Southampton – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 05.
Southampton
Teljesítmény:
N V V V N
  • St. Mary Stadium
  • Március 06. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Preston
Teljesítmény:
D N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap utolsó mérkőzését is ugyanonnan hozzuk, mint az előző kettőt. Maradunk a Championshipnél, ahol a helyzet fokozódik. A Southampton pedig ennek vesztese lehet. A Russell Martin által irányított szentek mindeddig a feljutás egyik legfőbb esélyesei voltak, és tulajdonképpen ez nem változott, de gyengébb eredményeik miatt lépéshátrányba kerültek a Leeds Uniteddal és az Ipswichcsel szemben.

Ráadásul most egy olyan csapat érkezik hozzájuk a St. Mary’s Stadionba, akik szintén nem engedték még el a feljutást. A Preston a nyolcadik helyen, három pontra a hatodik Hull Citytől, és céljuk az, hogy ezúttal is veretlenül zárják le a meccsüket.

Idegenben ugyan a Preston van, hogy gyengélkedik, nem lehet esélytelennek tekinteni őket.

Jöjjön a Southampton – Preston mérkőzés!

Southampton

Úgy gondolom, idén a Southampton, a Leeds és Leicester, vagyis a három kieső kiemelkedik a másodosztályból. És mégis, könnyen lehet, hogy egyikük nem fog visszajutni. És ha most tippelni kéne, lehet, hogy én a Sotont mondanám. Valami történt Russell Martinékkal, ami azt eredményezte, hogy elkezdtek pontokat bukni, és leadták nem csak a második, de a harmadik helyet is. Nagy küzdelem lesz majd a bajnoki címért, mert az eddig magabiztosan vezető Leicester is gondban van, miközben a Leeds és az Ipswich is magára talált.

A Soton tehát a negyedik helyről várja a folytatást, és nagy fejmosást kell alkalmaznia a menedzsernek, hogy végre magukhoz térjenek a legényei. A csapat ugyanis egymás után két bajnokit bukott el, a Hull és a Millwall is megverte őket, ez utóbbi inkább, ami miatt bosszankodhatnak.

Közben kiestek az FA Kupából is, de a Liverpool ellen ez volt az elvárás költői túlzással. A hétvégén a Birmingham otthonába látogattak, ahol csak nagyon nehezen sikerült nyerniük. A hazaiak ugyanis többször vezettek, előbb 1-0-ra, majd 2-1-re, de egyenlítettek 3-3-ra is tíz emberrel. Kemény csata volt, amit végül megnyertek a szentek 4-3-ra. A meccs hőse Joe Aribo volt, aki a 96. percben talált be, de ugyanúgy ki kell emelni David Brooksot, aki gólt és gólpasszt is jegyzett, William Smallbone-t, aki két asszisztot adott, valamint Ché Adams is betalált.

A Soton tehát versenyben maradt, hátrányuk most a második Ipswichcsel szemben öt pont.

Ezúttal otthon lépnek majd gyepre, ahol nem sűrűn kaptak ki, de mostanában kétszer is. Mérlegük 11-2-4, utolsó két meccsükön vereséget szenvedtek.

Sérült Ryan Fraser, Kyle Walker-Peters, Juan Larios és Ross Stewart.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens, Manning – Smallbone, Downes, Aribo – Brooks, A. Armstrong, Adams

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.25.Championship
preston
2:2
southampton
Championship
2019.07.20.Barátságos Mérkőzés
preston
1:3
southampton
Barátságos Mérkőzés
2011.09.21.Angol Ligakupa
southampton
2:1
preston
Angol Ligakupa
2009.02.21.Championship
southampton
3:1
preston
Championship
2008.11.01.Championship
preston
2:3
southampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Preston

Megvannak még a feljutási álmai a Prestonnak is, pedig már többször azt hittük, elengedik azokat. Az együttes sokszor sertepertél ott a legjobbak között, de az áttörés mindig elmaradt. Lehet, hogy idén is el fog, és a Preston még a play-offig sem jut el, de most nagyon közel állnak hozzá.

A nyolcadik helyen tartózkodnak, előttük a Norwich, a Hull és a West Brom, mindhárman befoghatók, és ebből kettő ténylegesen rájátszást ér.

Egész jó formában vannak, az utolsó hét meccsükön nem kaptak ki. Néha becsúszik egy-egy döntetlen, közülük kettő kínosnak mondható, hiszen a hátsó régióban található Millwall – Blackburn duóval szemben ikszeltek.

Na meg a Hull Cityvel, ami nem rossz eredmény, de a céljukat nem érték el vele. A mérkőzésen nem esett gól, a sikerhez egyenlő arányban voltak közel, a döntetlen igazságos eredménynek tekinthető.

Idegenben 6-4-7-et hoztak eddig össze, három meccs óta veretlenek.

Csak két olyan ember van, aki nem játszhat, Brad Potts biztosan kimarad, esélyes, hogy Kian Best is.

A várható kezdőcsapat:

Woodrow – Storey, Lindsay, Hughes – Browne, McCann, Whiteman, Millar – Keane, Frökjaer-Jensen – Riis

Tippelde

Az a nagy kérdés, a Soton most melyik arcát mutatja. Vannak hiányzók, akik alapvetően befolyásolják a játékukat, akiket nehéz pótolni, de Martin együttese véleményem szerint a Championship talán legerősebb kerete. Ezzel élni kéne a Preston ellen is.

Fő tippek:

1.: Southampton győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: David Brooks gól vagy gólpassz

2.: Szögletek száma: Over 8,5

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső