Napoli – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 26.
Napoli
Teljesítmény:
V D N V D
  • Diego Armando Maradona
  • április 28. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lesznek jó meccsek vasárnap is, kezdésként most onnan hoztam egyet. A Napoli fogadja hazai pályán az AS Roma csapatát, a Serie A 34. fordulójának egyik legjobb találkozója van kilátásban. A Napoli címvédőként csak a középmezőnyben, de még odaérhetnek valamelyik kupához, az AS Roma edzőváltása után megtáltosodott és ott akar lenni a Bajnokok Ligájában.

Mondjuk a hétvégén kellett volna nagyot lépniük előre, de megtorpantak. Hatalmas meglepetésre.

Így most már nem csak a BL van messzebb, hanem a riválisok is közel.

Ellenfelük csalódást nyújt a drukkereknek, akik persze nem akarnának újabb 33 évet várni egy bajnoki címre. Lehet, hogy annyit nem kell, de egyet most még biztosan, hiszen a Serie A bajnoka már megvan.

Jöjjön a Napoli – AS Roma találkozó!

Napoli

Mielőtt elhitték volna a Napoli drukkerei, hogy Francesco Calzonával majd minden rendbe jön, az ellenfelek megmutatták nekik, mennyire nagyot tévedtek. A Napolinál nincs rendben semmi, a címvédő árnyéka tavalyi önmagának. Igaz ez úgy összességében a csapatra, és igaz ez egyénekre is. Volt néhány fellángolása a kulcsembereknek, mint Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia vagy Victor Osimhen, de tavalyi magukhoz képest ez a teljesítmény semmi.

Nem hiába csak a közvetlen élmezőny alatt foglalnak helyet, és egyáltalán nem biztos, hogy indulhatnak majd bármelyik európai kupában.

Úgy meg főleg nem, ha kiesőjelöltek ellen kapnak ki…

A hétvégén ez történt, az Empoli verte meg őket 1-0-ra. Bár minőségi támadói vannak a Napolinak, gólerős középpályások, jól fejelő védők, mindössze egy kaput eltaláló lövésük volt.

Még nem kell teljesen lemondaniuk Európáról, a hetedik hely már EKL-indulást jelent, ami most három pontra van tőlük. Az Európa-liga öt pontra, az már kicsit neccesebb.

Egy biztos: nincs lehetőségük hibázásra. Csakhogy otthon sokszor hullajtottak már pontot, mérlegük 6-5-5.

Az együttes egyetlen sérültje Mathias Olivera.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, M. Rui – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratkshelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.23.Serie A
roma
2:0
napoli
Serie A
2023.01.29.Serie A
napoli
2:1
roma
Serie A
2022.10.23.Serie A
roma
0:1
napoli
Serie A
2022.04.18.Serie A
napoli
1:1
roma
Serie A
2021.10.24.Serie A
roma
0:0
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Másfél héttel ezelőtt az Udinese elleni mérkőzés közben Evan Ndicka összeesett. Szerencsére kiderült, nincs akkora gond, az elefántcsontpartira viszont most vár egy kis kihagyás, pár vizsgálat, hogy megbizonyosodjanak róla, tényleg visszamehet a pályára.

Ami pedig az udineiek elleni meccset illeti, tegnap este bepótolták a maradék időt, és Daniele De Rossi együttese győzött. Köszönhetően annak, hogy a hosszabbítás végén Bryan Cristante bevette a kaput.

Ezzel az AS Roma megerősítette ötödik helyét a tabellán, ami – az új szabályoknak köszönhetően – már biztosan Bajnokok Ligáját ér. Nem kell tehát feltétlenül arra törekedni, hogy megelőzzék a Juventust vagy a Bolognát. Főleg, hogy utóbbi ellen a hétvégén 3-1-re kikaptak.

A lényeg az, hogy maguk mögött tartsák az Atalantát, a Laziot meg a többieket.

Közben az EL-ben is mennek előre, már az elődöntőhöz értek, ahol majd az idén még egyetlen vereséget sem számláló Bayer Leverkusen lesz az ellenfelük.

Idegenben mérlegük hat győzelemből, négy döntetlenből és hat vereségből áll.

A keretben Evan Ndicka mellett Romelu Lukaku nem bevethető, illetve Diego Llorente, valamint Leandro Paredes eltiltottak lesznek.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Celik, Mancini, Smalling, Angelino – Bove, Cristante, Pellegrini – Dybala, Abraham, El Shaarawy

Tippelde

Kissé tartalékosabb lesz a Roma a vártnál, de még ez a csapat is bőven elég lehet a címvédőhöz. Merthogy a Napoli közel sem olyan erős, mint volt tavaly. A hazai pálya nekik szinte nem is előny, a Maradonában csak küszködnek.

Fő tippek:

1.: AS Roma győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Immáron a 20BET-nél is elérhető a Cashout funkció! Ha nem érzed biztosnak a tipped, add el azt a fogadóirodának!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső