Nantes – Angers: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
Nantes
Teljesítmény:
V V D V V
  • Stade de la Beaujoire Louis Fonteneau
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Angers
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mondanám, hogy egy igazi kiesési rangadó következik, de ez csak félig-meddig igaz. A Nantes – Angers mérkőzésen tényleg két olyan csapat szerepel, amelyik a táblázat végén szerepel, de a vendégek már fordulókkal ezelőtt kiestek. A Nantes pedig követheti őket.

Furcsa irányt vett a Nantes élete, hiszen az akkor még Antoine Kombouaré vezette kanárik tavaly megnyerték a Francia Kupát, idén pedig döntőt játszhattak, miközben szépen meneteltek az Európa-ligában is. De, ahogy az lenni szokott, a csapat három-négy sorozatban nem tudott helyt állni, és a bajnokság itta meg a levét.

Ellenfelüknek már mindegy, így azért az online sportfogadás különböző oldalai egyöntetűen azt mondják, az edzőváltáson átesett hazaiak nyerni fognak.

A Librabetnél 1.30 a hazai győzelem, 5.50 a döntetlen, az Angers győzelme pedig 10.15.

Nantes

Hiába az edzőváltás, egyelőre nem sok hatása van a csapatra. A kupadöntőt elvesztették, de ami még ennél is félelmetesebb, az az, hogy egy fordulóval a vége előtt a Nantes kiesőhelyen áll. Idén négy csapat esik ki a Ligue 1-ből a létszámcsökkentés miatt, ennek eshet áldozatául a tavalyi kupagyőztes. Antoine Kombouaré tehát távozott, utódja egy meccsen döntheti el a csapat jövőjét.

Az utolsó fordulóban majdnem előrébb léptek, vezettek ugyanis a Lille otthonában Quentin Merlin góljával, de a másodikban a hazaiak fordítottak. Mivel az Auxerre ikszelt, még el is távolodtak az újonctól.

Ha nyernek az utolsó fordulóban, várhatóan bent fognak maradni, mivel az Auxerre az ezüstérmes Lens ellen fog játszani. Aztán ki tudja, Haise és fiainak mennyit ér az a meccs. Valószínűleg nem sokat…

Borzalmas formában az együttes, utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek, és a hazai mutatók sem túl jók: 33 pontjukból 20-at otthon szereztek, ez 4-8-6-os mérleget jelent.

Legutóbb Evann Guessand és Sebastien Corchia nem játszott, ők várhatóan most sem lesznek a keret tagjai. Ami még probléma Aristouy számára, az Andy Delort kiesése.

A várható kezdőcsapat:

Lafont – Girotto, Castelletto, Pallois – Joao Victor, Coco, Chirivella, Moutoussamy, Merlin – Blas, Ganago

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.08.Francia Kupa
angers
2:4
nantes
Francia Kupa
2022.08.07.Ligue 1
angers
0:0
nantes
Ligue 1
2022.04.17.Ligue 1
nantes
1:1
angers
Ligue 1
2021.09.19.Ligue 1
angers
1:4
nantes
Ligue 1
2021.02.14.Ligue 1
angers
1:3
nantes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Angers

Hát, a szezon előtt nem gondoltam volna, hogy ebből ez lesz. Az Angers olyan tükörsimán esett ki, hogy azt nem volt jó látni. Pedig egy alapvetően szimpatikus csapat voltak, emlékszem, volt idő, amikor a felsőházat ostromolta a fekete-fehér csíkos együttes.

És most? Most esélyük sem volt. 37 mérkőzés alatt csak 4 győzelemig jutottak, kiesésük már hetek óta eldőlt. Majdnem minden meccsüket elvesztették, a száma ezeknek a találkozóknak 27. Nem kevés…

Milyen érdekes, legutóbb sikerült nyerniük, de azt hozzá kell tenni, hogy azzal a Troyes-val játszottak, akik szintén kiestek már, így nekik sem volt fontos a találkozó.

A mérkőzés 2-1 lett, góljaikat Himad Abdelli és Lilian Rao-Lisoa szerezték.

Idegenbeli mérlegük mindent elmond szereplésükről: Egy győzelem, három döntetlen, tizennégy vereség. Tizenhárom rúgott és negyvennégy kapott gól. Dujeux több szempont miatt sincs irigylésre méltó helyzetben, és ebből az egyik a hiányzók névsora:

Az utolsó meccsen nem lesz ott Nabil Bentaleb, Souleyman Doumbia, Faouzi Ghoulam, Amine Salama, Ulrick Eneme-Ella és Ali Kalla sem.

A várható kezdőcsapat:

Fofana – Thioub, Valery, Hountondji, Bamba, Sabanovic – Abdelli, Mendy, Hunou – Niane, Sima

Tippelde

Értem én, hogy az Angers már a következő szezonra készül, ez látható is, azt is értem, nem szeretnének szégyenkezni, de azzal talán már elkéstek. Idegenben hat pontot szereztek, 13 gólt rúgtak, egyik sem egy olyan dolog, ami miatt szeretnénk rájuk tippelni.

A Nantes-ot jó Dugovics Tituszként ránthatják magukkal, ha pontot szereznek. De szerintünk nem fognak. Ettől függetlenül lehet, hogy a sárgamezesek is kiesnek…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.32 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.35 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.35 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső