QPR – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 26.
QPR
Teljesítmény:
N V V V D
  • Loftus Road
  • Január 28. 14:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Huddersfield
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hú, mekkora kiesési rangadó jön most! Az angol másodosztály két olyan csapata feszül egymásnak, akiknek valljuk be, voltak jobb napjaik is, mióta kiestek az élvonalból. A QPR és a Huddersfield egykoron a feljutásra esélyes csapatok között volt számon tartva, mostanra azonban a League One-ba való kipottyanást kéne valahogy dodge-olni.

Jelen pillanatban a QPR áll rosszabbul, de egyetlen győzelemmel beérhetik – és meg is előzhetik – a Huddersfieldet, akik mit sem javultak az előző idényhez képest, amikor az utolsó helyről kapaszkodtak fel a piros zóna fölé.

Következzen a QPR – Huddersfield mérkőzés!

QPR

Nem áll jól a QPR szénája, mint azt korábban is már többször mondtam, az együttes a legrosszabb csapatok között van számon tartva a Championshipben, és ez nem csak úgy a hasunkra csapva alakult ki, hanem az eredmények alapján. A Rangers jelen pillanatban is kiesőhelyen áll a másodosztályban, bár már csak egyetlen győzelem választja el őket a 21., még bent maradást érő, helytől.

Hosszú nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg a hétvégén, másfél hónap alatt tíz mérkőzést játszottak le, ezekből kettőt nyertek meg, hatot elbuktak, kétszer ikszeltek. Kiestek az FA Kupából – kétgólos előnyt szórakoztak el a Bournemouth ellen -, de legalább a Millwallt elintézték szombaton.

A tavaly még rájátszásra hajtó oroszlánok ellen Ilias Chair és Sinclair Armstrong talált a kapuba, miközben az ő hálójukat nem tudták Flemmingék bevenni.

Hazai mérlegük az egész Championship leggyengébbje, hiszen csak 12 pontot szereztek (3-3-8).

Nem valószínű, hogy Martí Cifuentes változtat majd a Millwall elleni csapathoz képest, és nincs is erre kényszerítve, ugyanis csak Rayan Kolli és Charlie Kelman maradnak ki sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Cannon, Clarke-Salter, Cook, Paal – Colback, Field – Willock, Dykes, Chair – Armstrong

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Championship
huddersfield
2:1
qpr
Championship
2023.02.04.Championship
huddersfield
1:1
qpr
Championship
2022.11.08.Championship
qpr
1:2
huddersfield
Championship
2022.04.15.Championship
huddersfield
2:2
qpr
Championship
2021.11.24.Championship
qpr
1:0
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Huddersfield

A QPR nincs jó formában, de ellenfelük sem. Ők még azt sem mondhatják el magukról, hogy mostanában begyűjtöttek volna két győzelmet, annyira nem megy nekik. Szintén kiestek az FA Kupából, ám erről a legkevésbé sem tehetnek, a Man City ellen valószínűleg még a bajnokesélyes Leicester is kapott volna legalább hármat. Hát, a Huddersfield ellen ötnél álltak meg Dokuék.

Sokkal nagyobb probléma, hogy a bajnokságban megint a kiesőhely közelében, három pontra a QPR-tól, ez az előny pedig elfogyhat. Ha a bajnoki szereplésüket nézzük, akkor nem valószínű, hogy nyerni fognak, legutóbbi tíz bajnokijukból egyet nyertek meg, ötször ikszeltek, négyszer kaptak ki.

Idegenben is hosszú ideje nyeretlenek, összmérlegük pedig két győzelemből, hat döntetlenből és hat vereségből áll.

Az edzőváltás után sem történt semmi változás az eredményeket illetően, viszont legalább Darren Moore igyekszik erősíteni, a tél folyamán már négy új játékost a csapathoz hozott. Az egyik Alex Matos, a Chelsea utánpótlásának egyik nagy reménysége, mellette érkezett még Radinio Balker (védő), illetve Bojan Radulovic és Rhys Healey (csatárok).

Healey érkezése izgalmas lehet, ő nemrég még a francia élvonalban játszott, az ősszel pedig a Watfordban, már, amikor szóhoz jutott.

Több a hiányzó a vendégeknél Nakayama Yuta, Chris Maxwell, Jaheim Headley, Matthew Pearson, Danny Ward, Charles Ondo, Oliver Turton, Kian Harratt, Josh Ruffels, Delano Burgzorg és Patrick Jones nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Lees, Helik, Balker – Thomas, Rudoni, Hogg, Matos, Jackson – Radulovic, Healey

Tippelde

Teljesen háromesélyes a meccs, apró dolgok fognak dönteni a győztesről. Szerintünk lesz győztes, és lesznek gólok is.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső