Callum pedig a harmadosztályú Barnsleyba.

Új arcok is vannak, olyanok is, akik azért sok esetben ismerősek lesznek: Kevin Nisbet csatár, a Hiberniantől érkezett, és amúgy a skót válogatott állandó tagja. Casper De Norre a belga Leuventől érkezett és belső középpályás, Joe Bryan pedig a Fulham balbekkje volt az előző idényben. Ja, és ott van még egy másik szélső bekk, Wes Harding.

Négy mérkőzésről tudunk, melyet a Millwall lejátszott. Ebből kettőt megnyertek, egyen ikszelni tudtak, egy alkalommal vereség lett a találkozón.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Hutchinson, Cooper, Bryan – Mitchell, De Norre – Watmore, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Tippelde

A két kezdőt elnézve, lesz itt küzdelem, nem is kicsi. És ez lehet, hogy a minőség rovására fog menni. A gárdák amúgy sem bővelkednek azokban a meccsekben, amiken potyognak a gólok.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Élvezd a meccseket, és ne bánkódj, ha vesztettél! A FEZbet 10%-ot visszaad Cashback formájában

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső