Fiorentina – Plzen: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 17.
Fiorentina
Teljesítmény:
D D V N V
  • Artemio Franchi
  • április 18. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Plzen
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap este még az olasz bajnokságban léptek pályára, csütörtökön már a nemzetközi porondon kell. A Fiorentina fárad, Vincenzo Italiano együttese döcög, ez jól látszik, de a Plzen elleni mérkőzésen a cél egyértelműen a továbbjutás, az elődöntőbe kerülés. A violák pontosan tudják, mennyire megterhelő fizikailag és mentálisan is egy ilyen idény, amikor több fronton kell versenyezniük. Tavaly az Olasz Kupában és az EKL-ben is fináléig jutottak, miközben a bajnokságban is küzdöttek a minél jobb helyezésért.

Most valami hasonlót kell végrehajtaniuk. A harmadik számú európai sorozatban a cseh Plzen lesz az ellenfelük, a mérkőzést 0-0-ról folytatják, az odavágón hiába volt egyértelműen jobb az olasz gárda, gólt nem sikerült szerezniük.

Már az előző körben is rezgett a léc a Fiorentinánál, így egyértelműen nem tudom kijelenteni, hogy Giacomo Bonaventura és társai lesznek ott az elődöntőben…

Jöjjön a Fiorentina – Plzen mérkőzés!

Fiorentina

Hétfőn este lépett pályára utoljára a Fiorentina, sok idejük tehát nem volt kipihenni magukat. A Serie A illetékesei nem először játsszák el ezt, és nem csak a Fiorentina szív a sorsolás miatt, az Atalanta ugyanúgy hétfő után csütörtökön kell, hogy pályára lépjen. Nem túl fair, de lehet, hogy van valami a háttérben, amiről én nem tudok.

Az biztos, hogy kevesebb idejük volt a pihenésre, mint ellenfelüknek, akik vasárnap játszottak utoljára. Lehet, nem tűnik soknak az az egy nap, de mindenképp az.

De hogy a fociról is beszéljek, a Fiorentina 1-1-es döntetlent játszott a Genoa ellen hazai pályán, hátrányból álltak fel Jonathan Ikone góljával, előtte – még a vendégek gólja előtt – Andrea Belotti találatát nem adták meg.

A döntetlennel a Fiorentina nem tudott kimászni a maga által ásott gödörből. Csak a tizedik helyen találhatók, a nemzetközi kupaszereplés kifejezetten messze, hét pontra jelenleg. Egyébként még talpon vannak a kupában is, az elődöntő első meccsét 1-0-ra megnyerték az Atalanta ellen.

Ami a bajnoki formájukat illeti: hét mérkőzés óta nyeretlenek…

A Plzent sem tudták legyőzni, holott teljes mértékben föléjük nőttek. De most a befejezésekkel vannak problémák, hiába vannak olyan csatárok a keretben, mint Andrea Belotti vagy Lucas Beltran.

Az előző körben a Maccabi Haifa is majdnem kiejtette őket, hazai pályán csak döntetlenre voltak képesek ellenük, és még a vereség is kinézett…

Ha már hazai meccsek: A csapat az utolsó öt mérkőzéséből egyet nyert meg, háromszor ikszelt, egyszer kikapott.

Sérültjük egy van, M’Bala Nzola nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Mandragora, Duncan – Ikone, Bonaventura, Gonzalez – Belotti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.04.11.Európa-konferencialiga
plzen
0:0
fiorentina
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Plzen

Vasárnap lépett pályára a Plzen együttese, és bár nagy bravúrral legyőzték a második helyen álló Slavia Prahát, sokkal közelebb nem kerültek az ezüsthöz. Még mindig tíz pont a hátrányuk velük szemben, tizenkettő a Spartával szemben.

Nem sok van már hátra a bajnokság alapszakaszából, a Plzen pedig bizonyosan a harmadik helyen zár. Utána meg majd meglátjuk…

Az EKL-ben küzdenek, mint disznó a jégen, legalábbis a Servette ellen küzdöttek, míg a csoportjukat olyan simán hozták le, hogy öröm volt nézni. Egyetlen pontot sem vesztettek, előzték a Dinamo Zagreb csapatát, az FC Asztanát és az FC Ballkanit is. Jó, nem ez volt a legnehezebb csoport, az is biztos…

Idegenben tizenöt meccs óta veretlenek, tavaly kaptak ki októberben a bajnokságban.

Az alábbi játékosok maradnak ki: Tomas Chory (eltiltás), Adekunle Durosinmi, Erik Jirka, Jan Sykora, Matej Valenta (sérülés). Kétséges továbbá John Mosquera szereplése.

A várható kezdőcsapat:

Jedlicka – Dweh, Hranac, Jemelka, Cadu – Kopic, Cerv, Kalvach, Sulc – Vydra, Kliment

Tippelde

Több fontos játékos sem fog rendelkezésre állni a vendégeknél, elsősorban Tomas Choryra gondolok. Nélküle sokkal nehezebb lesz, hiába az idegenbeli veretlenség.

A Fiorentina képzettebb és jobb csapat, igaz, messze nincsenek olyan jó formában, mint ellenfelük.

Fő tippek:

1.: Fiorentina győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső