Olympique Lyon – Rennes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.01.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 23.
Olympique Lyon
Teljesítmény:
N V N N N
  • Allianz Stadion
  • Január 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rennes
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Végül mára még a francia első osztályból hoztunk egy találkozót. Rangadó is lehetne ez, de azzal magát a szót, a fogalmat koptatnánk el. Az Olympique Lyon – Rennes már nem rangadó. És ez a vendégek sara. Az évek óta tartó dilettantizmus eredménye a mostani szezon, az Olympique pedig a kiesés elől menekül.

Legalább annyit már elértek – többek között az edzőváltásnak köszönhetően – hogy már nem az utolsók, ám még így is osztályozós helyen vannak. Szerencséjükre a mezőny hátsó fele eléggé egyben van, így könnyedén lehet akár egy forduló alatt is feljebb lépni.

De nem biztos, hogy ebben a körben ez menni fog, bár a Rennes is sokkal gyengébb önmagához képest…

Olympique Lyon

Egy szezon alatt már a negyedik edzőjét fogyasztja a Lyon, amely nem is olyan régen még a dobogóért küzdött Franciaországban, most meg a kiesést szeretnék elkerülni. Nincsenek kétségeim, hogy ez végül sikerülni fog nekik, de ilyen magasról ennyire mélyre süllyedni csapatot rég nem láttam.

Lehetne arról hosszasan beszélni, hogy pontosan mi is történt Lyonban, de röviden a megalománia és a dilettantizmus szavak jutnak az ember eszébe.

A szezont Laurent Blanc-nal kezdte meg a csapat, akit szeptemberben már elküldtek, Jean-Francois Vulliez-nek hat nap jutott a kispadon, Fabio Grossonak meg novemberig adtak időt. Azóta Pierre Sage trenírozza a fiúkat, de az eredmények nála is csak lassan jönnek. De legalább jönnek. Az utolsó helyről elmozdult a Lyon, köszönhetően annak, hogy egymás után három meccset is meg tudtak nyerni. Legyőzték a Toulouse-t, a Nantes-ot és a Monacot is, ám Nego Loic csapata, a Le Havre kifogott rajtuk. Ez volt a csapat utolsó bajnokija. Ám nem az utolsó meccse, a hétvégén a kupában lépetk pályára, és a Bergerac ellen 2-1-re nyertek Malick Fofana és Maxence Caqueret góljaival.

Előbbi egyébként új igazolás, a télen – francia csapatokhoz képest – rengeteg pénzt költött el a gárda, megvették Fofanát, valamint csapattársát, Gift Orbant is a Genttől, Adryelsont és Lucas Perrit a Botafogotól.

Távozók is vannak, Jeffinho, Remy Riou, Tino Kadewere és Mamadou Sarr is távozott, ahogy a Chelsea fiatal szélsője, Diego Moreira is.

A francia csapatokat eléggé megrázta az ANK, de a Lyonból csak ketten távoztak a viadal miatt: Mama Baldé és Ernest Nuamah. Van egy harmadik és egy negyedik hiányzó is, Duje Caleta-Car, aki eltiltott, illetve Johann Lepenant, aki sérült.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – Clinton Mata, O’Brien, Diomandé, Tagliafico – Caqueret, Tolisso – Cherki, Fofana, Lacazette – Orban

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Ligue 1
rennes
0:1
lyon
Ligue 1
2023.04.09.Ligue 1
lyon
3:1
rennes
Ligue 1
2022.10.16.Ligue 1
rennes
3:2
lyon
Ligue 1
2022.03.13.Ligue 1
lyon
2:4
rennes
Ligue 1
2021.11.07.Ligue 1
rennes
4:1
lyon
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rennes

Az előző idényben nem csak a Lyon, de a Rennes is jobban teljesített, Bruno Génésio együttese a negyedik helyen végzett. Most azonban csak a 10. pozit foglalhatják el, és már nem is Génésio az edző, hanem Julien Stephan. A franciát három év után novemberben menesztették a gyenge eredmények miatt.

Tény és való, hogy a nyáron sok kulcsjátékosuktól megváltak (Doku, Majer, Ugochukwu), de véleményem szerint megfelelő minőséggel pótolták őket, és még a zsebükben is maradt bő 80 millió euró. Érkezett Enzo Le Fée, Ludovic Blas, de említhetnénk Nemanja Maticot vagy Fabian Riedert is.

Az eredmények mindenesetre nem jöttek, egészen mostanáig. A Rennes az elmúlt öt meccsén veretlen tudott maradni, ebben két kupameccs is van (előbb a Guingamp, majd a Marseille hajtott fejet előttük), és három bajnokit is (Nice, Clermont ellen győzelem, Toulouse ellen döntetlen).

Egyelőre nincs új érkező a csapatban, de távozó sem. Lehet, hogy Stephan ugyanezzel a kerettel vág majd neki a tavasznak.

Idegenben eddig csak egyszer nyertek idén, ezen mindenképp változtatni kellene. Mellette négy döntetlen és három vereség, amit elértek.

A keretből ketten sérültek, Amine Gouiri és Nemanja Matic, Christopher Wooh az ANK-n van, Warmed Omari pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – Assignon, G. Doue, Theate, Truffert – Bourigeaud, Le Fée, Santamaria, D. Doue – Kalimuendo, Terrier

Tippelde

Szebb napokat is látott csapatok összecsapása jön, nehéz megmondani, ki nyerhet. Így nem is próbálkozunk meg vele.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső