Wales – Finnország: Fogadási Tippek és EB-selejtező Előzetes – 2024.03.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 19.
Wales
Teljesítmény:
D D N N N
  • Cardiff City Stadium
  • Március 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Finnország
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét talán legizgalmasabb vagy legérdekesebb selejtezője következik. Valójában talán mindkét csapat megérdemelné, hogy ott legyen az EB-n, ám tudjuk, hogy ez nem jöhet össze. Valamelyikük most búcsúzik, és könnyen lehet, hogy a másik sem jut ki.

A Wales – Finnország mérkőzéssel folytatjuk, akik mostanság feljövőben vannak, Wales ott volt az előző világbajnokságon például, de előtte is jó pár világeseményen láthattuk őket. Markku Kanerva pedig Finnországot hozta fel, melynek eredményeképp 2021-ben ők is kijutottak egy kontinensviadalra. És most itt az esély, hogy ezt megismételjék.

Wales

Ideiglenesen érkezett Rob Page, de itt ragadt. A korábbi MU – és walesi – legenda, Ryan Giggs irányította a csapatot, de egy botránya miatt előbb háttérbe vonult, majd hivatalosan is leköszönt pozíciójáról, Page pedig azóta itt van, és teszi a dolgát. Elég jól.

A walesi futball az egyik legjobb időszakát éli, mint mondtam, folyamatosan ott vannak a nagyobb tornákon, de most egy kissé bajba kerültek azzal, hogy selejtezős csoportjukban nem sikerült az első vagy második helyet megcsípni. Törökország és Horvátország végzett előttük, Örményországot és Lettországot tudták megelőzni. Elszúrták, kétségtelen, de még lehet javítani, köszönhetően az NL-nek.

Ahol egyébként legutóbb az A-ligában szerepelhettek, igaz, nem túl fényesen. A Hollandiával, Belgiummal és Lengyelországgal egy csoportban levő Cymru nagyon simán pottyant ki a legfelsőbb osztályból, egyetlen döntetlent értek csak el.

A hazai szurkolók azért bizakodók, Page ugyanis megint egy bivalyerős keretet hozott össze, melyből egyáltalán nem hiányzik a nyáron visszavonult Gareth Bale.

A keret egésze idegenlégiósként dolgozik, főleg Angliában találkozhatunk velük. Nem csupán az élvonalból szemezgetett Page, de ne higgyük, hogy a másodosztályban levő játékosok (mint mondjuk a nagyszerű szezont futó Nathan Broadhead) gyengíti a minőséget, sőt.

A szövetségi kapitány 28 főt választott ki, és befért az az Aaron Ramsey, aki csapatkapitánya ennek az együttesnek, de sorozatos sérülései miatt szeptember óta alig játszott. Nem valószínű, hogy rá fogják felépíteni a csapatot, de tapasztalatával sokat segíthet a sikeres elődöntő megvívásában.

A teljes keret:

Kapusok: Wayne Hennessey, Danny Ward, Tom King, Adam Davies

Védők: Ben Davies, Joe Rodon, Joe Low, Chris Mepham, Ben Cabango, Neco Williams, Jay DaSilva, Connor Roberts, Wes Burns

Középpályások: Ethan Ampadu, Josh Sheehan, Dylan Levitt, Jordan James, Charlie Savage, Harry Wilson, Aaron Ramsey, David Brooks

Támadók: Nathan Broadhead, Rabbi Matondo, Daniel James, Liam Cullen, Rubin Colwill, Brennan Johnson, Kieffer Moore

A várható kezdőcsapat:

Ward – Roberts, Roberts, Mepham, Davies – Broadhead, Wilson, Ampadu, Williams – Johnson, Brooks

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.01.Barátságos Mérkőzés
finnország
0:0
wales
Barátságos Mérkőzés
2020.11.18.Nemzetek Ligája
wales
3:1
finnország
Nemzetek Ligája
2020.09.03.Nemzetek Ligája
finnország
0:1
wales
Nemzetek Ligája
2013.11.16.Barátságos Mérkőzés
wales
1:1
finnország
Barátságos Mérkőzés
2009.10.10.Vb-selejtező 2010
finnország
2:1
wales
Vb-selejtező 2010
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Finnország

Ugyan a világbajnokság még továbbra is várat magára, legutóbb Finnországnak végre sikerült kijutnia egy kontinenstornára, az EB-n pedig nem vallottak szégyent. Ugyan hamar, már a csoportkör során kiestek, de emelt fővel távozhattak.

Most itt az esély az ismétlésre, és Markku Kanerva azon van, hogy öt nap múlva (az elődöntőtől számítva) döntőt vívhasson a finn nemzeti tizenegy. Finnországnak kevésen múlt, hogy nem tudott kijutni egyenes ágon, hiszen közvetlenül Dánia és Szlovénia mögött fejezték be a selejtezőt, négy ponttal lemaradva tőlük. Jártak az élen is, így még jobban zavarhatja őket a kudarc.

A Nemzetek Ligájában is elmaradt a várt áttörés, a B-ligában Bosznia mögött a második helyen végeztek, tehát jövőre is itt maradnak, nem kerülnek fel a legjobb csapatok közé. Persze ami késik, nem múlik.

Hogy őszinte legyek, Kanerva mostani kerete egyáltalán nem lepett meg, a szokásosnak mondható csapattal készül majd az elődöntőre.

Miután a finnek Cardiffban játszanak, nézzük meg az idegenbeli statisztikájukat mostanság:

Kikaptak Dániától és Szlovéniától idegenben, verték Észak-Írországot, Kazahsztánt és San Marinot.

A teljes keret:

Kapusok: Viljami Sinisalo, Lukas Hradecky, Jesse Joronen

Védők: Robert Ivanov, Richard Jensen, Arttu Hoskonen, Nikolai Alho, Jere Uronen, Pyry Soiri, Miro Tenho, Matti Peltola

Középpályások: Robert Taylor, Glen Kamara, Rasmus Schüller, Robin Lod, Ilmari Niskanen, Kaan Kairinen, Anssi Suhonen

Támadók: Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo, Benjamin Källman, Daniel Hakans, Oliver Antman, Fredrik Jensen, Marcus Forss

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Alho, Tenho, Ivanov, Peltola – Taylor, Kamara, Kairinen, Hakans – Pohjanpalo, Pukki

Tippelde

Kemény meccsre számítok, nem igazán a gólok fognak dominálni véleményem szerint. Esélyesebbnek gondolom a walesieket, de ebben a finn csapatban is van fantázia…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső