Nantes – Lille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 10.
Nantes
Teljesítmény:
D V V N V
  • Stade de la Beaujoire Louis Fonteneau
  • Augusztus 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lille
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A francia bajnokság idén is bővelkedni fog meglepetésekben, ez már az első fordulóban kiderült. Mondjuk tőlük pont ezt vártuk, így ebben az évben ritkábban fogunk a Ligue 1-höz nyúlni, mivel nem vagyunk saját magunk ellenségei. Vannak meccsek, amik nagyon jó szorzókkal csábítanak, de ott szinte mindig van valami turpisság. Ettől függetlenül a Nantes – Lille meccset nem akartuk kihagyni, mivel az, mint egyszerű szurkolót is nagyon érdekel minket.

A Nantes a tavalyi esztendőben nagyon sokat fejlődött. Míg korábban a kiesés elől menekültek, addig a következő szezonban a felsőház környékén végeztek, és mellékesként megnyerték a Francia Kupát, szóval még a nemzetközi kupaszereplést is sikerült kiharcolni. Ellentétben a Lille-lel, akik bajnokból lettek középcsapat.

Idén jól kezdtek a vendégek, Paulo Fonseca nagyszerűen mutatkozott be, és négygólos győzelmet arattak. A Nantes ezzel szemben még nyeretlen. A Szuperkupa fináléban súlyos vereséget szenvedtek, majd nem tudták megverni az Angers-t a nyitókörben.

Az odds, amit kaptak a bukiktól kiegyenlített, nagyon kicsit esélyesebb a Lille. A legtöbb fogadóiroda 2.60 körül számol a vendégek sikerével, 2.80 lenne a hazai győzelem, míg az iksz jócskán három felett.

Nagyon érdekes mérkőzésre van kilátás, valóban egy háromesélyes találkozóról. Azért megpróbáljuk megtippelni az eredményt, és mellé még mást is…

Nantes

Eddig nem igazán megy a Nantes csapatának, de még kár lenne leírni őket, vagy korai következtetésekbe és fejtegetésekbe kezdeni. Tény, hogy a Szuperkupa döntőjét elbukták, nem is kicsit, de a PSG idén is uralni fogja a bajnokságot és a kupát. Új edző, Mbappé maradt, Messi is szokja a közeget, Ramos is visszatért, idén már más lesz a helyzet. Nem is csoda, hogy 4-0-ra kaptak ki Koumbouaréék, nem volt reális esélyük a győzelemre.

Az jobban aggaszthatja őket, hogy az Angers ellen sem tudtak győzni, de tegyük hozzá, hogy említett együttes képes meglepetésre, és otthon kifejezetten kellemetlen ellenfélnek számítanak.

A nyitómeccsük gól nélküli döntetlent hozott. Két mérkőzés óta nem tudott betalálni a gárda. Bizonyára hiányzik Randal Kolo Muani, akit a Frankfurtba adtak el a nyár folyamán. Mellette még elment a csapattól Jean-Kévin Augustin és Roli Pereira de Sa. Érkezett sok fiatal, valamint két csatár és egy középpályás. A legnagyobb név Mostafa Mohamedé, akit a Galatasarayból szereztek meg kölcsönbe. Mellette Evann Guessand és Moussa Sissoko érkeztek. Előbbi csatár, utóbbi középpályás, ha ismerős a neve, tavaly a Watfordot erősítette.

A tavalyi kilencedik helyezett idén is örülne egy hasonló idénynek, minden sikernek számít, ami egyet jelent a kiesés elkerülésével.

Tavaly hazai pályán erősnek mondható teljesítményük volt, övék volt a hatodik legjobb mérleg a bajnokságban. Tizenegyszer nyertek, négyszer ikszeltek és négyszer kaptak csak ki.

A pályára visszatérhet Jean-Charles Castelletto, akit a PSG elleni mérkőzésen állítottak ki, és a Szuperkupában kapott pirosat a bajnokságban kellett letölteni. Egy sérültjük van, Charles Traoré.

A kezdőt illetően sok változás nem lesz, szerintünk Appiah helyére visszakerül Castelletto, mindenki más marad.

A várható kezdőcsapat:

Lafont – Castelletto, Girotto, Pallois – Coco, Sissoko, Chirivella, Merlin – Blas – Guessand, Simon

Egymás elleni meccsek:

A szurkolók gyorsan el akarják felejteni a tavalyi évet a Lille-nél, ami valóban mélyrepülés volt, hamarosan beszélni fogok róla egy kicsit részletesen. Azért a kupagyőztessel szemben négy pontot tudtak szerezni, ez pedig jó eredménynek számít. A Nantes hazai pályán 1-0-ra kikapott, míg idegenben 1-1-et játszottak. Az őszi meccsen Burak Yilmaz és Ludovic Blas találtak be, míg a visszavágón Amadou Onana.

A kevés gól már megszokott a meccseiken, az elmúlt öt meccs egyikén sem tudtak kettőnél többet rúgni. Voltak korábbról gólgazdag meccseik, de ez már egy ideje megszakadt…

A Nantes otthonában, sorozatban négy meccs óta pont nélkül marad a hazai csapat, a Lille négyet nyert meg egymás után, ötödik meccsük pedig döntetlen lett.

Nagyon vissza kell menni az időben, ha hazai győzelmet szeretnénk látni. 2004-ben tudták legyőzni a Lille-t, azóta nem megy ellenük…

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.19.Ligue 1
nantes
0:1
lille
Ligue 1
2021.11.27.Ligue 1
lille
1:1
nantes
Ligue 1
2021.02.07.Ligue 1
nantes
0:2
lille
Ligue 1
2020.09.25.Ligue 1
lille
2:0
nantes
Ligue 1
2020.03.01.Ligue 1
nantes
0:1
lille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lille

Jó hangos sikerrel indított Paulo Fonseca a – szerintünk – meggyengült Lille padján. A gárda a nyáron sok alapjátékost vesztett, és a helyükre érkezők egyelőre nem sokat tettek le az asztalra, ezért – többek között ezért – azt gondoltuk, hogy a St. Etienne-t kiejtő Auxerre megnehezíti a dolgukat. Nem így történt, és a két és fél gól alatti eredmény is elmaradt.

A Lille korán már kétgólos előnyre tett szert, az első és a harmadik percben is gólt szereztek, és ezzel el is döntötték a meccset. A félidőben már 3-0 volt, a kérdés az volt, mennyinél állnak meg a hazaiak?

Betalált Benjamin André, Jonathan David, valamint az új fiú, Akim Zedadka is.

Több új is pályára lépett, úgy, mint Alexsandro, Zedadka, Cabella és Bayo.

Az előző szezonban a Lille egyik achilles-sarka az idegenbeli teljesítmény volt, mivel hétszer is vereséget szenvedtek az évben, néha olyan helyeken is, ahol győzniük kellett volna.

A gárdága ismét nevezhetik majd Timothy Weah-t és Gabriel Gudmundssont, akik a tavalyi szezon utolsó meccsén lettek kiállítva, legjobb tudomásom szerint egy meccset kaptak. A gárdának egy sérültje van, a nyáron megszerzett Jonas Martin.

Nincs feltétlenül szükség változtatásra, Yusuf Yazici és Bayo cserélhet helyet, ebben az esetben a török lenne a jobbszélső, míg Jonathan David felmenne csatárnak.

A várható kezdőcsapat:

Jardim – Zedadka, Fonte, Alexsandro, Djalo – B. André, Gomes – Yazici, Cabella, Bamba – David

Tippelde

Ez a Nantes egyelőre távol van attól, amelyik tavaly a nagyokkal is felvette a versenyt. Korai lenne ítélni, de talán idén nem futnak majd olyan jó szezont, mint legutóbb. Most épp nem megy nekik, és el sem kezdődött még az Európa-liga. Amikor már meg kell osztani a keretet, amikor rotálni kell, akkor fog kiderülni, mit tudnak a kanárik.

Szerintünk ezen a mérkőzésen esélyesebb a Lille, és a Nantes már a kupa megnyerése óta szenved, de egy mérkőzés alapján nem tudjuk kijelenteni, hogy Bambáék visszatértek.

Viszont botorság lenne másra fogadni, mint a vendégek győzelmére. Minden információ arra enged következtetni, hogy a Lille behúzza a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.57 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.66 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső