Cagliari – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 23.
Cagliari
Teljesítmény:
V N D V D
  • Sardegna Arena
  • Január 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
D N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igyekszünk általában rengeteg bajnokságot megnézni, és széles körben választani az adott mérkőzések közül, hogy a lehető legtöbb ember megtalálja a neki való mérkőzést. Ezért hát Olaszország sem maradhat ki a napi kínálatból. Péntek este a kiesés elől menekülő Cagliari fogadja a középcsapattá fejlődött Torinot, a meccs a bukmékerek szerint inkább a bikáknak hozhat pontokat, de Claudio Ranieri csapata nem lebecsülendő, főleg nem otthon.

Az újonc az összes bajnoki győzelmét a Sardegnában aratta, míg a Torino hetek óta nyeretlen idegenben. Szóval aki azt gondolja, hogy ez egy sima vendég, az nagyot téved.

Következzen a Cagliari – Torino találkozó!

Cagliari

Fura csapata van Claudio Ranierinek, nem is nagyon lehet őket hova tenni. Vagyis de, lehet, a Serie A tabellájának 17. helyére. Vagyis az újonc épp nem kieső, de ez nagyon gyorsan változhat azok után, hogy az Empolinak 16, a Veronának 17 pontja van. De még az utolsó Salernitana sincs túl messze a maga 12 pontjával.

Az elmúlt hetekben a szárdok egy sikert tudtak elérni, a nemzetközi kupára hajtó Bolognát győzték le otthon 2-1-re. A mostani fordulóban viszont már nem jött a siker, a Frosinone – vagyis egy másik újonc – 3-1-re verte őket azok után, hogy Ibrahim Sulemana góljával még a Cagliari vezetett.

Mint mondtam, a csapat minden győzelmét hazai pályán aratta, ezért lehet esélyük a Torino ellen is. Ha ezt a mérkőzést az Olimpiai Stadionban rendeznék, más lenne a véleményem.

Az együttesnél új érkező nincs, távozó viszont három is. Giuseppe Ciocci, Christian Travaglini és Gastón Pereiro is kölcsönbe távozott, mindannyian olasz alacsonyabb ligás csapatokhoz. A pletykák szerint egy játékost mindenképp szeretnének megszerezni, Ignacio Saavedra 25 esztendős, védekező középpályás, és most a chilei Universidad Católica csapatában játszik.

A keretből az alábbi játékosok nem lesznek majd pályán: Marco Mancosu, Gaetano Oristanio, Eldor Shomurodov, Marko Rog és Zito Luvumbo.

A várható kezdőcsapat:

Scuffet – Zappa, Wieteska, Dossena, Augello – Sulemana, Prati, Makoumbou – Nandez, Viola – Petagna

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.21.Serie A
torino
0:0
cagliari
Serie A
2022.02.27.Serie A
torino
1:2
cagliari
Serie A
2021.12.06.Serie A
cagliari
1:1
torino
Serie A
2021.02.19.Serie A
cagliari
0:1
torino
Serie A
2020.10.18.Serie A
torino
2:3
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino

Túl a féltávnál, a Torino a tabella középmezőnyében helyezkedik el, Ivan Juricék azt hiszem, ezzel a teljesítménnyel elégedettek lehetnek. A bikák eddig hét győzelmet arattak, hétszer ikszeltek és hatszor kaptak ki. Ami meglepő, hogy ebben a szezonban sem a lőtt, sem pedig a kapott gólok területén nem emelkednek ki, mindössze 18 rúgott és ugyanennyi kapott góljuk van.

A gárda formája elég hektikus, a legutóbbi öt mérkőzésükből kettőt megnyertek, kettőn ikszeltek, egyszer kikaptak. A hétvégén nem léptek pályára, az Olasz Szuperkupa miatt volt idejük feltöltődni. Utoljára az újonc Genoa otthonába látogattak másfél héttel ezelőtt, győzni ugyan nem sikerült, de Retegui-éktől elhoztak egy pontot.

Idegenben nem igazán megy nekik a játék, pontjaik dandárját otthon szerezték. Távol Torinótól és az Olimpiai Stadiontól, összesen 9 pontot szereztek, amit két győzelemmel, három döntetlennel hoztak össze, emellett pedig van öt vereségük. Az utolsó győzelmüket október végén jegyezték.

Egyelőre a keretben változás nincs, de a pletykák arra engednek következtetni, hogy lesznek. Nemanja Radonjic csak a nyáron jött, de állítólag megy a Mallorcához kölcsönbe, míg Alessandro Buongiornoért az AC Milan jelentkezett be.

Sérültek, hiányzók: David Zima, Perr Schuurs.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Djidji, Buongiorno, Rodríguez – Bellanova, Ricci, Ilic, Lazaro – Vlasic – Sanabria, Zapata

Tippelde

Az ősszel a Torino otthon nem tudott nyerni a Cagliari ellen, a döntetlen pedig most is reális eredmény. Ahogy az is, hogy mindketten beveszik a másik kapuját…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Remek lehetőség a Betrophynál: Töltsd fel az egyenleged az 50%-os újratöltési bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső