Portugália – Svédország: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 19.
Portugália
Teljesítmény:
N N N N N
  • Estadio D. Afonso Henriques
  • Március 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Svédország
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy gondolom, egy barátságos válogatott meccsre tippelni folyamatosan nagy butaság, de alkalmanként azért meg lehet engedni magunknak. Főleg olyankor, amikor egyébként nem igazán van választék. Jól hangzik a Portugália – Svédország, lehet látványos és élvezetes, talán már emiatt is megéri követni majd a meccset.

A portugál tizenegynek ez egy nagyszerű erőfelmérő az EB előtt, nem sok alkalma lesz már Roberto Martíneznek, hogy felmérje, mit tud a csapata, kit vigyen, kit hagyjon otthon.

A másik oldal számára megint csak nem elhanyagolható tétje van a mérkőzésnek. Ez lesz ugyanis az új szövetségi kapitány, Jon Dahl Tomasson bemutatkozó meccse. Egy dán feladata lesz az, hogy felépítse a következő svéd csapatot. Mert hogy van mit felépíteni…

Portugália

Tökéletes selejtezőt hozott le Portugália, pedig sokan féltették ezt a csapatot Martíneztől. Butaság volt. Az egykori belga kapitány jött, látott, és egyelőre nagyon meggyőző. Portugália ugyanis tízből tíz meccset nyert meg a selejtezőben, mindegyik csatája gyakorlatilag annyira erős volt, hogy egy rossz szavuk sem lehet a fanyalgóknak. Mondanom sem kell, az élen végeztek, 36 rúgott és 2 kapott gól szintén egy erősen megsüvegelendő eredmény.

Tegyük azért hozzá, nem volt ez egy annyira erős csoport, tehát mielőtt itt szobrot emelnénk ennek a csapatnak vagy a spanyol edzőnek, vegyük észre, hogy egy hanyatlóban levő izlandi és bosnyák válogatott mellett a korábban csak szenvedő szlovákok, valamint a feltörekvő Luxemburg volt itt. És Liechtenstein.

Oké, a győzelmet nem kell megmagyarázni, ahogy a Nemzetek Ligája szereplésüket sem. Ugyan Spanyolország mögött csak a második helyen végeztek, az irány jónak mondható.

A mostani keretben ismét helyet kaptak régi rutinos rókák és a nemzeti csapat új vezérei egyaránt. Itt van Cristiano Ronaldo és Pepe, a fiatalok közül pedig Antonio Silva vagy Francisco Conceicao, aki apja után szintén magára húzhatja a nemzeti mezt.

Martíneztől azt várom, hogy már erőteljesen teszteli, kiben bízhat, ki utazhat majd vele az EB-re, szóval nem lesz itt semmi barátságos ebben a mérkőzésben.

A teljes keret:

Kapusok: Diogo Costa, José Sa, Rui Patricio

Védők: Antonio Silva, Diogo Leite, Goncalo Inacio, Joao Mario, Joao Cancelo, Diogo Dalot, Pepe, Nelson Semedo, Nuno Mendes, Raphael Guerreiro, Ruben Dias, Toti Gomes

Középpályások: Bruno Fernandes, Joao Palhinha, Joao Neves, Matheus Nunes, Otavio, Ruben Neves, Vitinha, Bruma, Bernardo Silva

Támadók: Cristiano Ronaldo, Trincao, Francisco Conceicao, Goncalo Ramos, Joao Felix, Jota Silva, Rafael Leao

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – J. Cancelo, Dias, Leite, Guerreiro – J. Palhinha, R. Neves – B. Silva, B. Fernandes, R. Leao – C. Ronaldo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.14.Nemzetek Ligája
portugália
3:0
svédország
Nemzetek Ligája
2020.09.08.Nemzetek Ligája
svédország
0:2
portugália
Nemzetek Ligája
2017.03.28.Barátságos Mérkőzés
portugália
2:3
svédország
Barátságos Mérkőzés
2013.11.19.Vb-selejtező 2014
svédország
2:3
portugália
Vb-selejtező 2014
2013.11.15.Vb-selejtező 2014
portugália
1:0
svédország
Vb-selejtező 2014
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Svédország

Nagyon régóta szerették volna, hogy Janne Anderson távozzon a szövetségi kapitányi pozícióról, az újabb kudarc után nem is volt maradása az edzőnek. Érdekeset húzott aztán a főnökség, mert egy dán mestert neveztek ki az együttes élére, a Blackburnnel – nem túlzás – megbukó Jon Dahl Tomasson érkezett. Nem idegen számára a svéd közeg, hiszen mielőtt a Championshipbe szerződött, ő volt a Malmö edzője.

Ebben a svéd csapatban sokkal több van, mint amit az utolsó időkben felmutattak. Elképesztő minőségű játékosaik vannak, és folyamatosan tűnnek elő a semmiből. Nemrég még Viktor Gyökeres nevét sem tudta senki, most meg már portugál gólkirály lesz. De említhetnénk még Alexander Isakot, Anthony Elangát, Dejan Kulusevskit vagy Jens Cajuste-öt. Ők mind megtalálhatók Tomasson keretében.

Svédország számára ez a meccs nem jelent semmit. Nem készülnek semmire, egyszerűen megkezdik a munkát, fel kell építeni egy ütőképes svéd csapatot, amely ismét ki tud jutni világeseményekre. Ne feledjük, lemaradnak a mostani EB-ről (csak harmadikok lettek Belgium és Ausztria mögött), lemaradtak Katarról (az osztályozó döntőjében 2-0-ra kikaptak Lengyelországtól), szóval a közönség ki van éhezve a sikerre.

A teljes keret:

Kapusok: Viktor Johansson, Kristoffer Nordfeldt, Robin Olsen

Védők: Ludwig Augustinsson, Hjalmar Ekdal, Gabriel Gudmundsson, Isak Hien, Emil Holm, Emil Krafth, Victor Lindelöf, Carl Starfelt, Linus Walqvist

Középpályások: Jens Cajuste, Emil Forsberg, Samuel Gustafson, Jasper Karlström, Hugo Larsson, Gustaf Nilsson, Simon Olsson, Jacob Ondrejka, Anton Saletros, Mathias Svanberg

Támadók: Viktor Gyökeres, Alexander Isak, Anthony Elanga, Dejan Kulusevski

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Krafth, Lindelöf, Ekdal, Augustinsson – Kulusevski, Cajuste, Gustafson, Larsson – Gyökeres, Isak

Tippelde

Nem szeretünk barátságos meccsekre tippelni, azt javaslom, ti is fokozott óvatossággal tegyétek. Amit a két csapatról el lehet most mondani az az, hogy egyikük sem fogja félvállról venni, és hogy mindketten minőségi kerettel rendelkeznek. Aztán ebből bármi lehet, de az esélyek alapján egy meggyőző hazai győzelmet nézünk ki belőle.

Fő tippek:

1.: Portugál győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Rafael Leao bármikor szerez gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső