Napoli – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 01.
Napoli
Teljesítmény:
V N V D N
  • Diego Armando Maradona
  • December 03. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hagyjuk az angol futballt, van itt még más is. Nem is csak egy jó liga, egy jó meccs, de mára már csak ennyi fér bele. Az olasz ligába térünk át, ahol vasárnap két olyan csapat játszik egymással, akik nemrég bajnoki címet ünnepelhettek. A vendégek, az Inter, a 2020/2021-es idényben győztek, a Napoli pedig tavaly, tehát ők a címvédők.

A hét közepén mindketten csalódást keltő eredményt értek el a Bajnokok Ligájában, de míg ez Inzaghiéknak belefért, addig a Napolinak annyira azért nem. Amúgy sincs minden rendben a déliek háza táján, edzőt cseréltek, és a mostani edzőben sem bíznak annyira – ha a pletykák igaznak tekinthetők -, szóval nem meglepő, hogy az Inter egy picit esélyesebb, mint a hazaiak.

A sportfogadás egyik kevésbé ismert oldalán, a Malinán 2.85 a hazai győzelem, 2.40 a vendég, 3.40 az iksz.

Jöjjön a Napoli – Inter találkozó!

Napoli

Walter Mazzarri második bemutatkozása jól sült el, a Napoli idegenben tudott gazdagabb lenni pontokkal, méghozzá egy nehéz pályán sikerült nyerniük, a Gewissben. Amely az Atalanta otthona. A győzelem hatására tőlük egy kicsit eltávolodtak, és közelíteni tudtak a Derbyn ikszelő éllovasokhoz is.

Szóval a forduló egyik nyertese bizony a Napoli volt az AC Milan, a Roma és a Bologna mellett.

A mérkőzés izgalmasan alakult, az első félidőben Rrahmani és Kvaratskhelia is betalált, de csak utóbbi gólját adták meg, aztán a hazaiak a második játékrészben egyenlítettek. A győztes gólt a Politanot váltó Elif Elmas jegyezte.

Három nappal később következett a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-találkozó, amely a vendégeknek fontosabb volt. A Napoli ugyanis még nem jutott tovább, ám egy győzelem esetén az is megtörténhetett volna.

Csakhogy a Bernabeuban nem könnyű nyerni. Még akkor sem, ha előnybe kerülsz. Giovanni Simeone találatával megvolt a vezetést, de a Real fordított 2-1-re. A szünet után André Franck Zambo Anguissa még egyszer visszahozta őket a meccsbe, ám végül 4-2-re a spanyolok nyertek.

Most hazai pályán lépnek fel, ahol idén már többször is hibáztak. Kikaptak az Empolitól, a Fiorentinától, a Laziotól és a Real Madridtól, ikszeltek az Union Berlinnel és az AC Milannal, szóval a Maradona nem egy bevehetetlen erőd…

Elfogytak a csapat balbekkjei, Mario Rui után Mathias Olivera is kiesett, valamint sérült még Jesper Lindström.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Juan Jesus – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.21.Serie A
napoli
3:1
inter
Serie A
2023.01.04.Serie A
inter
1:0
napoli
Serie A
2022.02.12.Serie A
napoli
1:1
inter
Serie A
2021.11.21.Serie A
inter
3:2
napoli
Serie A
2021.04.18.Serie A
napoli
1:1
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Gyorsan ikszelt kétszer Simone Inzaghi együttese, az Inter a bajnokságban, aztán a Bajnokok Ligájában is döntetlent ért el. A hétvégén a Juventus együttesétől hoztak el egy pontot, az a találkozó Lautaro Martínez góljával lett 1-1, majd az eddig nullapontos, egyébként nem túl jól játszó Benfica lőtt nekik egy félidő alatt 3 gólt, az eredmény mégis döntetlen lett. Érdekesség egyébként, hogy a hazaiaktól Joao Mario lőtt mesterhármast, aki anno nem túl szép időszakot töltött el az Internél.

A vendégektől Marko Arnautovic, Davide Frattesi és Alexis Sánchez találtak a kapuba.

A továbbjutás megvan, a csoportelsőség meg a Real Sociedad elleni mérkőzésen fog eldőlni.

A bajnokságot egyelőre vezetik, előnyük két pont a Juventusszal szemben, idegenbeli mérlegük 5-1-0. Vagyis most először hibáztak, a hétvégi rangadójukon.

Alessandro Bastoni és Benjamin Pavard továbbra sem játszhatnak, és most még Denzel Dumfries is kiesett. Mivel Matteo Darmianra a védelemben számít Inzaghi, a hollandot – ha nem tudja vállalni a játékot – Raoul Bellanova pótolhatja.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Darmian, de Vrij, Acerbi – Bellanova, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Tippelde

Mazzarri rangadót nyert először, ez azonban egy keményebb meccs lesz vélhetően. Az Inter jó csapat, felkészültek a Napoli elleni mérkőzésre, és még a Benfica ellen tudtak némiképp pihentetni is.

Meccsek óta nyeretlen hazai pályán a Napoli, lehet, hogy most jön a következő csalódás számukra.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső