Valencia – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 29.
Valencia
Teljesítmény:
D V N V N
  • Camp de Mestalla
  • Március 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mondtam nektek, hogy lesz egy nem angol meccs a mai napon. Itt is van. Szombat este rendezik a Valencia – Real Madrid mérkőzést, ami mindig egészen feszült hangulatot eredményez, bárhol, bármilyen formában is rendezzék meg. A múltban sem volt felhőtlen a két csapat viszonya, pontosabban a két szurkolótáboré, de a híres Vinicius Jr. eset óta még jobban áll a bál. Történt ugyanis, hogy több Valencia-drukker rasszista bekiabálásokkal zavarták meg a brazilt, ebből pedig egy egészen komoly ügy lett.

Na, azóta, ha lehet, még jobban gyűlölik egymást. És most itt ez a fontos meccs, melyen a Realnak nyernie kéne. Ami nem könnyű a Mestallában. Sem nekik, sem másnak. Az elmúlt években többször elagyabugyálták őket Valenciában. Ami most nem igazán fér bele.

Valencia

Sokat küzdött a Valencia az elmúlt években. Nem szeretném unalomig ismételni, mi történt velük, maradjunk annyiban, hogy Peter Lim és a csapat kapcsolata közel sem kielégítő. A szurkolók gyűlölik az elnököt, aki lényegében csődközelbe vitte a csapatot. Emiatt rengeteg jó játékosuktól kellett aprópénzért megválniuk, és nyilván így erősödni sem tudtak, nem volt pénz meghatározó játékosok megvételére.

A keretet most javarészt ingyen megszerezhető spílerek alkotják, mellette saját nevelések, és néhány olcsón vásárolt játékos. Ruben Baraja azonban kihozza belőlük a maximumot, és emiatt emelt fővel léphetnek pályára minden egyes mérkőzésen.

A Valencia tavaly majdnem kiesett, nem sokon múlt, hogy a patinás együttes most a másodosztályban legyen, de a rutintalan edző, a klub egykori kiváló középpályása segített rajtuk.

Most pedig a felsőházban találhatók, 9. helyen állnak, és biztosan nem kell a kieséstől tartaniuk.

Igaz, eredményeik mostanság romlottak, az utóbbi négy körben egyszer, a sereghajtó és még nyeretlen Almeria ellen győztek, ikszeltek legutóbb a Sevillával, kikaptak az Atletico Madridtól és a Las Palmastól.

Hazai pályán igazán jók, és a Mestalla most újra egy olyan hely, ahova senki nem szívesen teszi be a lábát. Eddig hét bajnokit nyertek meg, háromszor ikszeltek, kétszer kaptak ki.

A keretből két portugál és egy spanyol játékos sérült: André Almeida, Thierry Correia és Diego Lopez.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Foulquier, Diakhaby, Mosquera, Gaya – Guerra, Pepelu, Perez, Canos – Hugo Duro, Yaremchuk

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.LaLiga
real madrid
5:1
valencia
LaLiga
2023.05.21.LaLiga
valencia
1:0
real madrid
LaLiga
2023.02.02.LaLiga
real madrid
2:0
valencia
LaLiga
2023.01.11.Spanyol Szuperkupa
real madrid
2:1
valencia
Spanyol Szuperkupa
2022.01.08.LaLiga
real madrid
4:1
valencia
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Küszködve ugyan, de a Real Madrid hozta a kötelezőt, és a Sevilla elleni mérkőzésen otthon tartották a három pontot. Lucas Vasquez gólját ugyan egy korábbi Nacho-szabálytalanság miatt nem adták meg, de a hajrában Luka Modric találata győzelmet ért Carlo Ancelottinak.

A horvát mágus idén már csak epizódszereplő, és a hírek szerint visszautasította Ancelotti állásajánlatát, az olasz azt akarta, hogy csatlakozzon az edzői stábjához. Modric viszont úgy gondolja, még a legmagasabb szinten tud futballozni.

Vissza a Realhoz, a csapat maga vezeti a LaLigát, előnyük most hat pont a Gironával szemben, nyolc az FC Barcelonához képest. A szezon során csak egyszer kaptak ki, az Atletico Madridtól, mellette öt döntetlenjük és húsz győzelmük van.

Otthon veretlenek, majdnem hibátlanok, idegenben viszont már több kínosabb eredmény becsúszott. Nemrég ikszeltek a Rayo Vallecanoval például.

A vallecasinál keményebb terep a Mestalla, a hangulat őrült lesz, és nem szívesen látják ott Kroosékat, amit a szurkolók ki is fognak fejezni. Az egyetlen megoldás, ha gólokkal hallgattatják el őket.

A lehetséges bajnoki cím kulcsfigurája, Jude Bellingham ezúttal sem lesz a pályán, őt ismét Brahim Díaz pótolhatja. Sérült még Joselu, Thibaut Courtois, Eder Militao és David Alaba. Visszatérhet eltiltását követően Dani Carvajal, bár mostanság Lucas stabilabb és higgadtabb teljesítményt nyújt a jobb-bekknél.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vasquez, Rüdiger, Nacho, Mendy – Kroos, Camavinga, Tchouaméni – Brahim – Vinicius Jr., Rodrygo

Tippelde

A legutóbbi tíz, Valenciában lejátszott mérkőzésből is tisztán látszik, a Real nem győzni jár a Mestallába. A hazaiak ötször is le tudták győzni a királyi gárdát, és most is arra készülnek, hogy az őszi kiütést valahogy jóvá tegyék.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: 3,5-nél több sárga lap

Kockázatmentes fogadás a LibraBet irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső