Venezuela – Olaszország: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 19.
Venezuela
Teljesítmény:
V D D N D
  • Chase Field
  • Március 21. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Olaszország
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következzen egy újabb barátságos mérkőzés, amely tippelés szempontjából valamelyest könnyebb, mint bármelyik másik a mai napon. Amerikában fog haknizni Luciano Spalletti csapata, az olasz válogatott, amely előbb Venezuelával, aztán Ecuadorral mérkőzik meg az Egyesült Államokban.

Az olaszok számára a cél az, hogy egy erős csapatot alakítsanak ki az EB-re, ne feledjük, címvédőként érkeznek majd a kontinenstornára. Venezuela pedig továbbra is azon van, hogy ott legyen majd 2026-ban a VB-n, plusz hamarosan indul majd a Copa America is…

Jöjjön a Venezuela – Olaszország találkozó!

Venezuela

Venezuela a legutolsó két világbajnoki selejtező során (2022-ben és 2018-ban) egyaránt az utolsó helyen végzett, és ez már elegendő volt ahhoz, hogy bekategorizálhassák őket azon csapatok közé, akik sosem fognak kijutni VB-re. Erre szeretnének most rácáfolni a csapatnál, az egy éve a csapatot átvevő Fernando Batista képes volt kirángatni a megszokott mocsárból a venezuelai nemzeti tizenegyet.

Persze korai lenne még örömködniük, ám, ha most ránéznek a táblázatra, akkor azt láthatják, hogy nem, nem az utolsó helyen állnak, mint ahogy azt már megszokták, hanem a negyediken. Hat meccs után a válogatott egyszer kapott ki, mérlegük két győzelem, három döntetlen és egy vereség.

Többek között Brazíliával is ikszeltek, ami igazán nagy szó. Utoljára decemberben játszottak felkészülési meccset, Kolumbia ellen kaptak ki 1-0-ra.

A venezuelai csapat számára is főpróba ez a mostani meccs, mivel júniusban kezdődik a Copa America, ahol az együttes nem szeretne leszerepelni. Egyébként egy négyes csoportba kerültek Jamaikával, Ecuadorral és Mexikóval.

A keret több játékosa nekünk is ismerős lehet, Sergio Cordova, Salomon Rondon vagy Tomas Rincon nevét európai meccseken is hallhattuk.

A teljes keret:

Kapusok: Rafael Romo, Alain Baroja, Joel Graterol, José Contreras

Védők: Alexander Gonzalez, Jon Aramburu, Miguel Navarro, Nahuel Ferraresi, Wilker Angel, Christian Makoun, Carlos Vivas, Renné Rivas

Középpályások: Teo Quintero, José Martínez, Tomas Rincon, Daniel Pereira, Cristian Casseres, Bryant Ortega, Jesus Bueno, Telasco Segovia, Darwin Machis, Matias Lacava, Jefferson Savarino, Romulo Otero, Jhon Murillo, Kervin Andrade

Támadók: Jovanny Bolivar, Salomon Rondon, Jhonder Cadiz, Sergio Cordova, Jan Hurtado

A várható kezdőcsapat:

Romo – Gonzalez, Makoun, Angel, Navarro – Savarino, Martínez, Otero, Rincon – Cordova, Rondon

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Olaszország

Három újoncot hívott meg csapatába Luciano Spalletti, az olasz válogatott mestere. Egyrészt a Torino védőjét/középpályását, Raoul Bellanovát hívta meg, mellette pedig a nigériai gyökerekkel rendelkező Michael Folorunshot (Verona), valamint Lorenzo Luccát (Udinese).

A Napoli egykori edzője ezúttal is egy bő keretet állított össze, de ez az olaszoknál nem meglepő. A válogatott lemaradt Katarról, sorozatban már két Vb-re nem tudtak kijutni, nyilván ez frusztrálja a szurkolókat, főleg azután, hogy amúgy az EB-t meg megnyerték legutóbb.

A Ventura-érában hatalmas felháborodást keltett ez anno, de Roberto Mancininek meg tudták (volna) bocsátani. Csakhogy Mancini meg lelépett Szaúd-Arábiába…

Ekkor jött Spalletti, aki végül kivezette a csapatot az EB-re, de nem volt ez egyszerű. Az utolsó fordulóban Ukrajna ellen majdnem megégették magukat, és végül ugyanannyi ponttal végeztek, mint északkeleti szomszédaink. Mivel azonban azt megelőzően legyőzték Ukrajnát, ők végeztek előrébb.

Vannak, akik nem lehetnek itt sérülés miatt, többek között Domenico Berardi, akinek az achillese szakadt el, emiatt pedig nem csak erről a mérkőzésről, de magáról a tornáról is le fog maradni. Nincs itt Ciro Immobile, valamint Gianluca Scamacca sem a támadók közül, emiatt várhatóan Mateo Retegui fog kezdeni Chiesával és Zaccagnival.

Alapjáraton ez egy erős csapat, amely képes legyőzni Venezuelát, azonban kérdés, hogy egy erősebb válogatott ellen mire mennének.

Azt már láttuk, korábban mire mentek, Angliától 3-1-re kaptak ki például. Szóval a legutolsó öt meccsükből kiindulni nem igazán lehet: Győzelem Ukrajna, Málta és Észak-Macedónia ellen, iksz Ukrajnával, vereség Angliától.

A teljes keret:

Kapusok: Marco Carnesecchi, Gianluigi Donnarumma, Alex Meret, Guglielmo Vicario

Védők: Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Raoul Bellanova, Alessandro Buongiorno, Andrea Cambiaso, Matteo Darmian, Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Giorgio Scalvini, Destiny Udogie

Középpályások: Nicolò Barella, Giacomo Bonaventura, Michael Folorunsho Davide Frattesi, Jorginho, Manuel Locatelli, Lorenzo Pellegrini

Támadók: Federico Chiesa, Lorenzo Lucca, Riccardo Orsolini, Giacomo Raspadori, Mateo Retegui, Mattia Zaccagni, Nicolò Zaniolo

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Udogie – Frattesi, Jorginho, Barella – Chiesa, Retegui, Zaccagni

Tippelde

Venezuela erősödött, nem is kérdés, de azért nincsenek még az olaszok szintjén. Biztos, hogy mindkét szakvezető sokat fog változtatni, próbálkozik majd különféle taktikai és játékoselemekkel, ami miatt a jó játék nem feltétlenül biztos pont.

Fő tippek:

1.: Olasz győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső