Bristol City – Leicester: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 26.
Bristol City
Teljesítmény:
V N V V V
  • Ashton Gate Stadium
  • Március 29. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
V D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Engem konkrétan felvillanyoz, hogy most egy kicsit nem kell törődni válogatott meccsekkel. Hoztak elég meglepetést, és még ma este is fognak hozni, ez szinte tuti.

Mi azonban már a péntekre koncentrálunk, ami rendkívül sok angol mérkőzést hoz magával. Az angol harmad-, és negyedosztályt most skippeljük, és a Championship felé vesszük az irányt. Közeledünk a hajrá felé, közeledünk az eredményhirdetés felé, élesedik a küzdelem mind a feljutásra vágyó, mind a kiesés elől menekülő csapatok között.

A Bristol City – Leicester találkozóval kezdjük a mai napot, ami inkább a vendégek számára fontos. Enzo Maresca együttese ugyanis a szezon egészében vezették a bajnokságot, most mégis bajban vannak. Az Ipswich és a Leeds United is ott a nyakukban, és könnyen lehet, hogy le fogják őket lökni a trónról. Ami egyben a feljutásukat is érintheti.

Bristol City

Novemberben csatlakozott a csapathoz Liam Manning, a 38 éves menedzsernek stabilizálnia kellett a Bristol City együttesét. Kellett volna. Mert a tabellára nézve azt láthatjuk, hogy ez annyira azért nem sikerült.

A Bristolról mindig is azt tartottam, hogy egy szürke középcsapat, igen, még akkor is, mikor Nagy Ádám ott futballozott. Valójában tényleg az a helyzet, hogy a feljutásra és a kiesésre sincs sok esélyük általában, a legutóbbi pár szezonban megragadtak a középmezőnyben. Most is ott vannak, de formájuk egy kissé kétségbeejtő. A válogatott szünet előtt a West Bromtól kaptak ki 2-0-ra idegenben, és így az utolsó öt meccsüket négy vereség és egy győzelem színezte ki. Mostanság csak a Swansea-t sikerült legyőzniük.

Ahogy mondtam, a középmezőnyben vannak, a 14. helyen, idén 13 győzelmet szereztek, 8-szor ikszeltek és 17 vereségük van. Nem rúgnak túl sok gólt, cserébe annyira sokat nem is kapnak. Például kevesebbszer vették be a hálójukat, mint a negyedik Sotonnak…

Hazai pályán egy picit több pontjuk van, mérlegük pedig 8-3-8.

A válogatott szünet alatt Manning talán tudta rendezni a sorokat, mindenesetre három játékosára biztosan nem számíthat. Sérült még mindig Sam Bell, Ayman Benarous és Rob Atkinson, kétséges Matty James szereplése, ám szerintünk ő ott lesz.

A várható kezdőcsapat:

O’Leary – McCrorie, Vyner, Dickie, Roberts – Sykes, King, Gardner-Hickman, Mehmeti – Knight – Conway

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.23.Championship
leicester
1:0
bristol city
Championship
2013.01.12.Championship
bristol city
0:4
leicester
Championship
2012.10.06.Championship
leicester
2:0
bristol city
Championship
2012.03.06.Championship
bristol city
3:2
leicester
Championship
2011.08.17.Championship
leicester
1:2
bristol city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester

Szóval ezt elszúrták a Leicesternél, mondjuk csak ki. Volt idő, amikor több mint tíz ponttal vezettek a többiek előtt, mostanra pedig lecsúsztak az első helyről. Igaz, van még egy elmaradt mérkőzésük, de a vége szoros lesz. Nem csak a bajnoki cím forog itt kockán, hanem maga a feljutás is. Az élen most a Leeds United 82 ponttal, ennyi van a rókáknak is, de 81-gyel ott jön mögöttük az újonc Ipswich, akik hát nem pukkantak ki, mint amire sokan számítottak.

A Leicester az elmúlt időszakban nagyon sokat esett vissza. Olyan helyeken hullajtott pontokat, ahol nem kellett volna. Kikaptak a Middlesbroughtól, majd a Leedstől, és a QPR elleni vereség igazán meglepő volt.

A hét végén – a szünet előtt – ők nem játszottak, legalábbis nem a másodosztályban. A Chelsea-hez utaztak az FA Kupában, és bár sokáig tartották magukat, egy kiállítás megpecsételte a sorsukat. Hiába álltak fel 2-0-ról – Disasi és Stephy Mavididi góljaival -, Doyle szabálytalansága már nem fért bele. A Chelsea 4-2-re győzött.

Idegenbeli formájuk azért nem az igazi. Az élvonalbeli Bournemouth ellen sikerült továbbjutni az FA Kupában – korábban -, itt a Chelsea és a Leeds elleni vereség, illetve egy Hull elleni döntetlen.

Mérlegük 13-3-3, ami a Championshipben a legjobb.

Sérültek: Dennis Praet, Ricardo Pereira, Kasey McAteer.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Choudhury, Faes, Vestergaard, Justin – Winks, Dewsbury-Hall – Fatawu, Akgün, Mavididi – Vardy

Tippelde

A Bristol formája nem a legjobb, sőt, de ezt ti is láttátok. A Leicester szintén szenved. Ha nem akarnak maguknak bajt, többet nem igazán hibázhatnak. Maresca a szünet alatt a játékosok fejében rendet rakott, és meg fogják nyerni az összecsapást.

Fő tippek:

1.: Leicester győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső