Monaco – Olympique Lyon: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.12.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 14.
Monaco
Teljesítmény:
N N V D N
  • Stade Louis II
  • December 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Lyon
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ebben a szezonban ritkán hozunk meccset a francia élvonalból, ezt a péntek esti mérkőzést azonban nem tudtuk elengedni. Egyrészt azért, mert a csapatok múltja alapján ez egy nagy rangadó, másrészt azért, mert sportfogadás alapján ez egy könnyű meccs lehet számunkra.

A Monaco – Olympique Lyon találkozóról van szó, ami pár éve még valóban rangadónak számított, ám a Lyonnál ez az év – meg már a tavalyi is – akkora katyvaszt hozott, hogy a hétszeres francia bajnok a túlélésért küzd. Na jó, nyilván ez túlzás, a másodosztályban is van élet, ám nem feltétlenül gondolnám, hogy egy ilyen patinás együttesnek ott lenne a helye.

Egészen konkrétan a negyedik edzőjüket fogyasztják idén, Laurent Blanc után Jean-Francois Vulliez szállt be – igaz, ő eleve ideiglenes megoldás volt -, majd jött Fabio Grosso, most pedig már Pierre Sage ül a kispadon.

Az esélyek egyértelműek, a Monacora a Betrophynál 1.58-at fizetnek, az ikszre 4.50, a vendégekre pedig 4.90.

Monaco

Nem hinném, hogy realitás idén a Monaco számára a bajnoki cím, de a dobogó, és vele együtt a BL-szereplés nem megoldhatatlan, ahogy azt a Ligue 1 táblája is mutatja. A hercegségbeliek ugyanis a 3. helyen állnak, két pontra a második Nice-től, hat pontra a PSG-től. Utóbbi nemrég jól elverte Adi Hütteréket, 5-2 lett az eredmény, de azóta sikerült javítani, és kettőből kettőt nyertek meg.

A hétvégén idegenben az otthon mindig erős Rennes-t sikerült megverni 2-1-re, ráadásul úgy, hogy az első gólt szerző Vandersont kiállították, a második gólt pedig már tíz emberrel Youssouf Fofana szerezte. Kellett is az a második találat, mert öt perccel később a Rennes is betalált…

Ami azt illeti, a Monaconál csak egy jobb csapat van hazai közönség előtt, ők pedig a PSG, akik vezetik is a bajnokságot. Eddig hét mérkőzést játszottak otthon, ebből hatot megnyertek, csak a Nice-től kaptak ki, akik szintén előttük vannak.

Miután Vandersont kiállították, ő nem lehet pályán, Caio Henrique, Myron Boadu, Breel Embolo, Eliot Matazo és Eliesse Ben Seghir sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Köhn – Singo, Maripán, Salisu, Jakobs – Camara, Zakaria – Minamino, Fofana, Golovin – Balogun

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.19.Ligue 1
lyon
3:1
monaco
Ligue 1
2022.09.11.Ligue 1
monaco
2:1
lyon
Ligue 1
2022.02.05.Ligue 1
monaco
2:0
lyon
Ligue 1
2021.10.16.Ligue 1
lyon
2:0
monaco
Ligue 1
2021.05.02.Ligue 1
monaco
2:3
lyon
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Lyon

Vannak gondok a Lyonnál, nem is kevés. Elég csak megnézni a táblázatot, és rájövünk, hogy nem gondok vannak, hanem katasztrófa van készülőben. A nagy múltú, sokáig a BL-ben, EL-ben szereplő Lyon most tökutolsó.

Mindezt úgy, hogy eltelt a bajnokság majdnem fele. És a Lyon most hétvégén szerezte meg a második győzelmét. Ez sem segített abban, hogy elkerüljenek az utolsó helyről, de talán valamit segített a fejeken.

Magabiztos győzelem volt az EL-ben szereplő Toulouse ellen, az Arsenal korábbi játékosa, Alexandre Lacazette mesterhármast jegyzett.

Mint mondtam, már a negyedik edzőjénél tart a csapat idén, talán Sage össze tudja kapni a legénységet. Ám messze nem biztos, hogy épp egy Monaco ellen jön a harmadik győzelem. Ha abból indulunk ki, hogy az erősebb csapatok ellen a Lyon rendre vereséget szenved, és hogy idegenbeli statisztikájuk a harmadik leggyengébb…

A keretből ketten fognak hiányozni, Remy Riou, valamint Johann Lepenant.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – O’Brien, Lovren, Caleta-Car – Clinton Mata, Tolisso, Caqueret, Tagliafico – Nuamah, Cherki – Lacazette

Tippelde

Meg lehet nézni a Lyon várható kezdőjét, ennek a csapatnak nem a kiesők között volna a helye. Valami azonban nem stimmel, valami nem kerek, és a II. Lajosban nem lehet elvárni tőlük a győzelmet, de talán még a pontszerzést sem.

Tippjeink a következők:

1.: Monaco győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső