Wales – Lengyelország: Fogadási Tippek és EB-selejtező Előzetes – 2024.03.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 25.
Wales
Teljesítmény:
N D D N N
  • Cardiff City Stadium
  • Március 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Lengyelország
Teljesítmény:
N N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Itt a harmadik selejtező, ahol ugyanolyan gondolatok merülnek fel az emberben, mint az előző kettő esetében. Tulajdonképpen mindkét együttes megérdemelné, hogy ott lehessen az EB-n. De csak az egyik lesz ott.

Wales szép játékkal, jó futballal győzte le az elődöntőben Finnországot, és legyünk őszinték, nekik volt nehezebb dolguk. Michal Probierzék ugyanis Észtország együttesével játszottak (mit is lehetne csinálni, ilyen a Nemzetek Ligája…), akik azért messze nem voltak egy súlycsoportban a hazaiakkal.

Nem is tudom megmondani, melyiküknek jobb most. A walesieknek, akik egy kőkemény meccsen vannak túl, de legalább felpörögtek, vagy a lengyeleknek, akik annyira nem fáradtak el, cserébe nem is dolgoztatták meg őket annyira, hogy felvegyék a tempót.

Jöjjön a Wales – Lengyelország mérkőzés!

Wales

Sokkal többet vártam Finnországtól, leginkább azt, hogy felvegyék a kesztyűt a walesiekkel. A briteket minden bizonnyal ez nem érdekli, sőt örülnek, hogy tévedtem. A Cardiffban megrendezett mérkőzésen David Brooks már három perc alatt előnyhöz juttatta őket, a Bournemouth (jelenleg Southampton) játékosának találata pedig megadta az alaphangot. Hamarosan érkezett Neco Williams, majd – Teemu Pukki szépítése ellenére – Brennan Johnson is beköszönt. A legvégén még Daniel James is betalált, így lett teljes a walesiek öröme. Megérdemelten nyertek és jutottak a fináléba, ahol majd Lengyelország lesz az ellenfelük.

Wales a legutóbbi tornákon folyton szerepelt, 2016-ban elődöntőt játszottak az EB-n, majd 2020-ban (21-ben) is kijutottak, miközben megjárták Katart is. Szóval a rutin ennek a generációnak már megvan, legalábbis a többségnek, a fiatalok pedig folyamatosan magas szinten futballoznak általában angol első vagy másodosztályú csapatukban.

Otthon fognak játszani ezúttal is, ahol lassan egy éve veretlenek, utoljára Örményország verte őket. Azóta ikszeltek Dél-Koreával és Törökországgal, megverték Gibraltárt, Horvátországot és Finnországot.

A teljes keret:

Kapusok: Wayne Hennessey, Danny Ward, Tom King, Adam Davies

Védők: Ben Davies, Joe Rodon, Joe Low, Chris Mepham, Ben Cabango, Neco Williams, Jay DaSilva, Connor Roberts, Wes Burns

Középpályások: Ethan Ampadu, Josh Sheehan, Dylan Levitt, Jordan James, Charlie Savage, Harry Wilson, Aaron Ramsey, David Brooks

Támadók: Nathan Broadhead, Rabbi Matondo, Daniel James, Liam Cullen, Rubin Colwill, Brennan Johnson, Kieffer Moore

A várható kezdőcsapat:

Ward – Williams, Mepham, Davies, Rodon – Roberts, Ampadu, Wilson, James – Johnson, Brooks

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.25.Nemzetek Ligája
wales
0:1
lengyelország
Nemzetek Ligája
2022.06.01.Nemzetek Ligája
lengyelország
2:1
wales
Nemzetek Ligája
2009.02.11.Barátságos Mérkőzés
wales
0:1
lengyelország
Barátságos Mérkőzés
2005.09.07.Vb-selejtező 2006
lengyelország
1:0
wales
Vb-selejtező 2006
2004.10.13.Vb-selejtező 2006
wales
2:3
lengyelország
Vb-selejtező 2006
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lengyelország

Azt mondtam a lengyelek legutóbbi meccséről, ha nem nyernek, Michal Probierz új munka után nézhet. Nem lesz erre szükség, a lengyel csapat nagyon magabiztosan hozta, amit hozni kell. Magyarul legyőzték Észtországot 5-1-re. Mi egy picit amiatt voltunk idegesek, mert Robert Lewandowski képtelen volt betalálni, másrészt az 5-0-nál kiengedő lengyelek a végén kaptak egy gólt. Ezzel két tippünket is vitték a szemétbe.

Habár Lewa nem lőtt gólt, voltak helyettesei, akik igen: Przemyslaw Frankowski, Piotr Zielinski, Jakub Piotrowski, Karol Mets (öngól) és Sebastian Szymanski vették be az észt kaput.

Kellett ehhez egy észt piros lap is, ami nagyon megkönnyítette a hazai csapat dolgát.

Miután Frankowski kisebb sérülést szenvedett, várhatóan Matty Cash lesz a kezdő Wales ellen, akinek a brit futball nem ismeretlen, lévén, hogy az Aston Villa játékosa.

A lengyelek részéről nem kell sok változtatásra számítani, hiszen Probierz már az észteknek is a legerősebb csapatával ment neki…

Idegenben egyébként az utóbbi hat meccsükből négyet elbuktak, egyszer ikszeltek, egyszer nyertek.

A teljes keret:

Kapusok: Wojciech Szczesny, Lukasz Skorupski, Marcin Bulka

Védők: Jan Bednarek, Bartosz Bereszynski, Jakub Kiwior, Matty Cash, Tymoteusz Puchacz, Bartosz Salamon, Pawel Dawidowicz, Pawel Bochniewicz, Sebastian Walukiewicz

Középpályások: Kamil Grosicki, Piotr Zielinski, Przemyslaw Frankowski, Sebastian Szymanski, Jakub Moder, Nicola Zalewski, Damiian Szymanski, Bartosz Slisz, Jakub Piotrowski, Taras Romanczuk, Dominik Marczuk

Támadók: Robert Lewandowski, Karol Swiderski, Krzysztof Piatek, Adam Buksa

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Cash, Zielinski, Slisz, Piotrowski, Zalewski – Swiderski, Lewandowski

Tippelde

Úgy hiszem, itt a hazai pálya nagyon sokat számít, és ez lehet a walesi továbbjutás kulcsa. Meglephet persze minket a lengyel válogatott, de esélyesebbnek érezzük Rob Page-éket.

Fő tippek:

1.: Walesi továbbjutás

2.: Walesi győzelem

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Pontos eredmény: 2-1 vagy 3-1

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső