Bartos László | Frissítve:

Malina - Ismerd meg a kaszinóként indult operátor remek sportfogadás ajánlatait

Malina oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

A Malina online kaszinóként vetette meg a lábát az internetes fogadás világában, 2016-ban. Ahogy telt-múlt az idő, az Romix Limited „armadájába” tartozó operátornál úgy döntöttek, hogy követik más webes casinók példáját, és előrukkoltak a Malina sportfogadás / élő fogadás termékével.

Mutass többet

Ebben a cikkben elsősorban a Malina magyar webszájtján bárki számára elérhető, sportfogadással kapcsolatos szolgáltatásokat vesszük össztűz alá: fogadási ajánlat, sportágkínálat, in-play betting, webhely funkciók, ügyféltámogatás. Emellett természetesen a Malina regisztráció lépéseit is kitárgyaljuk, és az objektivitás talaján megmaradva igyekszünk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre is releváns válasszal szolgálni.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
Malina
1.0

 • Könnyen megjátszható kezdő bónusz
 • Alacsony marginos szorzók focihoz
 • Széles kínálat virtuális sportokból
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • MGA

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Malina magyar régiós webhely - Működési engedély & egyéb fontos céges adatok

A Malina az online fogadás és szerencsejáték piacán egyedülállóan széleskörű portfolióval bíró ROMIX LIMITED brandjai közé tartozik. A számos kaszinóval és internetes sportfogadás oldallal büszkélkedő cég az MGA (az ágazatot szabályozó EU-s szerv) által kiadott működési engedéllyel a tarsolyában, teljesen legálisan nyújthat online sportfogadás és távszerencsejáték szolgálgatásokat úgy hazánkban, mint az Európai Unió más tagállamaiban.

Ha még „zöldfülűnek” számítasz az online szerencsejáték / sportfogadás világában, nem árt, ha tudod, hogy a Máltai Szerencsejáték Hatóság kizárólag olyan operátoroknak ad licencet, amelyek megfelelnek a hatóság kőkemény követelményeinek. A Malina sportfogadás bukméker jelenleg MGA/B2C/486/2018 licenccel bír. Azaz a ROMIX LIMITED égisze alatt működő sportfogadás szolgáltató brand minden téren megfelel a MGA kritériumainak.

A cég székhelye jelenleg ezen a címen van: Level 2, Suite 2, The Phoenix Business Center, Triq il-Ferrovija, c/w Triq Regjonali, c/w Triq Il-Blata L-Kahla, Santa Venera, SVR9022, Málta. És az összes vele kapcsolatos, sportfogadást, illetve szerencsejátékot érintő kérdésekben a Máltai Szerencsejáték Hatóság illetékes, mint szabályozó szerv.

A Malina magyar ügyfelei számára is biztosítja azt a szolgáltatást is, amely révén segítséget kérhetnek, ha azt tapasztalják, hogy káros szenvedéllyé kezd náluk válik a fogadás / szerencsejáték. A bukméker magyarországi webhelyének láblécén megtalálható a BeGamblerAware logója. De a honlapon keresztül a Malina sportfogadás bukméker játékosai a Gambling Therapy, a GamCare, valamint a Gamblers Anonymous non-profit szervezetekkel is felvehetik a kapcsolatot.

Malina jellemzők

🏆 Malina Nem verifikált
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 6,000Ft

A Malina spotfogadás részlegének elérhetőség - Alternatív link nélkül

Malina

Az operátor Magyarországon korlátozások nélkül érhető el. Így bárki, akinek csak kedve szottyan pár Malina élő fogadás megkötésére, vagy kaszinózni egyet, az alapértelmezett URL-en garantáltan megleli a sportfogadás és szerencsejáték szoláltató webszájtját. Természetesen az alternatív link nélkül használható webhelyen minden funkció is flottul működik, és annak hála, hogy a rendszer is mentes a „gyermekbetegségektől”, az összes alrészleg / aloldal elérése is 100%-osan problémamentes.

Malina belépés alternatív linkkel - Szükség lehet rá?

Ha most kellene erre a kérdésre válasszal szolgálnunk, akkor egy teljesen egyértelmű NEM lenne az. Ugyanis az Európai Unió már olyan sok kötelezettszegési eljárást indított a magyar állammal szemben, hogy ember legyen a talpán, aki mindet fejben tudja tartani, és ezen elmarasztalások között jó pár olyan is akad, amit az online piaci szolgáltatások szabad áramlásának korlátozása miatt róttak ki hazánk vezetőségére.

És tény ugyan, hogy volt egy pár éves időszak, amikor jó pár operátor elérése csakis alternatív link révén volt megoldott, úgy tűnik, ez a korszak végleg lezárult, mivel a magyar államnak mostanság egyéb „elfoglaltságai”, megoldandó problémái vannak, így valószínűsíthető, hogy sokadlagos szemponttá minősült a más EU-s tagállamokban bejegyzett sportfogadás és szerencsejáték cégek platformjainak bannolása.

Malina regisztráció - Számlanyitási útmutató magyarországi ügyfeleknek

Mint azzal nyilván tisztában vagy, csak abban az esetben tudsz valódi pénzben játszani a Malina magyar webhelyén, ha előtt nyitsz egy felhasználói fiókot, azaz átesel a Malina regisztráció folyamatán. A számlanyitást követően igazolnod is kell majd magad (KYC program), de ennek kapcsán is megosztjuk veled a szükséges tennivalókat. Mivel a Malina - részben - magyarul is tud, egyáltalán nem nehéz felhasználói fiókot nyitni az operátor desktopos / mobil webhelyén. Viszont gondolunk kell azon olvasóinkra is, akik még igencsak gyerekcipőben járnak az online fogadás terén, így a következőkben lépésről lépésre leírjuk a felhasználói fiók nyitásának folyamatát.

A számlanyitást az online fogadás és szerencsejáték szolgáltató mobil és desktopos platformján is megejtheted. Mi a Malina sportfogadás részlegén keresztül történő regisztrációt mutatjuk be lentebb, ami minden lépését tekintve megegyezik az egyéb módokon történő felhasználói fiók nyitással.

Malina regisztráció a magyar nyelvű desktopos webszájton:

A regisztrációt követően az e-mail-címed megerősítésérről ne feledkezz meg, máskülönben némi idő elteltével a felhasználói fiókod - ahogy manapság mondani szokás - megy a levesbe.

Malina számlanyitás utáni egyéb, izgalmakban bővelkedő teendők

Manapság az operátorok már nem elégszenek meg azzal, ha az ember számlát nyit, megadva a féltett személyes adatait. Ezt főként a pénzmosás elleni harc (AML / KYC) képzeletbeli zászlaját lobogtatva teszik, de persze nem jó kedvükből, hiszen számukra plusz adminisztrációt jelent, hanem „külső nyomás” hatására.

Egy ilyen „ismerjük meg a legújabb ügyfelünket” eljárás kapcsán arra számíthatsz, hogy igazolnod kell a lakcímed (erre teljesen megfelel egy olyan közüzemi csekk fényképe, amin a neved és a lakcímed ugyanazon az oldalon van - pl. internet-számla). Emellett a létezésed is igazolnod kell - azaz azt, hogy Te ténylegesen Te vagy, és nem valaki más az Androméda galaxisból - a személyazonosságod igazolására rendszerint bőségesen elegendő egy-egy jó minőségű fénykép a személyid vagy a jogsid mindként oldaláról.

Végül, ennek a fejezetnek a lezárásaként egy kis apró betűs rész: a Malina sportfogadás oldalán pénzt ugyan a KYC teljesítése nélkül is tudsz befizetni, de nyereményt csak akkor tudsz kivenni a belső egyenlegedről, ha igazoltad a lakcímed, valamint a személyazonosságod.

Malina fizetési módok - Online bankolás egyszerűen és gyorsan

A bukmékerként is tevékenykedő operátor webhelyén a bankoláshoz többféle opció is elérhető Magyarországon a cég ügyfelei számára. Ezek között vannak kártya-alapú megoldások (mastercard, VISA), népszerű, hazánkban is előszeretettel használt e-walletek (Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity), valamint egyéb opciók (MuchBetter, AstroPay, paysafecard, Rapid Transfer).

A kifizetésekhez / nyereményfelvételekhez elérhető Malina fizetési módok között megtalálható a hagyományos banki átutalás, valamint az e-pénztárcás opciók is. Ami a jutalékot illeti, szerencsére a bukméker nem számít fel járulékos költségeket (ez persze nem jelenti azt, hogy az általad igénybe vett pénzügyi szolgáltató is ugyanilyen módon jár el).

A be- és kifizetési limitek HUF-ban kifejezett minimuma és maximuma a magyar forint rapszodikus „viselkedése” miatt időről időre módosulhat, ami abban az esetben lehet érdekes, ha nem EUR, hanem HUF alapú számlát nyitottál. Ennek a cikknek a megírásakor 5000 HUF volt a befizetési minimum, és ugyanennyi az egy tranzakcióval kivehető legkisebb összeg. Viszont a befizetési / kifizetési maximum fizetési megoldásonként eltérő. Ezért, ha naprakész akarsz lenni, akkor mindenképp nézz utána az épp aktuális összegeknek a bukméker webhelyén.

Malina - Élénk színekben pompázó egyszerű dizájn

A Malina webhelyén már első blikkre is látszik, hogy ez az oldal eredetileg online kaszinónak készült, és csak később lett „felturbózva” a sportfogadás termékkel, illetve az in-play valós idejű fogadás opcióval. Ennek ellenére, és annak dacára, hogy hazánk anyanyelvét a cég fordítói helyenként kerékbe törték, a weboldal jól használható, megfelelően teszi a dolgát, és még az oldalátirányítások is mindössze néhány minutumot vesznek igénybe. Az pedig külön mezei piros pontot ér, hogy az ügyfélszolgálat bármelyik részlegből bármikor elérhető (mondjuk igaz, rendszerint csak a English Department része).

100%-os üdvötlő Malina bonus online sportfogadás termékhez

Malina kezdő bónusz & promóciók

Ha szeretnél a Malinanál egy mai viszonylatban jónak számító, relatíve könnyen megforgatható kezdő sportfogadás ajánlattal indítani, akkor érdemes fontolóra venned a Welcome Malina bónusz igénybevételét.

A 100%-os üdvözlő ajánlat a cég összes magyarországi új ügyfelének elérhető. A feltétele egy legalább 6000 HUF összegű 1. befizetés, aminek a teljes összegében a felhasználónak fogadást kell tennie olyan sportesemény kimenetelre, aminek a szorzója legalább 1.50. Ezt követően online chaten, vagy e-mailben kell jelezni a bukméker felé a kezdő sportfogadás Malina bónusz iránti igényt.

A bónusznak a megforgatási követelménye 6x-os (befizetés + bónuszpénz), aminek a teljesítésére a buki harminc napot ad. A bónusz kijátszásakor ügylej rá, hogy ne tegyél 16 000 HUF összegűnél nagyobb fogadásokat, illetve, hogy single betek esetében ne menj 2.00-es, kombi beteknél pedig 1.50-os szorzó alá.

Amennyiben a fogadásaid státusza rendezett lesz, és a megjátszási feltételek mindegyike teljesült, akkor a bónusz és a vele elért nyeremény a valódi pénzes egyenlegeden kerülnek jóváírásra. A NETELLER és Skrill fanok számára sajnos rossz hírünk van: ha első depozithoz az említett két e-wallett bármelyikét vetitek be, akkor a bukméker nem enged közel a húsosfazékhoz, azaz nem engedélyezi, hogy részt vegyetek az új ügyfeleknek nyújtott Malina Bonus promócióban.

Malina - Széleskörű kínálat a legkülönfélébb fogadási piacokból

Az operátor, amely bukmékerként is megállja a helyét, meglehetősen széleskörű kínálatot nyújt fogadási piacokból, így az ember kedve szerint válogathat a legkülönfélébb fogadási lehetőségek között. És ez nem csupán az olyan sportok esetében van így, mint a foci vagy a kosárlabda, hanem a hazánkban kisebb népszerűséggel bíró jégkorongnál is, ahol egy-egy komolyan rangadó kapcsán több, mint 100 piac áll rendszerint a fogadni kívánok rendelkezésre (pl. lesz-e hosszabbítás, mikor ér pontosabban véget a játék, mindkét csapat legalább kétszer betalál, pontos pontszáma szerinti végeredmény, gólarány szerint végeredmény, hendikepes piacok stb.).

Csapatsportokra is kisebb sportokra is fogadhatsz a Malina webhelyén

A Malina sportfogadás ajánlatában a legtöbb megfogadható meccs természetesen a világszerte népszerű labdarúgáshoz van. De a foci mellett igen sok mérkőzés érhető el az olyan sportokhoz is, mint a röplabda, a jégkorong, a tenisz, a krikett, vagy mondjuk a kézilabda. De szerencsére azoknak is bőven akad fogadni való az oldalon, akik mondjuk szívesen tennék próbára a szerencséjüket olyan sportokkal, mint az tollaslabda, vagy az asztalitenisz. A klasszikus sportok mellett a bukinál e-sportokra (CS:GO, Dota, StarCraft, LoL), és többféle virtuális sportra is rendszeresen lehet fogadni.

Fogadás menete a Malina magyar oldalán

A fogadás legyen szó pre-match vagy in-play fogadás kötéséről roppantul egyszerűen megoldható. A dolgod csak annyit, hogy első körben belépsz az oldalra az e-mail-címeddel és a jelszavaddal (a pozitív, fogadáshoz szükséges egyenleg alapfeltétel). Ezt követően kiválasztod a neked szimpatikus menük egyikével a megtenni kívánt sportesemény egy - esetleg több - kimenetelét (vagy több sporteseményt, ha nem csak egy meccsre akarsz fókuszálni). Ezután megadod a tétet az online szelvényen, és a TÉT ELHELYEZÉS gombbal játékba küldöd az adott szelvényt. A Malina sportfogadás online szelvénye többfunkciós (élő fogadásnál a cash out is lehetséges vele), és single valamint kombi betek mellett a system fogadásokat is támogatja.

Malina élő fogadás - Live Streaming nélkül

A Malinanál a pre-match sportfogadás mellett az valós idejű fogadás - azaz a live betting - is elérhető, amihez a bukméker jókora napi felhozatalt biztosít a legizgalmasabb meccsekből, összecsapásokból. Az élő szorzók kifejezetten jónak mondhatók, így némi szerencsével elég szépen lehet kaszálni, ha az ember pont a megfelelő piacon fogad egy magas odds-os kimenetelre, miközben Fortuna mellé szegődik. A Malina élő fogadás funkció könnyen használható, és a rendszer is gyorsan reagál az elhelyezett tétekre, viszont live streaming funkció nincs biztosítva (egyelőre) hozzá. Korábban elvileg volt élő videó kommentár funkció az élő fogadáshoz, de az utolsó tesztjeinknél nyomát sem leltük.

Megfelelő mobil webszájt - Malina app nélkül

Az operátor mobile platformjához ennek a cikknek a megírásakor még nem volt elérhető Malina applikáció. Ez mondjuk azért annyira nem meglepő, mert jelenleg a bukmékerként is tevékenykedő online fogadás szolgáltató még nincs a „nagy halak” között a piacon, és egy natív mobil app (Android & iOS) kifejlesztés nem kevés időt, energiát, no meg persze pénzt igényel. A bukméker mobil weboldala viszont cserébe mindent tud, amit a „nagy testvére”, és funkcionalitás tekintetében sem múlja alul. Azt viszont azért nem árt tudnod, hogy alsó hangon is egy hat colos okostelefon kell ahhoz, hogy bosszantó kellemetlenségek nélkül lehessen használni a mobil webszájtot.

Biztonságtechnológiai kérdések - Titkosítás & adatvédelem

Az adatvédelmet az operátor módfelett szigorúan veszi, és ennek hála csak nagyon kevesen tudnak a megfelelő jogosultság birtokában cégen belül is hozzáférni az ügyféladatokhoz. A titkosításhoz az operátor 128 bites SSL technológiát használ, ami teljes mértékben megfelel a mai elvárásoknak.

Malina ügyféltámogatási rendszer - Elérhetőségek, személyes tapasztalatok

Manapság már alapvető elvárás az ügyfelek részéről, hogy egy sportfogadás és szerencsejáték oldal ügyfélszolgálata a nap 24 órájában elérhető legyen. Ez a Malina sportfogadás bukméker esetében így is van, ha az online chates elérhetőséget vesszük alapul, és azon belül is az angol helpdeskes részleget (időnként a Hungarian Department is elérhető). A chat mellett e-mailen is kapcsolatba tudunk lépni a cég munkatársaival a [email protected] címen, és egy nemzetközi telefonszám is meg van adva erre a célra + 356 277 81412.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Malinacasino
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
The Phoenix Business Center, Triq il-Ferrovija, Santa Venera, SVR9022, Málta
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-+ 356 277 81412
Anyavállalat
ROMIX LIMITED
Engedély
MGA/B2C/486/2018
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Szó, mi szó az elsősorban kaszinóként ismertté vált Malina sportfogadás / élő fogadás terméke egy cseppet sem rossz. Mivel a bukméker által kínált oddsok versenyképesek, és a fogadási ajánlatban relatíve sok piacon lehet fogadni (akár élőben is). A kezdő bónusz és az egyéb sportfogadás promóciók is megfelelők, és a könnyen használható fogadási felület a teljesen kezdők számára is tökéletes. Az viszont komoly hátrány, hogy az webhely magyarosítása hiányos, nincs igazi live streaming funkció, sem mobil Malina app. Az MGA-s licenc ugyanakkor a mai világban meglehetősen sokat nyom a latban, mint ahogyan az is, hogy az operátor ügyféltámogatási rendszere a jobbak közé sorolható.

GYIK

Erre a kérdésre sajnos még az ügyfélszolgálat agentjei sem tudtak válasszal szolgálni, és nekünk is csak annyit sikerült kideríteni, hogy „dolgoznak rajta”.
Manapság számos szolgáltató kaszinóként lépett be a piacra, és csak később adta hozzá a portfóliójához a sportfogadás terméket. A Malinat kaszinóként ismerik elsősorban a játékosok, de persze az is meglehet, hogy a brand nevét a ROMIX LIMITED idővel módosítja.
Kérjük vedd figyelembe, hogy az operátor szíve-joga eldönteni, hogy egy adott piacra - például a magyarra - milyen mértékű megforgatási követelményeket állapít meg. A jelenlegiek könnyen teljesíthetők, és elég szép summát lehet bezsebelni a kezdő bónusszal, ha kimaxolod, és Fortuna és melléd áll.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső