AS Roma – Brighton: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 06.
AS Roma
Teljesítmény:
N N N N D
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Március 07. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Brighton
Teljesítmény:
V V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit félünk a második meg harmadik számú európai kupától. Kábé annyira, mint ördög a tömjéntől. De nincs mese, nem hagyhatjuk ki, amikor ilyen meccsek vannak. Úgy vettük észre, kicsit más felkészülést kívánnak meg az Európa-liga meccsei. Pontosabban nem más felkészülést, hanem más mindsetet. Ezt így nehéz volna elmagyarázni, de talán vannak köztetek, akik most bőszen bólogatnak. Na mindegy…

Első meccsünk az AS Roma – Brighton, ami szép kis szorzókkal érkezik. Az esélyes véleményünk szerint a hazai csapat, amely Daniele De Rossi érkezése óta megtáltosodott. A Brighton ugyan jó csapat, de elég hektikus a teljesítményük, ami nem segít nekik a PL-ben. És igazából az Európa-ligában is majdnem elbúcsúztak emiatt.

Nézzük, hogy sikerül De Zerbi visszatérése hazájába!

AS Roma

José Mourinho azután távozott az AS Roma kispadjáról, hogy az egész idényben rendkívül hektikusan szerepelt az együttes. A végső döfést az AC Milan elleni vereség adta meg, a Special One azóta munkanélküli. Nem kis kockázatot vállalt a Roma azzal, hogy Daniele De Rossit nevezték ki a kispadra. Korábban csak egy másodosztályú csapatnál szerzett rutint felnőtt szinten a klub ikonikus középpályása, de kábé úgy, mint Zinedine Zidane a Real Madridnál, beválni látszik a döntés. De Rossi érkezése óta a Roma összesen kereken tíz mérkőzést játszott, melyből egyet vesztettek el (Inter), egyszer ikszeltek (Feyenoord). A hollandok elleni összecsapás egyébként kemény volt az előző körben, hiszen az odavágó is 1-1-es döntetlent hozott, és a visszavágó is, így hosszabbításra került sor, azután meg tizenegyesekre. Bár Romelu Lukaku hibázott tőle szokatlan módon, a másik oldalon Alireza Jahanbakhsh és David Hancko sem talált be, így a Roma továbbjutott.

A hétvégén nagy és magabiztos győzelmet arattak Monzában, Lorenzo Pellegrini mellett Romelu Lukaku, Paulo Dybala és Leandro Paredes talált a kapuba, az eredmény 1-4 lett.

A forma tehát kiváló, az utóbbi időben – és az új edző munkába állása óta – csak az Inter verte meg őket a Stadio Olimpicoban.

Biztosan kimarad sérülés miatt Tammy Abraham, kétséges Rick Karsdorp és Rasmus Kristensen játéka, a jobb oldalon Zeki Celik vagy Nicola Zalewski játszhat.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Celik, Mancini, Ndicka, Angelino – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással tétmérkőzésen.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Brighton

Számítottunk a Fulham győzelmére a hétvégén, de ennyire sima eredményt azért nem vártunk a sirályok ellen. A Brighton mostanság egy kissé össze van zavarodva, ami miatt meg sem közelítik az elmúlt szezon játékát. A múltkor már kifejtettem röviden, mennyi minden okozza a gyengélkedésüket, ebben benne van az, hogy a fővárosiak ellen például öt kulcsember esett ki.

Az elmúlt hetek tele voltak csalódásokkal. Nem csak a Fulham verte őket, hanem előtte a Wolverhampton is győzni tudott, ezzel pedig kiestek az FA Kupából. Ezt megelőzően az Evertonnal ikszeltek, szóval mostanság nem sok mindennek tudtak örülni.

Egyelőre Roberto De Zerbi mellett kitartanak, de az biztos, hogy a regnálása legnagyobb válságát éli meg most a Brighton.

A csapatnak gyorsan össze kell szednie magát. Volt idejük felpörögni az EL-re, hiszen ők csoportgyőztesként az előző fordulót kihagyták. De amilyen formában vannak mostanság, lehet, az olasz főváros lesz majd a végállomás. Ez nem pontos, mert a visszavágót majd saját otthonukban játszhatják le.

A Brighton idegenben az utolsó öt meccséből négyet bukott el (Luton, Tottenham, Wolverhampton, Fulham), egyedül a kilátástalanul futballozó Sheffield Unitedot tudták legyőzni.

Sérültek: Jack Hinshelwood, Mitoma Kaoru, Joao Pedro, Solly March, James Milner.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Lamptey, Dunk, van Hecke, Estupinan – Baleba, Gilmour – Adingra, Enciso, Gross – Ferguson

Tippelde

Az elmúlt időszakban több vendégjátékos is mélyen tudása alatt teljesít. De nem igazán van helyettük alternatíva, és ez nagyban megnehezíti De Zerbi munkáját. Véleményem szerint a remekül futballozó AS Roma minimum egygólos előnnyel várhatja majd a visszavágót.

Fő tippek:

1.: AS Roma győzelem

2.: Paulo Dybala bármikor gólt szerez

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 8,5

2.: Sárga lapot kap: Carlos Baleba

3.: Tizenegyes a mérkőzésen: Igen

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 50%-os hétvégi reload bónuszt a Powbet oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső