Ukrajna – Izland: Fogadási Tippek és EB-selejtező Előzetes – 2024.03.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 25.
Ukrajna
Teljesítmény:
N D N N N
  • Tarczynski Arena
  • Március 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Izland
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ilyenkor sajnálom, hogy csak ennyi hely van a kontinensviadalon. Ugyanis szívem szerint Ukrajna és Izland is menne a legjobbak közé, sőt még Wales meg a grúzok is. De ez nyilván csak egy szubjektív nézőpont, nekem ezek a csapatok szimpatikusak. És még csak azt sem mondom, hogy a többiek nem azok.

De ez ilyen, csak három csapat nyerhet, csak háromnak van hely az EB-n. Az egyik csapat Ukrajna vagy Izland lesz, attól függően, hogy melyikük nyeri meg a holnap esti összecsapást, amelyet majd semleges környezetben rendeznek meg.

Izland magabiztosan, Albert Gudmundsson zsenijének köszönhetően simán jutott a döntőbe, az ukránok viszont nem kis drámát produkáltak Boszniában.

Jöjjön az Ukrajna – Izland mérkőzés!

Ukrajna

Az ukrán válogatott élén álló Serhiy Rebrov tudja, hogy milyen a kiesés szélén táncolni. Megtapasztalták a múlt héten Bosznia-Hercegovina ellen. A bosnyákok nagyon összekapták magukat erre a mérkőzésre, és úgy tűnt, kiejtik az esélyesebb ukránokat. A meccsen három gól született, mindhármat ukrán játékos szerezte, mégis majdnem az ukránok pottyantak ki.

Mykola Matviienko volt az, aki a második játékrész elején öngóljával kerültek előnybe a hazaiak, és már csak öt perc volt hátra, amikor a csereként beálló Roman Yaremchuk egyenlített. Nem telt el újabb három perc, mikor a Girona üdvöskéje, Artem Dovbyk a győzelmet érő gólt is meglőtte.

Az ukránok tehát egyetlen lépésre kerültek az EB-től. A döntőt Izland ellen fogják játszani Lengyelországban, tehát számukra most sem lesz meg a hazai pálya előnye. Mondjuk Lengyelországban már annyit játszottak, hogy az nyugodtan nevezhető hazai pályának…

A múlt héten többen gyengébben teljesítettek, többek között Brazhko, a volt ferencvárosi Zubkov vagy az öngólt vétő Matviienko, de nem várok jelentős módosításra a kezdőt illetően.

A teljes keret:

Kapusok: Georgii Bushchan, Anatolii Trubin, Andrii Lunin

Védők: Oleksandr Karavayev, Denys Popov, Mykola Matvienko, Yukhym Konoplya, Valerii Bondar, Bohdan Mykhailichenko, Vitalii Mykolenko, Ilya Zabarnyi, Maksym Taloverov

Középpályások: Oleksandr Zubkov, Heorhii Sudakov, Mykola Shaparenko, Volodymyr Brazhko, Oleksandr Pikhalenok, Oleksandr Zinchenko, Viktor Tsygankov, Mykhailo Mudryk, Serhiy Sydorchuk, Ruslan Malinovsky

Támadók: Artem Dovbyk, Roman Yaremchuk, Danylo Sikan, Vladyslav Vanat

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko – Zubkov, Shaparenko, Zinchenko, Mudryk – Sudakov – Dovbyk

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2017.09.05.Vb-selejtező 2018
izland
2:0
ukrajna
Vb-selejtező 2018
2016.09.05.Vb-selejtező 2018
ukrajna
1:1
izland
Vb-selejtező 2018
1999.09.08.Eb-selejtező 2000
izland
0:1
ukrajna
Eb-selejtező 2000
1999.03.31.Eb-selejtező 2000
ukrajna
1:1
izland
Eb-selejtező 2000
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Izland

Magyarországról nincsenek jó emlékei az izlandi válogatottnak, évekkel ezelőtt előnyről kaptak ki 2-1-re, igazi drámai összecsapáson. Akkor Magyarország örülhetett, ők utaztak az EB-re, Izland lemaradt. Magyarország most azonban szerencsét hozott.

Az északiak Izrael ellen léptek pályára, amit azért a Szusza Ferenc Stadionban kellett megrendezni, mert Ukrajnához hasonlóan Izrael is háborúban áll.

A Budapesten lejátszott mérkőzés sok nézőt ugyan nem, de sok gólt hozott, így az a durván 1200 ember legalább jól érezhette magát. Feltéve, hogy nem Izraelnek drukkoltak…

A közel-keleti ország szerzett vezetést, amit az első félidőben már megfordított Izland. Albert Gudmundsson mellett Arnor Traustason talált be.

A második félidő igazi drámát hozott: A 73. percben Izraeltől kiállítottak egy védőt, ennek ellenére egyenlíthettek volna, de Zahavi kihagyta a megítélt buntetőt. És ez elég volt, hogy szétessenek, Albert Gudmundsson további két alkalommal beköszönt, és lezárta a mérkőzést.

Izland az EB-szereplés során nyújtott teljesítménye ellenére mégis ott lehet, pedig a csoportjában anno csak a negyedik lett.

A teljes keret:

Kapusok: Patrik Gunnarsson, Hakon Rafn Valdimarsson, Elias Rafn Olafsson

Védők: Alfons Sampsted, Victor Palsson, Sverrir Ingason, Hjörtur Hermannsson, Daniel Leo Gretarsson

Középpályások: Gudmundur Thorarinsson, Arnor Sigurdsson, Jon Dagur Thorsteinsson, Kolbeinn Finnsson, Willum Thor Willumsson, Isak Bergmann Johannesson, Arnor Ingvi Traustason, Kristian Hlynsson, Arnar Haraldsson

Támadók: Johann Gudmundsson, Alfred Finnbogason, Mikael Egill Ellertsson, Orri Oskarsson, Andri Gudjohnsen, Albert Gudmundsson, Mikael Neville Anderson

A várható kezdőcsapat:

Valdimarsson – Palsson, Ingason, Gretarsson, Thorarinsson – Willumsson, Haraldsson, Traustason, Sigurdsson – Oskarsson, Gudmundsson

Tippelde

Kedvelem Izlandot, kedvelem Ukrajnát. Jó játékosok alkotják mindkét keretet. Az önbizalommal egyik oldalon sincs probléma, véleményem szerint nem sokon fog múlni, melyik megy majd a kontinenstornára.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Ukrán győzelem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső