Middlesbrough – Norwich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 05.
Middlesbrough
Teljesítmény:
V V N V V
  • Riverside
  • Március 06. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Norwich
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csalódást keltő csapatok mérkőzésével folytatjuk, szintén az angol másodosztályból. A Middlesbrough és a Norwich előzetesen a feljutásra esélyes csapatok között voltak számon tartva. A vendégek még most is ott lehetnek a legjobb hat között, van rá esély, de nem lehet elmenni amellett, hogy a kanárik mennyit romlottak, mióta utoljára kiestek a Premier League-ből.

Sokkal gyengébb mostani ellenfelük is, Michael Carrick legénysége tavaly a feljutásra hajtott, és majdnem össze is jött ez. Most pedig közelebb vannak a kiesést jelentő 22. helyhez, mint a 6.-hoz.

Nem tudom, meddig tart a türelem Carrick felé, akit anno nagyon akartak, és úgy tűnt, megérte várni rá. Most egy kicsit máshogy áll a dolog, és az egykori MU-középpályás már nem érinthetetlen. Lehet, hogy még egy bukta, és megy a levesbe…

Jöjjön a Middlesbrough – Norwich találkozó!

Middlesbrough

Tavaly év elején a még Magyarországról is elérhető bet365-nél volt egy piac, ahol a Championship feljutóit tárgyalták. A Middlesbroughra járt a harmadik legkisebb szorzó. Akkortájt még Chris Wilder irányított, azóta már Michael Carrick a főnök. Eleinte a rutintalan edző úgy tűnt, feljuttatja őket a PL-be, végül aztán elbuktak. Idén pedig már esélyük sincs arra, sőt Carrick állása is pengeélen táncol.

A Middlesbrough a bajnokság egyik legrosszabb formában levő csapata, az utóbbi öt meccséből négyet is elbuktak. Egyedül a Leicestert verték, ez is micsoda érdekes. Mindenkitől kikapnak, kivéve a listavezetőtől…

A hétvégén a kiesőhelyen álló Stoke 2-0-ra nyert ellenük, hatalmas ellentmondás számomra ez is. A találkozón a Boro jól játszott, talán jobban, mint ellenfelük, a kapu előtt azonban megállt a tudományuk. A Stoke pedig sokkal jobban értékesítette a maga lehetőségeit.

Feljutás ebből már nehezen lesz, a hatodik Hull tizenkét pontra van. Matematikailag nem lehetetlen, de minden más tekintetben igen.

Nem sok csapat rendelkezik több vereséggel, mint a Boro, összesen csak a Rotherham (22), a Sheffield Wednesday (20), a Blackburn (18) és a QPR (17) kapott ki többször.

A Riverside tavaly egy kemény helyszín volt, mostanra viszont győzni meg pontot szerezni járnak ide a többiek. Hat győzelem mellett háromszor ikszelt, nyolc alkalommal kikapott a Middlesbrough. Utolsó öt bajnokijukból egyet sem nyertek meg, és az utolsó tíz tétmeccsükből kettőt nyertek meg.

Ők nem játszhatnak majd szerdán: Isaiah Jones, Hayden Hackney, Jonny Howson, Josh Coburn, Alex Bangura, kétséges Dael Fry játéka.

A várható kezdőcsapat:

Glover – Ayling, Berg, Clarke, Engel – Barlaser, O’Brien – Forss, Azaz, Greenwood – Latte Lath

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.24.Championship
norwich city
1:2
middlesbrough
Championship
2023.04.14.Championship
middlesbrough
5:1
norwich city
Championship
2022.11.12.Championship
norwich city
1:2
middlesbrough
Championship
2021.01.30.Championship
norwich city
0:0
middlesbrough
Championship
2020.11.21.Championship
middlesbrough
0:1
norwich city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norwich

Számomra csalódás a Norwich játéka. Régen azt mondtam, jobbak, mint a Championship, gyengébbek, mint a PL, így két szint között ragadtak. Mostanra ez már nem igaz. A Norwichnak ugyan megvan a lehetősége, hogy PL-be jusson az idén, de már csak a rájátszást érhetik el, ami meg mindig sok szerencsét igényel.

A David Wagner által edzett kanárik annak ellenére ragadtak a középmezőny elején, hogy a PL-ből való kiesésük után még az FA megdobta őket egy kis pénzzel. A keret is nagyjából egyben maradt, 10 millió eurókért igazoltak új játékosokat (pl. Gabriel Sara pont ennyibe került), mégsem tudták meglovagolni ezt, és ott ragadtak a másodosztályban.

Idén is van erre esély, de a forma alapján a csapat hamarosan feljebb léphet. Az utolsó vereségüket két hónappal ezelőtt szerezték, azóta főként győzelmek jellemzik a játékukat. Például a hétvégén is győztek Callum Stylesék, vagyis a Sunderland ellen. A magyar középpályás 74 percet kapott, a győztes gólt azután szerezte Josh Sargent, hogy őt lecserélték.

A hatodik helyezettől mindössze egy pont választja el őket, az ötödiktől négy. Mérlegük 16-7-12, idegenben csak 4-5-8.

Sérült Shane Duffy, Jon Rowe és Onel Hernandez.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Stacey, Hanley, Gibson, Giannoulis – Sara, McLean – Fassnacht, van Hooijdonk, Sainz – Sargent

Tippelde

Bár nem az idegenbeli meccsek szakértője a Norwich, ezúttal esélyes a győzelmük. A Boro pedig egy újabb vereség után még közelebb kerülhet a menesztéséhez.

Fő tippek:

1.: Norwich győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Josh Sargent bármikor gólt szerez

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső