Verona – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 01.
Verona
Teljesítmény:
V D D V D
  • Marcantonio Bentegodi
  • Március 03. 12:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Sassuolo
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó munkanapján mindenki már arra gondol, mit is fog csinálni a hétvégén. Sokan pedig arra, milyen meccseket nézzenek meg a hétvégén. Nos, mi a Verona – Sassuolo mérkőzést mindenképp ajánljuk vasárnapról. Persze mi is tisztában vagyunk azzal, hogy nem ez a hétvége meccse, de ha valaki jól akar szórakozni, és épp nincs más dolga, akkor tehet vele egy próbát.

Az élvonalbeli bajnokság két kiesőjelöltjéről van szó, akik olyan gyengén teljesítenek, hogy nem csak megérintette őket a kiesés szele, hanem konkrétan egy vihar kellős közepén vannak.

Nehéz látni, hogy a Sassuolo ennyire visszaesett. Lehet mindent Alessio Dionisire fogni, de az nem lenne igazságos, ebben vastagon benne van mindenki. Ahogy abban is, hogy a Veronát hogyan építették le Igor Tudor távozása után…

Verona

Már fejtettem ki a véleményem azzal kapcsolatban, a Verona mennyire leadta, a csapat mennyire meggyengült az elmúlt években. Mikor Igor Tudor távozott az Olympique Marseille kedvéért, valamikor onnantól datálható a csapat széthullása. Nézzétek csak meg, milyen játékosok távoztak idén hivatalosan az együttestől: Giovanni Simeone, Cyril Ngonge, Josh Doig, Ivan Ilic, Isak Hien, míg tavaly távozott Nicoló Casale, Antonin Barak, Mattia Zaccagni, Destiny Udogie és Gianluca Caprari.

Ez azért veretes névsor, és nem meglepő, hogy Tudor egy ilyen kerettel tudott nagyot alkotni. És nem meglepő, hogy Marco Baroni most csak szenved.

A Verona jelenleg majdnem kiesőhelyen van. Három csapatnak is 20 pontja van, egyedül a Salernitana van egy kicsit lemaradva. Tehát ismételten egy izgalmas hajrá lehet majd a szezon végén, mikor kiderül, melyik kettő búcsúzik, melyik marad bent.

Azt nem tudom, meddig szavaznak még bizalmat Baroninak, de az alapján, ahogy a csapat teljesít, már nem sokáig fogja húzni. Az elmúlt tíz meccsükből kettőt nyertek meg, két kiesési rangadót, viszont háromszor ikszeltek és ötször kikaptak. Legutóbb a Bologna verte meg őket simán, 2-0-ra.

Hazai mérlegük nem túlzottan jó, de még mindig jobb, mint az idegenbeli, ahol összesen hat pontot szereztek. Otthon pedig 3-5-4-gyel állnak.

Sérült a tartalékkapus, Alessandro Berardi, valamint Juan Manuel Cruz játéka kérdőjeles.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Centonze, Magnani, Dawidowicz, Cabal – Duda, Serdar – Noslin, Suslov, Folorunsho – Swiderski

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.01.Serie A
sassuolo
3:1
verona
Serie A
2023.04.08.Serie A
verona
2:1
sassuolo
Serie A
2022.10.24.Serie A
sassuolo
2:1
verona
Serie A
2022.01.16.Serie A
sassuolo
2:4
verona
Serie A
2021.08.21.Serie A
verona
2:3
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sassuolo

Nincs annál demoralizálóbb a futballban, amikor új edzőként, fiatal, rutintalan mesterként ül le az ember egy bajban levő együttes kispadjára, és kapásból úgy szétszedik őket, mint Foxi a lábtörlőt. Ez történt a Sassuoloval, vagyis Emiliano Bigicával, aki kedden este élete első felnőtt bajnokiján ült le a neroverdi kispadjára, és rögtön hat góllal tömték ki őket.

Ez a súlyos vereség – ahol egyébként a becsületgólt Uros Racic szerezte – nem tett jót sem a Sassuolo bajnoki helyezésének, sem pedig a mentális egészségüknek. Innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni. Továbbra is tartom, hogy a Sassuolo nem annyira gyenge, hogy kiesőhelyen kéne lenniük, de látható, hogy nagyon nem megy nekik a játék.

Hiába gyengültek ők is sokat, még mindig olyan játékosok vannak náluk, mint Domenico Berardi, Armand Laurienté vagy Andrea Pinamonti. És mégis…

Jelenleg kiesőhelyen állnak, nagyon kilátástalannak tűnik a helyzet jelenleg, de ha összeszedik magukat, simán bent lehet maradni. A 19. helyezett csapat a Cagliari 20 ponttal, a 13. meg az Empoli 25-tel. Ennyire sűrű most a mezőny vége. És még van 12 forduló.

Nincs most rosszabb formában levő csapat a Sassuolonál, utolsó öt meccsükön négyszer kaptak ki, egyszer ikszeltek. Utoljára a Fiorentinát verték meg az év elején.

Idegenbeli mérlegük szintén nem a legjobb, ez azért nem nagy meglepetés. Két győzelem mellett két döntetlenjük, nyolc vereségük van. Kétszer annyi kapott, mint szerzett gól, utolsó hat meccsüket egyaránt elveszítették.

Legutóbb Domenico Berardi már leült a padra sérülése után, pályára még nem lépett. Itt sokkal nagyobb esély mutatkozik arra, hogy ismét láthassák őt a gyepen.

Sérült Mattia Viti, elvileg felépült Jeremy Toljan.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Pedersen, Tressoldi, Ferrari, Doig – Racic, Matheus Henrique – Bajrami, Thorstvedt, Laurienté – Pinamonti

Tippelde

Egy hét mérkőzés óta nyeretlen együttes egy hat meccse nyeretlennel találkozik. A Sassuolo nehezebb helyzetben, és az ilyen találkozókat hozni kell annak a csapatnak, amelyik bent akar maradni. Ezért van benne a pakliban az, hogy egyikük sem fogja hozni…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 8,5

2.: Büntető a mérkőzésen: Igen

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső