Luton – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 29.
Luton
Teljesítmény:
V V V V D
  • Kenilworth Road
  • Március 02. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kevés az a meccs a mostani fordulóban az angol élvonalban, ahol valamelyik meccsre úgy egyértelműen kijelenthetjük, országos egyes vagy országos kettes. A Luton – Aston Villa ezek közé tartozik. Ez egy országos kettes.

Az Unai Emery által irányított birminghamiek tartják negyedik helyüket, sőt egy kicsit távolodni is tudtak a Tottenhamtől. Egyre közelebb a Bajnokok Ligája, de ehhez a Spurs – MU kettősnek is lesz néhány szava. Mindenesetre, hatalmas fejlődésen megy keresztül a Villa.

Ugyanezt nem mondhatja el magáról a Luton. Egyrészt mások a célok, másrészt más az anyagi helyzetük. Az újonc – ahogy már ezt többször kiemeltem – a legkisebb költségvetésből, a legkevesebbet érő kerettel dolgozik, és Rob Edwards csak bent akar maradni, tovább erősödni, stabilizálni helyét a legjobbak között.

Miután az Everton négy pontot visszakapott, nehezebb helyzetbe kerültek, és szükségük van pár győzelemre, hogy versenyben maradjanak.

Luton

Nem tudom, meddig tart még ki a vezetőség Rob Edwards mellett, az azonban biztos, hogy sok türelmet nem adhatnak már a mesternek. Még akkor sem, ha ő volt az, aki hosszú évtizedek után visszajuttatta a Lutont az első osztályba. Lehet, hogy a tegnapi, Manchester City elleni meccs miatt látom ennyire borúsan a menedzser helyzetét, de hát tény, ami tény, kaptak egy hatost Pep Guardioláéktól. A vereség ténye nem meglepő, tényleg nem. De a hat kapott gól azért sok. Két játékost lehet kiemelni abból a csapatból, Ross Barkley-t és Jordan Clarkot. Utóbbi rúgta a Luton mindkét gólját a 2-6-os meccsen.

Nem ez az egyetlen gond. Sokkal nagyobb probléma a Luton helyzete a PL-ben. Sokkal nagyobb gond a Luton formája. Kezdjük az előbbivel. A gárda kiesőhelyen áll, 20 pontot gyűjtöttek, és miután az Everton a tízpontos levonásból visszakapott négyet, így ők elhúztak tőlük. Most legközelebb a Nottingham Forest van hozzájuk, négy pontra.

A forma szintén gondot okoz, hiszen a csapat az utolsó öt meccsén egyszer sem tudott nyerni. Egy döntetlen mellett négyszer kaptak ki. És ami szintén hatalmas gond, az a kapott gólok száma. Ezen az öt meccsen tizenkilenc alkalommal vették be Kaminski kapuját.

Hazai pályán eddig 3-2-8-at étek el a PL-ben.

Hiányzóik: Tom Lockyer, Marvelous Nakamba, Elijah Adebayo, Jacob Brown, Mads Andersen. Újra pályán lehet Albert Sambi Lokonga egy kisebb sérülést követően.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Kabore, Sambi Lokonga, Barkley, Doughty – Clark, Ogbene – Morris

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.29.Premier League
aston villa
3:1
luton
Premier League
2016.08.10.Angol Ligakupa
luton
3:1
aston villa
Angol Ligakupa
2013.07.23.Barátságos Mérkőzés
luton
2:0
aston villa
Barátságos Mérkőzés
1992.04.25.Premier League
luton
2:0
aston villa
Premier League
1991.10.05.Premier League
aston villa
4:0
luton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa

Kicsit, de csak egy kicsit elengedte magát az Aston Villa, az utóbbi időben több kellemetlen eredményt értek el, minek következtében nem csak a dobogót bukták el, de még a Bajnokok Ligája indulásuk is veszélybe került. McGinnék azonban tudták rendezni a sorokat, és az elmúlt két hétben két győzelmet arattak a bajnokságban.

A Fulham legyőzése idegenben azért nagy szónak mondható, a Nottingham Forest ellen meg csak hozták a kötelezőt. Kicsit nehezebben, majdnem kiadták a kezükből a győzelmet. Miután elhúztak 3-0-ra (Douglas Luiz két, illetve Ollie Watkins egy góljával), a Nottingham felébredt, és egy gólra megközelítette a hazaiakat. Végül Leon Bailey döntötte el a három pont sorsát.

A Villa ezzel megőrizte negyedik helyét, sőt még növelni is tudta az előnyét a Tottenham és a MU előtt. Előbbinek van egy elmaradt meccse, ha azt megnyerik, két pontra megközelítik majd Emeryéket.

Leginkább hazai pályán veszélyes a Villa, de idegenben sem mondható rossznak a teljesítményük: Hatszor nyertek, háromszor ikszeltek, négyszer kikaptak.

A menedzsernek ezúttal is a védelem összeállítása okozhat majd problémát. Kiesett Tyrone Mings az idény kezdetekor, majd követte őt most Ezri Konsa, Diego Carlos és Pau Torres is. A spanyol játékára mutatkozik némi esély, ha nem tudja vállalni a játékot, akkor Clement Lenglet párja vélhetően Douglas Luiz vagy Callum Chambers lesz.

Sérült még Jhon Duran, Emiliano Buendia és Boubacar Kamara.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Lenglet, Torres, Moreno – Douglas Luiz, McGinn – Bailey, Tielemans, Ramsey – Watkins

Tippelde

A Luton rengeteg gólt kap mostanában, Lockyer távollétében az amúgy sem stabil védelem még sebezhetőbbé vált. A Villa támadói képesek lehetnek megszórni Kaminskit, és magabiztosan, győzelemmel hazatérni.

Tippjeink a következők:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Három és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tegyél egy hétmeccses gyűjtőfogadást a 22bet oldalán, ha egy veszít, a téted 100%-át visszakapod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső