Osasuna – Sevilla: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 10.
Osasuna
Teljesítmény:
N N V V N
  • El Sadar
  • Augusztus 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A francia és az angol bajnokság megkezdődött, a német szintén, viszont a spanyolra csak most kerül sor. Egy Osasuna – Sevilla mérkőzéssel indul az új szezon, ami alapjáraton egy országos kettes, de a pamplónaiak tavaly is stabil középcsapat voltak, a Sevilla pedig… Nos, az ő előszezonjuk egész kellemetlenül sült el, ki fogok térni rá, hogy milyen eredményeket játszottak.

Julen Lopetegui megkapta az irányítóját, akire mindig is vágyott, Isco a napokban csatlakozott a csapathoz, és lehet, hogy már pénteken láthatjuk majd a görbelábú középpályást, aki a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban ismét elkapja majd a fonalat.

Ahhoz képest, hogy a Sevilla tavaly a negyedik helyen végzett a bajnokságban, az oddsok elég jól jelzik, hogy ez nem egy könnyed kirándulás lesz Pamplónába. A hazaiak sikere 3-as oddsnál kicsit több, a döntetlen ugyanannyi, és a Sevilla győzelmét is nagyon jól megfizetik, ugyanis 2.40 a legtöbb irodánál.

Az első forduló itt is nehéz lesz, ezért nem sok spanyol meccset választottunk, de ezt nem szerettük volna kihagyni.

Vágjunk bele a mérkőzésbe, majd a továbbiakban már leginkább a britekkel fogunk foglalkozni.

Osasuna

Odáig még nem jutottam el, hogy a spanyol igazolásokról is szót ejtsek, szóval most egy kicsit bővebben ki fogom fejteni, hogy mi történt az Osasunával nyáron. Aztán majd a másik oldal történései is helyet kapnak itt.

Az Osasuna a tavalyi szezonban a középmezőnyben végzett, teljességgel elégedettek lehetnek azzal, ahogyan szerepeltek. A végére mondjuk kiengedtek, így a végén már nem küzdöttek az európai kupaindulásért, ha jól emlékszem, sorozatban harmadszor lett tizedik a csapat.

Általában a spanyol klubok – kevés kivételtől eltekintve, mint mondjuk a Barcelona – visszafogott transzferidőszakot kreáltak maguknak. Ezen csapatok között szerepel az Osasuna is, amely összesen hat játékosától vált meg, pénzt egyikükért sem kapott. Távozott Cote, Jonás Ramalho, Marc Cardona, Inigo Perez, Oier és Robert Ibánez.

Az érkezők névsora sem túl hosszú, és főleg nem kerültek sok pénzbe. Moi Gomez számít nagy névnek, aki korábban a Villarrealban focizott, mellette Rubén Pena, Aitor Fernández és Manu Sánchez került hozzájuk.

Hét mérkőzést játszott a nyáron a gárda, ezek közül négyet megnyertek, többek között az utolsó hármat sorozatban. Egyedül a Groningen és a Real Sociedad verte meg őket, ikszeltek a Toulouse-zal, és nyertek a Huesca – Feyenoord – Burgos – Mirandes kvartett ellen.

Azt beszélik, hogy Kike Saverio mellett Aitor Fernández és Ante Budimir nem léphet pályára. Utóbbi kettő sérülése nem olyan komoly, Fernández már augusztusra felépül, Budimir majd szeptember környékén. Mivel Saverio achillese elszakadt, ezért ő később, körülbelül az év végén edzhet legközelebb.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Ramalho, U. Garcia, D. Garcia, Sánchez – Moncayola, Torro, Brasanac – Avila, K. Garcia, M. Gomez

Egymás elleni meccsek:

Kissé érthetetlen számomra – a legutóbbi meccsek alapján -, hogy miért ilyen magas a Sevilla győzelmére adott odds. Az andalúzok a legutóbbi öt mérkőzésből négyszer le tudták győzni az Osasunát, otthon is és idegenben is föléjük tudtak kerekedni. A pamplonai együttes tavaly tudott egyszer pontot szerezni, februárban 0-0-t játszottak.

Utolsó győzelmüket 2013-ban aratták, azóta majdnem minden meccset Julen Lopetegui csapata nyert meg.

A tavalyi szezon másik meccsét – Sevillában – a piros-fehérek nyerték meg, Diego Carlos és Lucas Ocampos góljaival.

Hazai pályán szintén nem megy a Sevilla ellen, mivel a legutóbbi öt mérkőzésből hármat a vendégek nyertek meg, kétszer döntetlen eredményt értek el.

Gólok tekintetében változó a helyzet, a legutóbbi három meccs nem volt túl gazdag, ám előtte akadtak izgalmas mérkőzések, egyszer például 4-3-ra nyert a Sevilla, de volt 3-2-es hazai siker is.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.05.La Liga
osasuna
0:0
sevilla
La Liga
2021.10.30.La Liga
sevilla
2:0
osasuna
La Liga
2021.02.22.La Liga
osasuna
0:2
sevilla
La Liga
2020.11.07.La Liga
sevilla
1:0
osasuna
La Liga
2020.03.01.La Liga
sevilla
3:2
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

A tavalyi év volt az, ami kitörést jelenthetett volna a Sevilla számára. Hogy ott legyenek, és valódi alternatívát jelentsenek a bajnoki címre. A Barcelona és az Atletico Madrid is szenvedett, a Sevilla meg üldözte a Real Madridot. Volt, hogy két pontra megközelítették őket, de ezt követően egyből hibáztak, előzni nem tudtak. A végére a két rivális is megelőzte őket, de legalább a Bajnokok Ligája indulást kiharcolták.

Julen Lopetegui csapatában komoly változások nem történtek. Anthony Martial visszatért Manchesterbe, nem váltotta meg a világot, igaz, sokat volt sérült ebben a félszezonban is.

Nagy változás, hogy két belső védőjüket, Jules Koundét és Diego Carlost is eladták, a két játékos összesen 81 milliót hozott a konyhára, de Lopetegui nem igazán pótolta őket. Leigazolták Marcaot a Galatasarayból, aki azzal vált híressé, hogy saját csapattársát rángatta meg egy meccsen, mellette jött még Alex Telles kölcsönbe a Manchester Unitedból, illetve Isco, aki Lopetegui nagy kedvence. A spanyol karmester a válogatottban és a Real Madridban is fontos szerepet játszott, amikor Lopetegui volt az edző. Mióta kinevezték a Sevillához, azóta szerette volna megszerezni Iscót. Megkapta, amit akart.

Van még szó róla, hogy Sergio Reguilónt megszerzik, anno a védő itt futott be, a Tottenhamben pedig nincs biztosítva a megfelelő játékperc számára.

Nem túl jó előszezonja volt a csapatnak, pedig csak két vereséget szenvedtek. Viszont az egyik nagyon komoly volt, az Emirates Cupon 6-0-ra kaptak ki az Arsenaltól. Nem kell teljesen komolyan venni, de ott nagyon szétestek.

A kezdésre sérült nincs, kíváncsi vagyok, hogy az új igazolások közül ki kezd és ki nem. Véleményem szerint a két védő ott lesz a pályán, Isco viszont csak most csatlakozott, ő maximum csereként lesz bevetve.

A várható kezdőcsapat:

Bono – J. Navas, Marcao, Rekik, Telles – J. Jordán, Delaney, Rakitic – Lamela, En Nesyri, Ocampos

Tippelde

Mindössze a keretek erőssége, a korábbi mérkőzések, illetve az előszezon áll rendelkezésünkre, nem könnyű ilyenkor tippelni. Az Osasuna masszív középcsapat, akik jó teljesítményüket inkább a hazai meccseknek köszönhetik, ám a Sevilla otthon és idegenben is veszélyes volt a mögöttünk hagyott évben.

Egyikük sincs még formában, ami miatt döcögős meccs lehet. Pamplonában amúgy sem sok gólt rúg a Sevilla, így mi most a két és fél gól alatti eredményt tűzzük ki, mellette a Sevilla maximum egygólos győzelmét.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.58 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső