Real Betis – Glasgow Rangers: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.12.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 13.
Real Betis
Teljesítmény:
D N D V N
  • Benito Villamarín
  • December 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Glasgow Rangers
Teljesítmény:
N N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt hiszem, a rengeteg csütörtöki mérkőzés közül kiemelkedik ez a mostani. Nem csak azért, mert két jó, patinás, nagy múlttal rendelkező együttes találkozik egymással, hanem azért is, mert a mérkőzésnek hatalmas tétje van. Az Európa-liga C csoportjában még semmi nem dőlt el, egyedül csak annyi, hogy az Aris Limassol már nem juthat tovább. De egyébként az EKL-re még nekik is van esélyük.

Jelen pillanatban a Real Betis vezeti csoportját, azonban, ha most is kikapnak, akkor könnyen búcsúzhatnak az EL-től. Mindössze egy pont választja el őket mostani ellenfelüktől, kettő a harmadik helyen álló Sparta Prahától, akik két hete meg is verték Willian Joséékat.

Nem is kezdenék bele, milyen lehetséges végkimeneteli vannak ennek a csoportnak, inkább elmondom, hogy az online sportfogadás szakértői milyen szorzókkal számolnak.

A Quickwinnél 1.80 a hazai siker, 4.00 a döntetlen, 4.50 a skót győzelem.

Jöjjön a Real Betis – Glasgow Rangers mérkőzés!

Real Betis

Alaposan elszúrták Manuel Pellegriniék két hete, most hátra dőlve várhatnák a Glasgow Rangerst, helyette – mivel kikaptak a Sparta Praha otthonában 1-0-ra – izgulhatnak, meglesz-e a továbbjutás.

Aminek lehet örülni, az az, hogy legalább a sorsuk a kezükben van. Egy döntetlen is elég, ám az nem feltétlenül hozna csoportelsőséget, mert a Sparta Praha még beleköphet a levesbe.

Ergo Iscoéknak a győzelem jó csak úgy igazán, ezzel elkerülhetik a rájátszást, pihenhetnek, és várhatják a következő szakaszt.

Könnyen lehet, hogy – a feszített menetrend ellenére – Pellegrini feladja azt az elvét, hogy egy felforgatott csapatot küld ki. Ahol Willian José, Ayoze Perez vagy Isco csak a kispadon ülnek.

Kell a győzelem, és mivel az első fordulóban a Rangerstől kikaptak, tudhatják, hogy a skótok kemény ellenfélnek számítanak.

A hétvégén a Real Madrid ellen ikszeltek, ami remek eredmény, Aitor Ruibal bombagólja után még a győzelemre is megvolt az esélyük, a királyiaknál éveket lehúzó Isco fejese a hosszabbításban a kapufán csattant.

Nincs változás a sérültek terén, vagyis William Carvalhora, Youssouf Sabalyra, Marc Bartrára, Nabil Fekirre és Claudio Bravora nem számíthat a dél-amerikai vezetőedző.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Bellerín, Pezzella, Roca, Miranda – Rodriguez, Guardado – Pérez, Isco, Abde – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.21.Európa-liga
rangers
1:0
real betis
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Glasgow Rangers

Brendan Rodgers együttese esélyt kapott arra, hogy nyílttá tegye a bajnokságot, miután egymeccses lemaradásuk van a Celtic mögött, de a zöld-fehér rivális a hétvégén kikapott, így az ötpontos hátrányt kettőre lehet csökkenteni.

A Rangers maga is lejátszotta hétvégén a soros meccsét, a Dundee FC ellen úgy nyertek 3-1-re, hogy a találkozó első félidejében már kialakult a végeredmény, plusz a szünet előtt Cifuentest kiállították. A csapat góljait Cyriel Dessers, James Tavernier és Abdallah Sima szerezték.

Ami az Európa-ligát illeti, botlottak, nem is egyszer, és számomra meglepő, hogy ilyen teljesítménnyel van esélyük még a csoportelsőségre is.

Kikaptak az Aristól, majd ikszeltek velük, ahogy ikszeltek a Prágával is, mielőtt le tudták volna otthon győzni őket. Idegenben konkrétan csak a Betis tudott nyerni a négy csapat közül, egészen elképesztő, hogy a Rangers egy ponttal áll ezen a tabellán, de ami még furcsábbá teszi a dolgokat: egy gólt rúgtak ezen a két meccsen…

A csapatból Tom Lawrence, Nicolas Raskin és Danilo fognak hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Butland – Tavernier, Souttar, Davies, Barisic – Cifuentes, Lundstram – Cantwell, Lammers, Sima – Dessers

Tippelde

Egy ereje teljében levő, hosszú ideje veretlen csapat a Betis, mármint a bajnokságban veretlenek, no meg hazai pályán is egy jó ideje. Elképzelhetetlennek tartom, hogy legalább egy döntetlent ne hozzanak össze, de ha tényleg kiküldi Pellegrini a pályára a legjobbakat, a győzelem sem irreális elvárás…

Tippjeink a következők:

1.: Real Betis győzelem

2.: Real Betis győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső