Spanyolország – Brazília: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 25.
Spanyolország
Teljesítmény:
V N N N N
  • Santiago Bernabeu
  • Március 26. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Brazília
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A napot egy barátságos mérkőzéssel kezdtük, azzal is fejezzük be. A brazil válogatott az angol után egy másik nagyhatalmat szeretne legyőzni, most Spanyolország lesz az ellenfél, a mérkőzést majd Madridban rendezik meg.

A spanyol csapat egyéves veretlenséget dobott ki a kukába, de Luis de la Fuente inkább tartalékolt, inkább adott lehetőséget kulcsjátékosainak a pihenésre. Ennyire közel az EB-hez már nem kéne egy buta felkészülési meccsen komolyabb sérülést összeszedni.

A braziloktól nem ilyen játékot vártam Anglia ellen, pontosabban az angoloktól vártam többet, szimpatikus volt a vendég dél-amerikaiak akarása, győzelemre való törekvése. Különleges meccs lesz ez Vinicius Jr., Rodrygo, sőt Endrick számára is, akik úgymond ellenfélként lépnek pályára a Santiago Bernabeu Stadionban.

Következzen a Spanyolország – Brazília összecsapás!

Spanyolország

Közel egyéves veretlenséget dobott ki a spanyol szövetségi kapitány azzal, hogy a múlt héten tartalékos összeállításban küldte pályára a csapatát Kolumbia ellen. Az Angliában megrendezett mérkőzésen tényleg egy spanyol B-csapat állt ki a dél-amerikaiak ellen, amit utóbbiak Daniel Munoz bombagóljával nyertek meg.

A szövetségi kapitány kezdőbe jelölte Dani Viviant, Martin Zubimendit, Gerard Morenot vagy Joselut, míg a kispadon olyan játékosok ültek, mint Alvaro Morata, Nico Williams, Dani Carvajal, Robin Le Normand vagy Rodri.

Mondom, ezért nehéz válogatott felkészülési meccsekről írni.

A brazilok elleni mérkőzést otthon, hazai közönség előtt rendezik meg, és ez már tényleg egy remek főpróba de la Fuente számára. Így vélhetően teljesen átalakul majd a spanyol együttes.

A teljes keret:

Kapusok: Unai Simon, David Raya, Alex Remiro

Védők: Dani Carvajal, Jesus Navas, Pedro Porro, Robin Le Normand, Pau Cubarsi, Dani Vivian, Aymeric Laporte, Alex Grimaldo, Jose Gaya

Középpályások: Rodri, Martin Zubimendi, Alex Baena, Mikel Merino, Fabian Ruiz, Oihan Sancet

Támadók: Alvaro Morata, Joselu, Mikel Oyarzabal, Nico Williams, Lamine Yamal, Dani Olmo, Pablo Sarabia, Gerard Moreno

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Grimaldo – Rodri, Merino – D. Olmo, Sancet, N. Williams – Morata

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2013.07.01.Nemzetek Ligája
brazília
3:0
spanyolország
Nemzetek Ligája
1999.11.13.Nemzetek Ligája
spanyolország
0:0
brazília
Nemzetek Ligája
1986.06.01.Világbajnokság 1986
spanyolország
0:1
brazília
Világbajnokság 1986
1978.06.07.Világbajnokság 1978
spanyolország
0:0
brazília
Világbajnokság 1978
2062.06.06.Világbajnokság 1962
brazília
2:1
spanyolország
Világbajnokság 1962
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brazília

Messze nem a legerősebb csapatával állt ki a brazil válogatott sem Anglia ellen, ám mégis sikerült őket felülmúlni. És nem csak arra gondolok, hogy Brazília több gólt szerzett, hanem arra, hogy a játék – szinte – minden elemében jobbak voltak a dél-amerikaiak.

A kezdőben Ederson helyett Bento védett (a City kapusa keretben sem volt), a védelemben Beraldo és Fabricio Bruno szerepelt belül, csak csere volt – vagy még az sem – Casemiro, Richarlison vagy Galeno.

A győztes gólt az az Endrick szerezte, akinek ez volt élete első felnőtt gólja a válogatottban. Szemtelenül fiatal, 17 éves, de a következő idényben már a Real Madrid játékosa lesz.

Abban biztosak lehetünk, hogy a brazilok ezt a meccset is komolyan fogják venni, ők nincsenek most abban a helyzetben, hogy elkomolytalankodják az összecsapást. Tévedtem legutóbb velük kapcsolatban, azt mondtam, nincsenek összeszokva, de ez az angolok ellen nem igazán látszott.

Némi rotációt el tudok képzelni, Dorival Junior több olyan játékost is pályára küldhet, akik legutóbb nem jutottak szóhoz.

A teljes keret:

Kapusok: Bento, Ederson, Rafael

Védők: Danilo, Yan Couto, Ayrton Lucas, Wendell, Beraldo, Gabriel Magalhaes, Marquinhos, Murilo

Középpályások: André, Andreas Pereira, Casemiro, Douglas Luiz, Joao Gome, Lucas Paqueta, Pablo Maia

Támadók: Endrick, Gabriel Martinelli, Raphinha, Richarlison, Rodrygo, Savio, Vinicius Jr.

A várható kezdőcsapat:

Bento – Couto, Bremer, Beraldo, Galeno – D. Luiz, B. Guimaraes, Paqueta – Endrick, Vinicius Jr., Rodrygo

Tippelde

Együtt rohamozhat Madridban, a Santiago Bernabeuban a jövő Real Madridja, egyszerre kezdhet Vinicius Jr., Rodrygo és Endrick. A brazil csapat épülőben, de a Copa Americáig már nincs sok idő. Ezen a találkozón a latinos futball minden szépségét meg fogjuk tapasztalni, szerintünk mindkét oldalról.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső