Bournemouth – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 18.
Bournemouth
Teljesítmény:
N V N N N
  • Vitality Stadium
  • Január 21. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk magyaros rangadó is lehetne, de nem lesz. A Bournemouth – Liverpool egy olyan találkozó, ahol mindkét oldalon van egy-egy magyar játékos, de legjobb esetben is csak az egyikük lehet ott a pályán.

A Bournemouthnak nincsenek jó emlékei a Liverpoolról, nem is olyan rég a vörösök jól megszórták az akkori újoncot. Ez azonban már egy másik csapat, egy olyan, amely hazai pályán bárkivel felveszi a versenyt. Mindettől függetlenül a PL bajnokesélyese a Pool, nem hiába vezetik a tabellát, és ezen a találkozón is ők számítanak favoritnak.

Bournemouth

Az ősz végére elkapta a fonalat a Bournemouth csapata, amely úgy szerepel a 12. helyen, hogy egy, illetve két mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a riválisok. Mikor már azt hittük, Iraolának távoznia kell, a spanyol és csapata összeszedte magát. Egymást követték a jó eredmények, a Bournemouth hét mérkőzésen át maradt veretlen, ebből hatot meg is nyertek.

Aztán a Tottenham ellen a sorozat megszakadt, az utolsó körben a Spurs 3-1-re legyőzte őket, Alex Scott szépítése semmire sem volt elég.

Az FA Kupában hozták a kötelezőt, noha a kiesés szélére sodródtak a másodosztályú QPR ellen: már 2-0-ra égtek, amikor sikerült életet lehelni a csapatba, Marcus Tavernier szépítése után Kieffer Moore is betalált, végül Justin Kluivert szerezte a győztes gólt.

Hazai pályán 3-3-3-as mérlegük van, jó ideje veretlenek hazai pályán, utoljára a Wolverhampton verte őket a bajnokságban, annak pedig már több hónapja.

Több poszton is bajban van a Bournemouth, például balbekk pozícióban mostanában az alapvetően középpályán játszó Marcus Tavernier ugrik be, hiszen Kerkez Milos és Lloyd Kelly is sérült. Ahogy Darren Randolph, Tyler Adams, Ryan Fredericks is, míg Marcos Senesi eltiltott, Dango Ouattara és Antoine Semenyo Afrikában vannak.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Aarons, Zabarnyi, Senesi, Tavernier – Cook, Christie – Kluivert, Billing, Sinisterra – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.01.Angol Ligakupa
bournemouth
1:2
liverpool
Angol Ligakupa
2023.08.19.Premier League
liverpool
3:1
bournemouth
Premier League
2023.03.11.Premier League
bournemouth
1:0
liverpool
Premier League
2022.08.27.Premier League
liverpool
9:0
bournemouth
Premier League
2020.03.07.Premier League
liverpool
2:1
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Nem mindig sikerül simán nyerni, de legalább ebben előre lépett a Liverpool: Jürgen Klopp együttese az élről várja a folytatást a Premier League-ben, köszönhetően annak, hogy a nehéz meccsek most már rendre az ő győzelmükkel érnek véget. Említhetnénk a Burnley elleni meccset, ahol azért benne volt a pontvesztés, nem beszélve a Fulham elleni meccsről a bajnokságban, ott 4-3-ra fordított a Liverpool. És még számtalan ilyen mérkőzés volt az ősszel.

A csapat előnye egyelőre kettő pont a Cityvel szemben, a hibázásra tehát nincs nagyon lehetőség. Szoboszlai Dominikék közben az FA Kupában is mennek előre (az Arsenalt verték az Emiratesben 2-0-ra), ahogy a Ligakupában is. Ott már a döntő kapujában, hiszen az elődöntő első mérkőzésén 2-1-re legyőzték a Fulhamet. Ez volt amúgy az utolsó meccsük.

Többször hibáztak már idegenben, négy döntetlen mellett egy vereségük van, a győzelmek száma öt.

Sok játékossal összehozták a Poolt a télen, Morten Frendruptól Antonee Robinsonig van itt minden, mint a búcsúban, de egyelőre új igazolást nem jelentett be az együttes. Annyi biztos csak, hogy a Lipcséből visszahívott Fabio Carvalho a Hullnál, Rhys Williams pedig a Port Vale-nél tölti a tavaszt.

A sérültek száma nem csökkent, még mindig nem elérhető Thiago Alcantara, Joel Matip, Stefan Bajcetic, Konstantinos Tsimikas, Andy Robertson, valamint nemrég kiesett Trent Alexander-Arnold is. Kihagyja a mérkőzést Szoboszlai Dominik is, ő a következő körben térhet vissza.

További hiányzók: Endo Wataru, Mohamed Salah, mindketten a nemzeti csapatuknál vannak.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Bradley, Konaté, van Dijk, Gomez – Gravenberch, Mac Allister, Jones – D. Jota, Nunez, Díaz

Tippelde

A Pool egyértelműen az esélyese a mérkőzésnek, ám a Bournemouth jó formában van, ráadásul otthon bárkire veszélyesek lehetnek. Nehéz a meglepetést kiszimatolni, mi most – lehet, hogy tévesen – úgy gondoljuk, egy pontot megcsíphet a cherries.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Dominic Solanke bármikor gólt szerez

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső