Monaco – Toulouse: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
Monaco
Teljesítmény:
V V D N V
  • Stade Louis II
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Toulouse
Teljesítmény:
D D D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Négy mérkőzést terveztünk már a franciáktól, egyen már túl is vagyunk, jöhet a következő! A Monaco – Toulouse bajnokiról akarunk most beszélni, ami papíron simának tűnik. A Monaco egy élcsapat, a Toulouse meg a középmezőny végén, újoncként, már biztos bennmaradóként. Mi lehet más a vége, mint hazai? – kérdezhetik az online sportfogadás kedvelői.

Hát, lehet még döntetlen és vendég is, hogy teljesen blőd dolgot válaszoljak. Ne feledjük, a Toulouse idén megnyerte a Francia Kupát, a Monaco pedig borzalmas formában. Mégis, kettejük közül a hazaiaknak kellenek jobban a pontok, szóval egy erőteljes teljesítményre számítunk Philippe Clement legényeitől.

Az Unibetnél is, 1.41 a Monaco győzelme, 5.40 a döntetlen, 6.40 a vendégek sikere.

Monaco

Minden, amit Philippe Clement felépített, összedőlni látszik. A belga mester most már ott tart, hogy talán még a nemzetközi kupaszereplés sem jön össze csapatának, de erről senki nem tehet, csakis ők. Jó pozícióban voltak, jártak a 3-4. hely magasságában is, de most csak a hatodikon állnak, ami nem jelent sem BL-t, sem EL-t, sem EKL-t.

Az utolsó meccseken mutatott gyenge játékot nyögik most, öt meccs alatt háromszor kaptak ki, egyszer ikszeltek, és csak a kieső Angers-t tudták megverni.

Legutóbb egy fontos rangadót játszottak a Rennes ellen, de két kései góllal 2-0-ra kikaptak, és így Génésioék megelőzték őket.

Az utolsó körben a győzelem kötelező, de lehet, hogy még az sem lesz elég ahhoz, hogy valamelyik kupában szerepelhessenek.

Előttük a Rennes, akik a Brest csapatával küzdenek meg, míg a Lille (akik egy pontra vannak tőlük) a Troyes-hoz látogat.

A hazai mérlegük nem túl biztató, egy élcsapattól ennél sokkal többet várnánk. Kilenc meccsüket nyerték meg, háromszor ikszeltek, hatszor kaptak ki. Lienard és Mangassa az U20-as VB-n, Malang Sarr és Myron Boadu pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Aguilar, Disasi, Maripán, Caio Henrique – Vanderson, Fofana, Camara, Golovin – Ben Seghir – Ben Yedder

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.06.Ligue 1
toulouse
0:2
monaco
Ligue 1
2019.12.04.Ligue 1
toulouse
1:2
monaco
Ligue 1
2019.02.02.Ligue 1
monaco
2:1
toulouse
Ligue 1
2018.09.15.Ligue 1
toulouse
1:1
monaco
Ligue 1
2018.02.24.Ligue 1
toulouse
3:3
monaco
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Toulouse

Zsinórban nyerte a Francia Kupát másodszor olyan csapat, amely nem tartozik a francia futball élvonalába. Mármint, úgy értve, hogy a felsőházba, az élbolyba, vagy nevezzük, ahogy akarjuk. Tavaly a Nantes, idén pedig a Toulouse emelhette magasba a kupát. Ott előttük a rossz példa, az általuk legyőzött kanárik kiléptek a nemzetközi porondra, de lehet, hogy ez az első osztályba kerül a Ligue 1-ben.

A Toulouse jövőre biztosan ott lesz a legjobbak között, de a tripla terhelésre figyelniük kell, és ez alapján megerősíteni a keretüket.

Nincsenek jó formában, hiszen az utolsó öt meccsükből négyen ikszeltek, az ötödiket meg elveszítették.

Utoljára a kiesés ellen menekülő Auxerre-t fogadták, és Zakaria Aboukhlal góljával tudtak pontot szerezni.

Idegenbeli mérlegük 6-3-9, négy mérkőzés óta veretlenek (két győzelem, két döntetlen).

Sérültjük ezúttal is csak egy van, az egész szezonban a felépülésén dolgozó Rhys Healey.

A várható kezdőcsapat:

Dupe – Desler, Rouault, Nicolaisen, Suazo – Spierings, van den Boomen – Ratao, Dejaegere, Aboukhlal – Dallinga

Tippelde

Bár nincs túl jó formában most a Monaco, azért az utolsó szalmaszálba bele kell kapaszkodni. A Toulouse sem igazán rohan előre, láthatóan most már nincs is hova.

Kisülhet ebből egy jó meccs is, de mi azon vagyunk, hogy egy egygólos találkozóra tippeljünk. A két és fél gól alatti eredmény mellett még a hazai győzelem is szimpatikus.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 5.00 5.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső