Watford – Southampton: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 26.
Watford
Teljesítmény:
D N N D D
  • Vicarage Road
  • Január 28. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk az angoloknál, de sorozatot váltunk. A Championship helyett most az Angol Ligakupa következik, amelynek negyedik fordulójából – ma – két mérkőzést hoztunk. Az egyik majd a Liverpool – Norwich lesz, ami sima egyesnek tűnik, de mivel Szoboszlai Dominik talán már újra pályán lehet, nem akarjuk kihagyni. A másik pedig most következik, ez lesz a Watford – Southampton.

Két másodosztályú együttes, két egész jó formában levő együttes. Ám kettejük közül csak egy mehet tovább, ahogy várhatóan kettejük közül csak az egyik kerül fel majd a PL-be. Vagy egyik sem.

A Watford a kiesése óta sokat gyengült, a keret nagyban megváltozott, és ez nagyjából igaz a szentekre is, ám Russell Martin csapata jól tudta pótolni legnagyobb távozóit, így a mérkőzésnek egyértelműen ők az esélyesei.

Watford

Mielőtt a csapat formájáról ejtenénk néhány szót, beszéljünk a keret változásairól a télen. Merthogy vannak változások érkezők és távozók tekintetében is. Kölcsönben lelépett a csapattól Imran Louza, érdekesség, hogy egy élvonalbeli francia csapat, a Lorient vette őt kölcsön, illetve eladták az ősszel kevés játéklehetőséget kapó Rhys Healey-t a Huddersfieldnek.

Csatár helyett hoztak egy másikat, és véleményem szerint minőségi cserét hoztak össze, ugyanis a Nottinghamben nem igazán játszó Emmanuel Dennis érkezett kölcsönbe. Neki nem lesz ismeretlen terep a Vicarage Road, korábban már játszott itt, 37 mérkőzésen 10 gólt szerzett. A nigériai jelentős játékhiánnyal küzd, miután a Basaksehir együttesében eltöltött fél év alatt csak nyolc alkalommal lépett pályára, gólt nem szerzett.

A Watford a negyedik körbe úgy jutott, hogy a harmadik fordulóban az alattuk levő Chesterfieldet verték meg vérrel és izzadsággal. A negyedosztályú ellenfél előnyben volt, a darazsak a hajrában egyenlítettek Mileta Rajovic góljával, Tom Dele-Bashiru pedig a 95.-ben szerezte a győztes találatot.

Nem mondhatni, hogy Valerien Ismael csapata kiemelkedő formában lenne, az elmúlt öt meccsükből egyet nyertek meg, kétszer ikszeltek, kétszer kikaptak.

Három játékos nem játszhat, Ken Sema, Edo Kayembe és Jeremy Ngakia.

A várható kezdőcsapat:

Hamer – Dele-Bashiru, Porteous, Hoedt, Morris – Livermore – Matheus Martins, Chakvetadze, Koné, Asprilla – Rajovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.09.Championship
watford
1:1
southampton
Championship
2022.07.23.Barátságos Mérkőzés
watford
0:0
southampton
Barátságos Mérkőzés
2022.03.13.Premier League
southampton
1:2
watford
Premier League
2021.10.30.Premier League
watford
0:1
southampton
Premier League
2020.06.28.Premier League
watford
1:3
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Styles Callum lehetséges átigazolása után jutott még egy hír, ami a Championshipet egy magyar játékossal köti össze. Russell Martin szemet vetett az MTK csapatkapitányára, a válogatottban is bemutatkozó Kata Mihályra, lehetséges, hogy újabb játékossal bővül az angliai magyar-kontingens.

Egyelőre azonban ez csak pletyka, viszont tudok mondani konkrét átigazolást is a szentek háza tájáról. A Bournemouth középpályása, Joe Rothwell kölcsönben csatlakozott a feljutni vágyó Sotonhoz.

Ennyit az átigazolásokról, beszéljünk most a formáról!

A Southampton a Championshipben a második helyre hajt, és jó esélyük van megszerezni azt, az Ipswichről azt tartják, előbb vagy utóbb kipukkadnak, és akkor képbe kerülhet Martin csapata.

Az FA Kupában ők a szintén alacsonyabb ligában játszó Wallsallt kapták, Ryan Fraser duplázni tudott, betalált Sekou Mara és Ché Adams is, könnyen jutottak tehát a negyedik körbe.

Nem igazán lehet kritizálni az együttes elért eredményeit, huszonegy meccs óta veretlenek, szeptemberben kaptak ki utoljára.

Idegenben a legutóbbi öt találkozójukból kettőt nyertek meg, háromszor ikszeltek.

Hiányzók: Joe Aribo (ANK), Samuel Edozie, James Bree, Kamaldeen Sulemana, Juan Larios, Ross Stewart (sérülés).

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Manning – Rothwell, Charles, S. Armstrong – A. Armstrong, Adams, Alcaraz

Tippelde

Mérföldekkel jobb csapat a Soton, mint a Watford, ez minden eredményen látszik. Az ősszel a szentek nem tudtak győzni a Vicarage Roadon, csak ikszeltek, ezen fognak most javítani.

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Gól az első félidőben

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dream.bet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső