Bristol City – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.08.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 01.
Bristol City
Teljesítmény:
N D N N N
  • Ashton Gate Stadium
  • Augusztus 05. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Preston
Teljesítmény:
V D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy mérkőzés jön az angol második ligából, és ahogy mondtam már tegnap, a terv az, hogy péntekre az összes meccsről írjunk beszámolót. Kicsit veszélyes, egyrészt – legyünk őszinték – kicsit nem vagyunk jó formában, másrészt az első fordulóban az összes meccsre tippelni… hát, nem egyszerű.

Két középcsapat következik, a Bristol City – Preston mérkőzés. A Bristol tavaly a 14. helyen zárta a bajnokságot, a Preston pedig két hellyel előttük futott be a célba. Utóbbi egyébként a bajnokság hajráját nagyon elszúrta, simán lehettek volna jobbak is, még a rájátszás sem volt kizárva, de aztán nekik sem jött ki a lépés a végére.

Az elmúlt másfél évben szoros, gólgazdag meccseket játszottak egymással, és furcsa mód a Preston hosszú ideje nem tud nyerni a Bristol ellen, legyen szó hazai vagy idegenbeli mérkőzésről.

Sportfogadás tekintetében tehát ez egy elég nehéz meccs, a Quickwinnél 2.00 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen, 3.70 a vendégsiker.

Bristol City

Nigel Pearson csapata tehát az előző idényt a 14. helyen zárta, nem mutattak úgy különösebben semmi érdekeset. Kiesési gondjaik nem voltak, feljutási esélyeik megint csak nem. Így szépen ellavíroztak a középmezőnyben, aztán a bajnokság egyszer csak befejeződött…

Nagy Ádám egykori csapata kisebb átalakuláson ment keresztül, Ross McCrorie, Jason Knight, Rob Dickie és Haydon Roberts csatlakozott hozzájuk, míg Han-Noah Massengo, Taylor Moore, Kane Wilson és Jay Dasilva távoztak. És lehet, hogy lesz még egy távozó, a 19 éves Alex Scott ugyanis felkeltette a West Ham csapatát, és könnyen lehet, hogy belőle akarnak majd egy új Rice-t faragni a kalapácsosok. Egyelőre hivatalos ajánlatról nem tudunk, de az biztos, hogy a tárgyalások elkezdődtek.

Nagyszerű előszezont hozott le a Bristol, bár nem voltak kemény ellenfeleik, akikkel játszottak, azokat jól megszórták. Hét gól a Swindonnak, nyolc a Newportnak, négy az Oxfordnak és szintén négy az Exeternek. Egyedül a Cheltenham úszta meg a verést.

A szezonnyitón két játékos nem lesz bevethető, Rob Atkinson és Ayman Benarous sérültek.

A várható kezdőcsapat:

O’Leary – Tanner, Vyner, Naismith, Roberts – Knight, McCrorie – Cornick, Scott, Weimann – Wells

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.04.
preston
1:2
bristol city
2022.10.12.
bristol city
2:1
preston
2022.01.29.
preston
2:2
bristol city
2021.09.11.
bristol city
0:0
preston
2021.01.16.
bristol city
2:0
preston
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Preston

Tudtátok, hogy a Preston North End csapata volt az, amelyik először megnyerte az angol élvonalbeli bajnokságot? Így van, 1889-ben ők diadalmaskodtak az Aston Villa előtt. Azóta sok év eltelt, és a Preston sem egy meghatározó együttes a Premier League-ben, de még a Championshipben sem.

Tavaly azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy 10-11 fordulót követően is alig volt lőtt és kapott góljuk, majd azzal, hogy csatában vannak a rájátszásért. Végül lemaradtak róla, nagyon elszúrták a bajnokság utolsó negyedét.

A 12. hely nem túl szép, de igazából ők ide, a Championship középmezőnyébe kerülnek minden évben hosszú ideje, szóval reális.

Ryan Lowe megkapta a lehetőséget, hogy folytassa a munkát, és az eddig írt csapatok közül a Preston volt a legaktívabb: 12 játékos csatlakozott az első kerethez, többen az utánpótlásból, mások pedig más csapatoktól. A legnagyobb név kétségtelenül Calvin Ramsay-é, őt kölcsönkapták a Liverpoolból.

Kiemelendő még Will Keane, akiről egy dal is született az elmúlt időszakban, Duane Holmes szintén nem ismeretlen, viszont Mads Frökjaer-Jensennek és Layton Stewartnak utána kellett néznem. Előbbi az Odense támadó középpályása volt, utóbbi pedig a Liverpool utánpótlásában játszik és csatárként bevethető.

Távozott Josh Onomah és Matthew Olosunde, James Pradic és Daniel Johnson.

Felemásan sikerült a felkészülés számukra, négyszer nyertek, háromszor kikaptak, egyszer ikszeltek. Annyira erős ellenfeleik nekik sem voltak, mondjuk az Aberdeen csapata, akiket annak lehet mondani.

A csapat egyik legjobbja, Emil Riis még nem gyógyult fel, neki tavaly volt egy súlyos sérülése, emiatt csak szeptemberben játszhat újra.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Ramsay, Diaby, Storey, Cunningham – Browne, Potts – Holmes, Frökjaer-Jensen, Brady – Keane

Tippelde

A legutóbbi öt mérkőzésből hármat a Bristol nyert, kettő döntetlen lett. A Preston utoljára 2020-ban győzött hazai pályán, idegenben pedig 2018-ban.

Több az új érkező a vendégeknél, lehet, hogy több átalakításhoz több idő fog kelleni, ami megint csak a Bristol esélyeit növeli.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Döntetlen

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Pribet oldalán, és induljanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső