Plymouth – Leicester: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 11.
Plymouth
Teljesítmény:
D N V V V
  • Home Park
  • április 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, az angol másodosztályban is szétnézünk, habár a hétközi forduló okozott némi kínt nekünk. Sok volt a meglepetés, sok volt a váratlan eredmény, de ha a Plymouth – Leicester is meglepő eredménnyel zárul, egy kicsit hanyagolni fogjuk őket.

Na jó, első felindulásomban tényleg megtenném, de pont a hajrára hagyjuk el a Championshipet? Egy fenét!

Az újonc Plymouth azért küzd, hogy nehogy kiessenek, konkrétan négy fordulóval a vége előtt ez teljesen elképzelhető, hiszen alig pár pont választja el őket a kieséstől. Ellenfelük pedig bajnok akar lenni. De miután kedden este megint kikaptak, egy picit ismét nehezebb helyzetbe kerültek. Szerencséjükre a riválisok ugyanúgy botlottak. Megint.

Plymouth

A Championship ezen szakaszában egy Plymouth-szintű csapat minden egyes pontnak örülni tud. A z elmúlt egy héten a zöldek két meccsen négy pontot szereztek, ami segített nekik abban, hogy elhagyják a piros vonalat. Még a közelében vannak, és még simán kipottyanhat az újonc, de most egy fokkal jobb helyzetben vannak.

Előbb a Rotherham elleni bajnokit nyerték meg 1-0-ra, majd a hétközi fordulóban a QPR ellen ikszeltek. Nagyon közel jártak a vereséghez, végül a 90. percben egy öngóllal sikerült egyenlíteni.

Négy forduló van hátra, a csapat pedig két pontra van a Sheffield Wednesdaytől és háromra a Birminghamtől. Naiv dolog azt gondolni, hogy már biztosan megvan a következő évi tagsáuk a második ligába.

Otthon fogadják a Leicestert, ahol 8-5-8-as mérlegük van – ez alapból annyira nem is rossz -, hetek óta képtelenek nyerni hazai környezetben. Utolsó öt meccsükön egy pontot szereztek…

Jó hír Neil Dewnsip számára, hogy most sincs sérültje, teljes csapattal fogadhatják az éllovast.

A várható kezdőcsapat:

Cooper – Phillips, Scarr, Gibson – Sorinola, Randell, Houghton, Mumba – Whittaker, Bundu – Hardie

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.09.Championship
leicester
4:0
plymouth
Championship
2010.02.20.Championship
plymouth
1:1
leicester
Championship
2009.11.21.Championship
leicester
1:0
plymouth
Championship
2008.02.09.Championship
leicester
0:1
plymouth
Championship
2007.09.01.Championship
plymouth
0:0
leicester
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester

Tény, hogy a Leicester már nem akkora lendülettel játszik, mint a szezon kétharmadában. A rókák kíméletlen futballt mutattak be hosszú időn keresztül, és egy-másfél hónappal ezelőtt még azt gondoltuk, simán nyerik majd a másodosztályt. Most pedig az van, hogy nem csak a bajnoki címről mondhatnak le, hanem magáról a feljutásról is.

Ez egy pesszimista hozzáállás, hiszen még mindig vezetik a bajnokságot, ráadásul a riválisaik is segítenek rajtuk azzal, hogy a kialakuló ziccereiket nem használják ki.

A több mint tízpontos előny már rég a múlté, Enzo Maresca csapatának előnye mindössze egy pontra csökkent a harmadik Leeds Uniteddal szemben, az Ipswich pedig beérte őket, és csak a gyengébb gólkülönbségük miatt szorulnak a második helyre.

A hétközi fordulóban megint hibáztak, most a Millwall otthonában kaptak ki. Két szerencséjük van: 1.: ikszelt az Ipswich és a Leeds, 2.: még van egy le nem játszott meccsük, amivel megint egy kicsit elhúzhatnak.

Nem történik katasztrófa, ha nem lesznek bajnokok, de a második helyet legalább meg kéne szerezniük, mert a rájátszás során még gondokba is ütközhetnek, nem törvényszerű, hogy a harmadik helyezett valóban a legjobb.

Idegenben kéne most győzni, csakhogy ott mostanában nem megy. A Leicester az utolsó öt meccséből egyet nyert meg, háromszor kapott ki, egyszer ikszelt.

Nincs változás a sérültek terén, nem épült fel még Kasey McAteer, Ben Nelson és Thomas Cannon.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Pereira, Faes, Vestergaard, Doyle – Winks, Ndidi – Fatawu, Dewsbury-Hall, Mavididi – Daka

Tippelde

Nem lesz ez egy könnyű meccs. Az edzőváltáson átesett Plymouth sérült vadként az életéért játszik, de azért ezzel a vendégek is így vannak. A két együttes között hatalmas a minőségbeli különbség, aminek a pályán ki kell jönnie.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Leicester győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a Powbet oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső