Sheffield United – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 18.
Sheffield United
Teljesítmény:
N V V D V
  • Bramall Lane
  • Január 21. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
V D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap is két mérkőzést rendeznek az angol első osztályú bajnokságban, és mi mindkettőnél ott leszünk. A Sheffield United fogadja otthon a West Hamet. Országos kettes lenne, de mint láttuk, a West Hamnek is megvannak a maga gondjai. Mondjuk az, hogy kiestek az FA Kupából egy másodosztályú csapat ellen. Ciki…

David Moyesnak és legénységének meg kell mutatnia, hogy egyszeri botlásról volt szó, és bizonyítaniuk kell az újonc ellen. Főként azért, mert végre jó helyen állnak a bajnokságban, és ezt nem kéne elszúrni, mint ahogy tavaly elrontották.

Az edzőt váltó Sheffieldnek van esélye a pontszerzésre, de azért inkább a WHU sikerére számítanak a fogadóirodák.

Jöjjön a Sheffield United – West Ham United mérkőzés!

Sheffield United

Nem annyira könnyű télen megerősíteni egy keretet, márpedig erre nagy szüksége volna a Sheffield Unitednak. A nemrég edzőt váltó együttesnél megindultak a változtatások, Bénie Traoré kölcsönben távozott a Nantes-hoz, míg Ben Brereton Díaz a Villarrealból érkezett szintén kölcsönben. Utóbbi tavalyig a Blackburn meghatározó játékosa volt a másodosztályban, nem lesz tehát neki ismeretlen terep a Sheffield meg az angol légkör, mondjuk a Championshipet a PL-re váltani már lehet, hogy nagy lépés lesz számára.

Ha már edzőváltás: Paul Heckingbottom helyére visszajött Chris Wilder, a mester érkezése óta négy pontot gyűjtött hat meccsen, ami nem túl sok. Ikszelni tudtak az Aston Villával, illetve legyőzték a Brentfordot.

Utoljára a Manchester Citytől kaptak ki 2-0-ra, valamint továbbjutottak az FA Kupában, a harmadosztályban szereplő Gillinghamet 4-0-ra verték. Ezen a meccsen mutatkozott be amúgy Díaz, de nem ő volt a sztár, hanem Will Osula és James McAtee, mindketten dupláztak.

A tabellán az utolsó helyet foglalják el, bennmaradási esélyeik minden egyes nem győztes mérkőzéssel csökkennek. Lemaradásuk a még bennmaradó helyen levő Evertonnal szemben nyolc pont.

Hazai mérlegük 2-1-7, csak otthon tudtak bajnokit nyerni.

Jó pár játékosuk felépült, és további visszatérőket lehet majd köszönteni vasárnap: Auston Trusty, Anel Ahmedhodzic, George Baldock, Jayden Bogle is ott lehet a pályán.

Hiányzik még mindig Daniel Jebbison, Tom Davies, John Egan, Max Lowe és Chris Basham, valamint az ANK miatt Anis Ben Slimane és Yasser Larouci sem lesz ott.

A várható kezdőcsapat:

Foderingham – Baldock, Ahmedhodzic, Robinson, Trusty – Hamer, Vini Souza – McAtee, Archer, Díaz – McBurnie

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Premier League
west ham
2:0
sheffield united
Premier League
2021.02.15.Premier League
west ham
3:0
sheffield united
Premier League
2020.11.22.Premier League
sheffield united
0:1
west ham
Premier League
2020.01.10.Premier League
sheffield united
1:0
west ham
Premier League
2019.10.26.Premier League
west ham
1:1
sheffield united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Kínos, de a West Ham az FA Kupa harmadik fordulójában már ki is esett. Nem lenne ez ciki, ha az ellenfél a City, a Pool vagy az Arsenal lett volna, de nem, ők a másodosztály egyik középcsapatától, a Bristol Citytől kaptak ki. Az első meccs 1-1 lett, a megismételt találkozón pedig a Bristol 1-0-ra nyerni tudott. A meccs második félidejében Said Benrahma kapott piros lapot, ami még jobban megnehezítette David Moyesék dolgát, nem is jött össze az egyenlítés.

Pedig mostanában a WHU jó formát mutatott, a bajnokságban például a hatodik helyet foglalják el, mérlegük 10-4-6, és az utolsó öt meccsükön a megszerezhető pontok kétharmadát, vagyis tíz pontot begyűjtötték.

Utolsó bajnokijukon a Brightonnal ikszeltek, a meccs gól nélküli döntetlennel ért véget.

Idegenben az együttes ötször győzött, egyszer ikszeltek, négyszer kaptak ki.

Változás egyelőre nincs, viszont sérültek, hiányzók vannak: Lucas Paqueta, Michail Antonio, Jarrod Bowen is sérült, Vlad Coufal és Konstantinos Mavropanos azonban visszatérhet. AZ ANK miatt Mohammed Kudus és Nayef Aguerd sem játszik.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson – Ward-Prowse, Alvarez – Cornet, Benrahma, Fornals – Ings

Tippelde

Ezúttal elég soványnak tűnik a West Ham támadógépezete, a legfontosabb játékosok mind hiányoznak. Moyesék így nem feltétlenül számítanak a mérkőzés esélyesének, a Sheffield pontot rabolhat.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső