Olympique Marseille – Monaco: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 26.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
V D N D N
  • Stade Louis II
  • Január 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Monaco
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mielőtt a mai napba még belevágunk, egy kis szolgálati közleményt fogok tenni. A jövő héten csökkentett számban érkeznek majd a tippek, a rendes kerékvágásba nyolcadikán térünk vissza. Lesznek tippek a legtöbb napon, de olyan is elő fog fordulni, hogy nem.

De ma még normális ütemben és számban jönnek a tippek, elsőként az Olympique Marseille – Monaco, amit már korábban kinéztem. A francia ligát nem tartjuk a mi szempontunkból a legjobbnak, de egy ilyen rangadót nem tudunk kihagyni.

A Marseille megannyi probléma után a tabella hetedik helyén, a Monaco pedig lecsúszott a negyedikre. Kifejezetten egyikük sem örülhet annak, ahogy mostanában játszanak, így egy győzelem nagyot lendítene a csapatmorálon.

Olympique Marseille

Annyira nem jött be a Marseille-nek, hogy Igor Tudort nevezték ki tavaly a csapat edzőjének. A Veronával szárnyaló mester annyira nem alkotott maradandót, ennek következtében pedig egy év után megváltak tőle. Jött a helyére Marcelino, akitől sokat vártak, de a marseille-i balhé után – mikor is megfenyegették a klubelnököt, aki aztán belengette a távozását -, a spanyol lemondott, és azóta már a Villarrealnál dolgozik.

Szeptember óta Gennaro Gattuso az Olympique vezetőedzője, és vele sincs kolbászból a kerítés, az általában a bajnoki címre, vagy legalább a dobogóra törő Marseille most csak a hetedik helyen áll.

Igaz, egy jó ideje veretlenek a Ligue 1-ben, és lépésről lépésre haladnak felfelé a táblázaton, talán még csak most jönnek bele…

Mindenesetre az biztos, kupát idén sem nyernek, miután a hétvégi fordulóban a Rennes tizenegyesek után kiütötte őket. A 2-1-es mérkőzésen Jordan Veretout góljával a vendégek vezettek, de Martin Terrier egyenlítő gólja megérkezett, és további találatok már nem estek. A maratonira sikeredett párbaj végén Samuel Gigot volt az, aki hibázott.

A bajnokságban utoljára a Strasbourg ellen ikszeltek, előtte a Montpellier lopott pontot tőlük, de volt minek örülni is, hiszen előtte négy mérkőzésen át csak győztek. Hazai mérlegük érdekes még: Hat győzelmük és három döntetlenjük van, csak ők és a Nice veretlenek otthon.

A keretbe három új játékos érkezett eddig. Kölcsönvették Jean Onanát a Besiktastól, illetve megvették Ulisses Garciát a Young Boystól, és Faris Moumbagnát a Bodö/Glimttől.

Egy távozó is van, mindössze fél évet játszott a csapatban Renan Lodi, aki Szaúd-Arábiába költözött.

Hiányzók: Ismaila Sarr, Pape Gueye, Iliman Ndiaye, Amine Harit, Azzedine Ounahi, Chancel Mbemba, Simon Ngapandouetnbu (mindannyian az ANK-n vannak), Samuel Gigot (eltiltás), Bilal Nadir, Joaquin Correa, Valentin Rongier (sérülés).

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Meite, Murillo, Balerdi – Clauss, Onana, Kondogbia, Veretout – Henrique – Vitinha, Aubameyang

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Ligue 1
monaco
3:2
marseille
Ligue 1
2023.01.28.Ligue 1
marseille
1:1
monaco
Ligue 1
2022.11.13.Ligue 1
monaco
2:3
marseille
Ligue 1
2022.03.06.Ligue 1
marseille
0:1
monaco
Ligue 1
2021.09.11.Ligue 1
monaco
0:2
marseille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Monaco

Nem annyira régen esett szó a Monaco csapatáról, arról beszéltünk, hogy idén a PSG mögött becsusszanhatnak a második helyre a hercegségbeliek, de gyorsan begyűjtöttek két vereséget, ami lelökte őket a dobogóról.

A Monaco előbb a Lyontól kapott ki, majd a Reims verte őket – véleményem szerint nagy meglepetés volt ez a II. Lajos Stadionba kilátogató szurkolóknak.

A vendégcsapat edzője, Will Still remekül felkészült a Monacoból, és három gólt vágtak nekik, míg a hazaiak csak Wissam Ben Yedder révén tudtak eredményesek lenni.

A kupában viszont nincs megállás, a Rodez sem jelentett akadályt az együttesnek, itt Ben Yedder rúgta a gólokat ismét, háromig nem is állt meg.

A csapat most a negyedik, az idegenbeli tabellán meg harmadik, összesen 4 győzelmük, 3 döntetlenjük és 2 vereségük van.

Itt is akadnak bőven hiányzók, ők öt játékost adnak az Afrika-kupának (Mohamed Camara, Krepin Diatta, Ismail Jakobs, Mohammed Salisu, Wilfried Singo), míg Eliot Matazo, Caio Henrique és Breel Embolo sérültek. Visszatérhet majd sérülése után Eliesse Ben Seghir.

A várható kezdőcsapat:

Köhn – Magassa, Maripan, Kehrer – Vanderson, Fofana, Zakaria, Boadu – Akliouche, Golovin – Ben Yedder

Tippelde

Úgy gondolom, a Marseille hazai veretlenségét megőrizheti, de a győzelmük már messze nem biztos. Mivel mindkét csapatból sokan fognak hiányozni, vakon tapogatózunk. Emiatt egyértelmű győztest mi nem tudunk mondani.

Tippjeink a következők:

1.: Marseille győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső