AS Roma – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 04.
AS Roma
Teljesítmény:
D N V D N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • április 06. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvége számomra legjobban várt meccse következik. A Serie A egyik legnagyobb presztízsű csatája, a római házirangadó, a Derby della Capitale szombaton kerül megrendezésre, ennek főszereplői pedig az AS Roma és a Lazio.

A hazaiak tűnnek most esélyesebbnek, de azért rajtuk is látszik már a fáradtság, és itt már a De Rossi-mágia sem hat. A túloldalon viszont Maurizio Sarri vesztette el a monyóját, mint Austin Powers anno, a tavalyi ezüstérmes jelenleg csak a középmezőnyben helyezkedik el.

A kupában lehetett volna kiugrani, de a Lazio a hét közben vereséget szenvedett attól a Juventustól, amelyet a hétvégén még a bajnokságban legyőzött. Az esély még megvan, de nem csak erre, hanem a Serie A hajrájára is figyelni kéne.

Plusz tökmindegy, hogy állnak a felek a bajnokságban, ez a rangadó mindig, minden körülmények között fontosabb bármi másnál…

Jöjjön az AS Roma – Lazio mérkőzés!

AS Roma

Mióta Daniele De Rossi átvette az irányítást egykori csapata felett, az eredmények is szépen elkezdtek jönni. A Roma néha egészen lélegzetelállító futballt tesz le az asztalra, gondoljunk csak a Brighton 4-0-s legyőzésére az Európa-ligában.

A csapat tehát még talpon a második számú európai kupában, a jövő héten majd az AC Milannal találkoznak a negyeddöntőben.

De nem csak ott van dolguk, hanem a bajnokságban is. Nagyon szeretnének BL-t érő helyre kerülni, amitől jelenleg öt pont választja el őket. A forduló előtt közelebb álltak üldözöttjükhöz, a Bolognához, ám Thiago Mottáék nyertek a hétvégén, a Roma viszont nem.

Meglepetésre a Lecce otthonában botlottak meg, a hazaiak akár még a győzelmet is megszerezhették volna, és az egy pont a fővárosiak számára volt hízelgő.

Így most a csapat az ötödik, ott a sarkukban az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Atalanta, itt még bármi lehet.

Otthoni mérleget talán most felesleges nézni, de a tisztesség kedvéért lássuk, hogy szerepelt a Roma a Stadio Olimpicoban: eddig tíz meccset nyertek meg, háromszor ikszeltek és kétszer kaptak ki.

A rangadón Rasmus Kristensen és Sardar Azmoun sérülés, Evan Ndicka eltiltás miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Karsdorp, Mancini, Llorente, Angelino – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.10.Olasz Kupa
lazio
1:0
roma
Olasz Kupa
2023.11.12.Serie A
lazio
0:0
roma
Serie A
2023.03.19.Serie A
lazio
1:0
roma
Serie A
2022.11.06.Serie A
roma
0:1
lazio
Serie A
2022.03.20.Serie A
roma
3:0
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

Ami a hétvégén összejött, az a hét közben nem. Szombaton a Lazio hazai pályán fogadta a Juventus csapatát, és a gyengécskén játszó torinóiak egy hosszabbításban kapott góllal alulmaradtak, még távolabb kerülve a dobogó második fokától. De minket most nem ez a része érdekel, hanem a másik oldal, a Lazio oldala. A fővárosiak teljesen megérdemelten győzték le rivális ellenfelüket, többet tettek a győzelemért, és végül Adam Marusic találata döntött.

Ezzel a Lazio fellépett a tabella hetedik helyére, megelőzte a vereséget begyűjtő Napolit, elhúzott a szintén kikapó Fiorentinától és Monzától.

A hatodik hely négy pontra, szóval egy jó hajrával meg lehetne azt csípni. És ha nem is egy BL, de mondjuk egy EKL is számít…

A hét közepén aztán a két csapat ismét találkozott egymással. Ezúttal Torinóban, a kupa elődöntőjének első mérkőzésén. És a Lazio most két góllal kikapott. Nagyon távol kerültek a finálétól, pedig ezt a Juvét azért most nem annyira nehéz megfogni.

Ennyit számít, hogy idegenben játszottak, ennyit számít, hogy a meccs elején Mattia Zaccagni sérülés miatt kivált. Az okokat lehet keresni, de ez az edző dolga, nem a miénk.

Az biztos, hogy most a szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár Immobiléékra, amit meg kéne nyerni.

A Lazio idegenbeli mérlege (amit most annyira azért nem számít): 7-1-7.

Sérültek: Mattia Zaccagni, Ivan Provedel, Manuel Lazzari, Nicoló Rovella, Luca Pellegrini.

A várható kezdőcsapat:

Mandas – Patric, Gila, Romagnoli – Felipe Anderson, Kamada, Cataldi, Marusic – Luis Alberto, Guendouzi – Immobile

Tippelde

Sarri valami újdonsággal próbálkozik, ami egyszer bejött neki, egyszer meg nem annyira. A római rangadón a forma meg a helyezések háttérbe szorulnak, és ez mindig egy háromesélyes találkozó. Most is.

Fő tippek:

1.: AS Roma győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső